Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja powiem tak jak babcię lubisz to razem kupcie se topowe kije carbonowe, a jak babcia jest upierdliwa to tylko najcięższe co by się krótko męczyła:kox:

Spadam nara :hi: bo na motorach jest ciekawiej:whistling:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nara :hi:

Opublikowano

Sezon się zbliża a ja dalej nie mam dwóch kółek. Bo co tu kupić a może HD V-ROD :naughty:

Opublikowano

Po co Ci dwa kółka , sezon się zbliża to lepiej pomyśl o czterech np. jakiś 18" :naughty:

Opublikowano

do a4 to tylko 19-20` :naughty:

Opublikowano
do a4 to tylko 19-20` :naughty:

:thumbup1:

Idę spać

Narka :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Szanowne grono

Opublikowano

cześć :)

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:hi: wszystkim w taki brzydki dzień:kwasny:
Opublikowano

Oj bardzo brzydki :thumbdown:

Opublikowano

Kuna ale się wyginsz na siłce :decayed:

fotoprikoly362.jpg

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:grin: Dla takiej blondyny człowiek wszystko robi. W końcu nie każdy "bije Niemca po kasku" :polew:
Opublikowano

ahhhhh Hamerrrro :decayed:

Kuna co do kijków to wiesz jak jest marketing :rolleyes: przybory sportowe z jednej strony użyteczność z drugiej czysty marketing i te sprawy zazwyczaj przerost formy nad treścią - wszystko zależy od tego jakim babcia jest zapalonym sportowcem :grin: no i jaką ma ogólną formę i przede wszystkim czy już coś chodziła z kijami czy tylko do sklepu :tongue: bo jeśli zaczyna to zrobi 500m - 1km - 2km i bedzie miała dość obojętnie jakie kije by miała.. ja bym jej kupil zwykłe kije za 30pln i pogadał z nią offen żeby sama stwierdziła czy przydadzą jej się wylajtowane czy wystarczą te ale dopiero po kilku "treningach"..

bardzo ważne czy ma zamiar "konkurować" z koleżankami bo jeśli tak to tylko carbon :decayed:

dla kobiet przede wszystkim kieruj się kolorem :naughty: muszą zaebiscie sie prezentowac :wink:

jeśli ktoś zaczyna chodzić to z jednej strony sam dystans ją zmęczy więc nie będzie chodzić godzinami tylko przypuszczam z 15-30min i stopniowo może sobie wydłużać dystans (nie wiem ile babcia chodzi ile ma lat itd. więc ciężko cokolwiek stwierdzić ale chyba mało która babcia bedzie umiała iść przez godzinę :) )

generalnie jeśli chodzi o wielu ludzi to nie ma sensu kupowanie topowego sprzętu bo go nie wykorzystują... ot czysty szpan :wink: oczywiście jeśli jej się sport spodoba i zacznie chodzić więcej - dłużej (nie wiem ile ma lat i jaka formę) to wtedy warto zmieniać sprzęt na coraz lepszy (lżejszy) bo sama różnica motywuje do dalszej - dłuższej - cięższej pracy :wink:

o żesz zajś mi elaborat wyszedł :facepalm:

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

:grin: Dla takiej blondyny człowiek wszystko robi. W końcu nie każdy "bije Niemca po kasku" :polew:

zrobisz wszystko jak Ci da

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Masz racę, wkręci się bardziej to kupie lepsze... Jak się jej to nie spodoba bo dopiero zaczyna swoją przygodę z sąsiadkami to wywali i nie będzie szkoda tych kilkudziesięciu złotych :decayed:

http://demotywatory.pl/3273869/Lansujcie-sie-fiatami

Opublikowano

wypożyczyłem sobie ze 2miechy temu na cienkowie (w ten mróz co byłem z kumplem) kije karbonowe bo tak się spakowałem że zabrałem tylko narty i buty :facepalm:

i totalny koks :kox: piórka w rękach dosłownie :shock3:

poważnie wiem co Grzesiek przeżywał jak macał gdzieś te kije :tongue: ale prawda jest taka że mało kto tą wagę faktycznie wykorzystuje:wink: