m3rvin Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 bo w 2.5tdi trza puszczać gaz niekiedy (Artur go nigdy niepuszcza i mo 17 ) no ale napisałem że różnica 3-4-5 a nie 10 2.5 w quattro średnio przy normlanej jeździe będzie pewnie 10 a w 1.9 ok 6-7 tak mi się zdo i dobrze Ci se zdowo synek
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 nie rycz jak baba kupisz nowy .... kupia kupia tak se to tłumacza.. ale nie wiadomo kiedy teraz byda na zero to już przy ratach za mieszkanie czynsz i opłaty naszporować będzie trocha trudniej
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 seves czemu wczoraj m3rvinowi auta nie umyłeś :grin:
m3rvin Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 seves czemu wczoraj m3rvinowi auta nie umyłeś :grin: nawet telefonu nieodebroł ani nieoddzwonił :thumbdown::thumbdown:
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 seves czemu wczoraj m3rvinowi auta nie umyłeś :grin: nawet telefonu nieodebroł ani nieoddzwonił :thumbdown::thumbdown: To Ci kolega :grin:
m3rvin Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 trza zrobić porządek w tym Niewiadomiu coś czuja ---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:12 ---------- seves czemu wczoraj m3rvinowi auta nie umyłeś :grin: nawet telefonu nieodebroł ani nieoddzwonił :thumbdown::thumbdown: To Ci kolega :grin: no .... widzisz :decayed: ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ---------- a nie grzmisz :kox::naughty:
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 seves czemu wczoraj m3rvinowi auta nie umyłeś :grin: yyyyyyyyyyyyy trza zrobić porządek w tym Niewiadomiu coś czuja ---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:12 ---------- seves czemu wczoraj m3rvinowi auta nie umyłeś :grin: nawet telefonu nieodebroł ani nieoddzwonił :thumbdown::thumbdown: To Ci kolega :grin: no .... widzisz :decayed: ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ---------- a nie grzmisz :kox::naughty: Niedobczycach aż se sprawdziłem.. faktycznie żeś dzwonił w piątek a łożska we wtorek sie załatwi
m3rvin Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 nie wymiguj se łożyskami spoko momy czas
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ja wczoraj miałem przeszybki dzień z rana pora ważnych rzeczy.. potem z tym moto.. trzabyło ich skludzić bo se ani mapy ani nawi nie wzięli a do tego im mówiłem żeby a1 jechali do świerklan i czekałem na nich w jankowicach a oni mi ciuuuul że do Rybnika dojeżdzają bo zjechali zjazdem na Ruda-Rybnik potem ich zajs odwiozłem i cudem na spowiedź zdążyłem i na wieczór w końcu Mervin byś podjechoł koło 19 to żech swoje w deszczu mył
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 seves kiedy pojeździmy na rowerach, bo mam coś takiego i mi sie kurzy https://plus.google.com/photos/113414115447784774897/albums/5389768972600002737?authkey=CNylycKkwpH4_wE
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 seves kiedy pojeździmy na rowerach, bo mam coś takiego i mi sie kurzy https://plus.google.com/photos/113414115447784774897/albums/5389768972600002737?authkey=CNylycKkwpH4_wE :kox::kox::kox::kox: ale sprzęt no jo 2koła sprzeduja ale kilka mi jeszcze zostanie więc mogymy pojeździć na ostrava sie polansować ---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:27 ---------- zbiyrom się
wiesiek3d Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 kurw sprzedałem moto wczoraj Każdego szkoda tzn. w tym roku to jako plecak chyba
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 kurw sprzedałem moto wczoraj Każdego szkoda tzn. w tym roku to jako plecak chyba no tragedia ale nie było innej opcji niestety ja ja ja musieliby mnie nieźle namawiać.. raz i to jeszcze na swoim moto jako plecak mnie kumpel przewiózł i to po niedobczycach to nie dla mnie
