badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Żeby Wasze Jajka zawsze były wesołe Wesołych!!!
Paplok Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a co powiecie o tym http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-116km-C23595252.html bo moze nie wiem czy nie lepiej se dozbierac i zamiast b6 to b7 oczywiscie z 1,9 116km bo niby najlepszy silnik Przyjanmniej ja tak slyszalem od mojego mechaniora
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a co powiecie o tym http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-116km-C23595252.html bo moze nie wiem czy nie lepiej se dozbierac i zamiast b6 to b7 oczywiscie z 1,9 116km bo niby najlepszy silnik Przyjanmniej ja tak slyszalem od mojego mechaniora pewnie ,że lepiej dozbierać jeśli jest ku temu możliwość oczywiście. Zawsze ma się nowszą budę, w b7 to tylko 1.9 albo 3.0 TDI wchodzą w grę. A autko całkiem niezłe navi, 4 elek.szyby, grzane dupcie, jak przebieg realny to nic tylko brać
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt , Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa !!! ---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:43 ---------- a mam takie pytanie do osob pracujacych na KWK ktorzy nie potrzebuja wegla i chcieli by go sprzedac a dokladnei to jestem zainteresowany 5-cioma tonami Toś kurna szybko napisał , niedawno sprzedałem ---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:44 ---------- Aha zapomniałem ...
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a co powiecie o tym http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-116km-C23595252.html bo moze nie wiem czy nie lepiej se dozbierac i zamiast b6 to b7 oczywiscie z 1,9 116km bo niby najlepszy silnik Przyjanmniej ja tak slyszalem od mojego mechaniora bogate wyposażenie RNS-E jest a kiera plastikowa
seves Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dobry no i pojechała ---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:57 ---------- aaaaaaaaaa i Wesołych Świąt dla wszystkich ---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 15:59 ---------- Synki.... co byscie powiedzieli żeby w poniedziałek się jakoś zgodać i objechać razem pora Waszych Frel
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Synki.... co byscie powiedzieli żeby w poniedziałek się jakoś zgodać i objechać razem pora Waszych Frel A Ty nimosz koleżanek
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt , Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa !!!---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:43 ---------- a mam takie pytanie do osob pracujacych na KWK ktorzy nie potrzebuja wegla i chcieli by go sprzedac a dokladnei to jestem zainteresowany 5-cioma tonami Toś kurna szybko napisał , niedawno sprzedałem ---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:44 ---------- Aha zapomniałem ... Maluchym jeździsz ?
wiesiek3d Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Życzenia Świąteczne od cabriofan nie potrafi zalogować się na forum.
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Życzenia Świąteczne od cabriofan nie potrafi zalogować się na forum. ---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:33 ---------- Ale Poloki zdupcyły to z Serbią dziś w ręczną :wallbash: ---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:34 ---------- Synki.... co byscie powiedzieli żeby w poniedziałek się jakoś zgodać i objechać razem pora Waszych Frel ---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ---------- Maluchym jeździsz ? Na kole bo reszta sprzedoł ---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:36 ---------- Pany kiedy będzie jaki spot w kwietniu Może następny weekend w sobotę jakiegoś grill'a w miejscu gdzie Blant kiedyś znalazł
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Pany kiedy będzie jaki spot w kwietniu Może następny weekend w sobotę jakiegoś grill'a w miejscu gdzie Blant kiedyś znalazł
Paplok Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a co powiecie o tym http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-116km-C23595252.html bo moze nie wiem czy nie lepiej se dozbierac i zamiast b6 to b7 oczywiscie z 1,9 116km bo niby najlepszy silnik Przyjanmniej ja tak slyszalem od mojego mechaniora bogate wyposażenie RNS-E jest a kiera plastikowa noo rzeczywiscie moze bylo cos kombinowane ---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:16 ---------- Toś kurna szybko napisał , niedawno sprzedałem a umialbys cos zalatwic??
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Pany kiedy będzie jaki spot w kwietniu Może następny weekend w sobotę jakiegoś grill'a w miejscu gdzie Blant kiedyś znalazł
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a co powiecie o tym http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-116km-C23595252.html bo moze nie wiem czy nie lepiej se dozbierac i zamiast b6 to b7 oczywiscie z 1,9 116km bo niby najlepszy silnik Przyjanmniej ja tak slyszalem od mojego mechaniora bogate wyposażenie RNS-E jest a kiera plastikowa noo rzeczywiscie moze bylo cos kombinowane RNS-E jest fabryczny bo jest kolorowy FIS ale poza tym, tempomatem i grzanymi stołkami to golas.
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Hammer nie każde auto na forum to model z najbogatszym wyposażeniem ! Przecież zawsze może coś dołożyć jak będzie chciał .
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Hammer nie każde auto na forum to model z najbogatszym wyposażeniem !Przecież zawsze może coś dołożyć jak będzie chciał . Ale to tylko wskazuje na to że było to auto pod firme i pewnie z 400tyś ma przelotu. Dołożyć można wszystko ale nie każdy umie. Ty też nie kupiłeś auta, bo listwy były z drewna
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 no niby masz rację ale .............................. jeszcze wtedy nie wiedziałem ,że je można wymieniać
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 no niby masz rację ale .............................. Ty byś kupił auto tylko dla rocznika? Bo takie jest podejście Paploka, najnowsza a najtańsze...
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dzisiaj szukałbym auta, o którym coś można by się dowiedzieć po vin'ie albo od znajomego ,a wyposażenie nie byłoby już takim priorytetem ale do tego musiałem dojżeć przez ostatnie kilka lat ---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:39 ---------- no niby masz rację ale .............................. Ty byś kupił auto tylko dla rocznika? Bo takie jest podejście Paploka, najnowsza a najtańsze... będzie mógł dorzucić resztę gratów jak będzie miał ochotę ................. popatrz na siebie , Andrzeja ,siemiana, i 70% innych klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi