wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 To ja powiem tak jak babcię lubisz to razem kupcie se topowe kije carbonowe, a jak babcia jest upierdliwa to tylko najcięższe co by się krótko męczyła:kox: Spadam nara bo na motorach jest ciekawiej:whistling:
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Sezon się zbliża a ja dalej nie mam dwóch kółek. Bo co tu kupić a może HD V-ROD
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Po co Ci dwa kółka , sezon się zbliża to lepiej pomyśl o czterech np. jakiś 18"
Kuna Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dla takiej blondyny człowiek wszystko robi. W końcu nie każdy "bije Niemca po kasku"
seves Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ahhhhh Hamerrrro Kuna co do kijków to wiesz jak jest marketing przybory sportowe z jednej strony użyteczność z drugiej czysty marketing i te sprawy zazwyczaj przerost formy nad treścią - wszystko zależy od tego jakim babcia jest zapalonym sportowcem no i jaką ma ogólną formę i przede wszystkim czy już coś chodziła z kijami czy tylko do sklepu bo jeśli zaczyna to zrobi 500m - 1km - 2km i bedzie miała dość obojętnie jakie kije by miała.. ja bym jej kupil zwykłe kije za 30pln i pogadał z nią offen żeby sama stwierdziła czy przydadzą jej się wylajtowane czy wystarczą te ale dopiero po kilku "treningach".. bardzo ważne czy ma zamiar "konkurować" z koleżankami bo jeśli tak to tylko carbon dla kobiet przede wszystkim kieruj się kolorem muszą zaebiscie sie prezentowac jeśli ktoś zaczyna chodzić to z jednej strony sam dystans ją zmęczy więc nie będzie chodzić godzinami tylko przypuszczam z 15-30min i stopniowo może sobie wydłużać dystans (nie wiem ile babcia chodzi ile ma lat itd. więc ciężko cokolwiek stwierdzić ale chyba mało która babcia bedzie umiała iść przez godzinę ) generalnie jeśli chodzi o wielu ludzi to nie ma sensu kupowanie topowego sprzętu bo go nie wykorzystują... ot czysty szpan oczywiście jeśli jej się sport spodoba i zacznie chodzić więcej - dłużej (nie wiem ile ma lat i jaka formę) to wtedy warto zmieniać sprzęt na coraz lepszy (lżejszy) bo sama różnica motywuje do dalszej - dłuższej - cięższej pracy o żesz zajś mi elaborat wyszedł ---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:32 ---------- Dla takiej blondyny człowiek wszystko robi. W końcu nie każdy "bije Niemca po kasku" zrobisz wszystko jak Ci da :polew::polew::polew::polew:
Kuna Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Masz racę, wkręci się bardziej to kupie lepsze... Jak się jej to nie spodoba bo dopiero zaczyna swoją przygodę z sąsiadkami to wywali i nie będzie szkoda tych kilkudziesięciu złotych http://demotywatory.pl/3273869/Lansujcie-sie-fiatami
seves Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 wypożyczyłem sobie ze 2miechy temu na cienkowie (w ten mróz co byłem z kumplem) kije karbonowe bo tak się spakowałem że zabrałem tylko narty i buty i totalny koks piórka w rękach dosłownie poważnie wiem co Grzesiek przeżywał jak macał gdzieś te kije ale prawda jest taka że mało kto tą wagę faktycznie wykorzystuje:wink:
Rekomendowane odpowiedzi