Paplok Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 czesc wszystkim dzieki za pomoc moze jeszcze cos ciekawszego znajde ale tez bym nie chcial tego zestawu glosnomowiacego i tak szukam i szukam zeby mial wszystko co bym chcial zebym nie musial do wkladac $ A z UK to moze i bym wziol ale za duze koszta utrzymania a przy moich zarobkach to tylko 1,9 116km Paplok nie wiem czy wiesz ale właśnie żeś mnie skutecznie zniechęcił do dalszej pomocy nie rozumiem jak potencjalny kupujący może napisać po pierwsze: "bym nie chcial tego zestawu glosnomowiacego" a po drugie "i tak szukam i szukam zeby mial wszystko co bym chcial zebym nie musial do wkladac $" Ty nie kupujesz nowego auta! tu się nie wybiera wyposażenia idealnie takiego jakyś chciał bo Ci 1000aut w idealnym stanie przeleci koło nosa dlatego że miał np za duży wypas nie chcesz zestawu głośnomówiącego to go nie używasz.. co za problem? poza tym nie wiem jak go można nie chcieć i tak jak napisałem przeleci Ci 1000aut w idealnym stanie z nie takim wypasem jak chcesz a to 1 które znajdziesz sie okaże ulepem albo z przebiegiem 300 czy 400 nie rozumiem Cie:facepalm: ---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:32 ---------- dzieki za linka wypas ma dobry ale kolor nie taki bardziej gustuje w jasniejszych lakierach kup se beżowe ---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:38 ---------- z tym 2.5/1.9 dobrze napisałeś.. niestety 2.5 i do tego w quattro na pewno spali ok. 3-4 a nawet 5L więcej na każde 100km seves mi chodzi o to ze wyloze wszystkie swoje oszczednosci takze nic mi nie zostanie na upiekszanie i dolkadanie czegos co bym chcial w cos czego nie ma Mam nadzieje ze mnie rozumiesz a jak kupie np. z zestawem to zaraz bede myslal jak go wytargac bo by mnei draznilo takei cos na telefon Mysle ze sie nie znechecisz...
ROBERT Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Na razie jeszcze chaos , ale powolutku zaczyna się wszystko "budzić" http://img805.imageshack.us/img805/4874/imag0180u.jpg Na dole to Ci rzeżucha rośnie Glosia ( Glossostigma Elatinoides ) ---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:05 ---------- no nieźle nieźle skąd żeś to tym razem skopiowoł mom nadz że z izby To już moje Wg. mnie na razie ujnia ale jak pisałem wcześniej dam zdjęcia po "reaktywacji" ( pokażę jak się zmienia kondycja z tygodnia na tydzień ) ... w piątek wiadro z roślinkami z przycinki dałem sąsiadowi ( ale wg. mnie dalej kutasowate takie są ) ... w przyszłym tygodniu kolejne zdjęcia A tak w ogóle po chrzcinach
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Na razie jeszcze chaos , ale powolutku zaczyna się wszystko "budzić" http://img805.imageshack.us/img805/4874/imag0180u.jpg Na dole to Ci rzeżucha rośnie :polew::polew: ten zawsze dowali
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 seves mi chodzi o to ze wyloze wszystkie swoje oszczednosci takze nic mi nie zostanie na upiekszanie i dolkadanie czegos co bym chcial w cos czego nie ma Mam nadzieje ze mnie rozumiesz a jak kupie np. z zestawem to zaraz bede myslal jak go wytargac bo by mnei draznilo takei cos na telefon Mysle ze sie nie znechecisz... Paplok i właśnie tak możesz wtopić jak kupisz auto za wszystko co masz, a potem pójdzie Ci np. sprzęgło i będziesz szukał najtańszego zamiennika, bo będziesz bez kasy... To nie jest zestaw głośnomówiący tylko uchwyt na telefon ---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:02 ---------- ---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:02 ---------- Na razie jeszcze chaos , ale powolutku zaczyna się wszystko "budzić" http://img805.imageshack.us/img805/4874/imag0180u.jpg Na dole to Ci rzeżucha rośnie :polew::polew: ten zawsze dowali Kiedy pracujesz w SJZ bo mam sprawę
Rekomendowane odpowiedzi