Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

Pany mam wejściówkę na paintball w Rybniku dla 12 osób do wykorzystania w terminie 27, 28, 29.08 lub 03, 04, 05.09; sprzęt i stroje inkluziw. Cena jaka by mnie interesowała za wejściówkę, to 150zł :cool1:

Można zrobić spotkanko z Gliwicami :gwizdanie:

taką wejściówkę też umie załatwić i też wszystko inkluziw tylko że kulki trzeba dokupywać tylko powiedzieć ile osób pojedzie zadzwoni ugadam się i za darmo będzie a nie za 150zł :> :tongue4::wink4:

I nic się nie chwalisz :decayed: oj Ty :punish:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I nic się nie chwalisz :decayed: oj Ty :punish:

Bo nawet na myśl mi to nie przyszło :tongue4::decayed::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Pany mam wejściówkę na paintball w Rybniku dla 12 osób do wykorzystania w terminie 27, 28, 29.08 lub 03, 04, 05.09; sprzęt i stroje inkluziw. Cena jaka by mnie interesowała za wejściówkę, to 150zł :cool1:

Można zrobić spotkanko z Gliwicami :gwizdanie:

taką wejściówkę też umie załatwić i też wszystko inkluziw tylko że kulki trzeba dokupywać tylko powiedzieć ile osób pojedzie zadzwoni ugadam się i za darmo będzie a nie za 150zł :> :tongue4::wink4:

ja tez takie umie zalatwic na dowolny termin :tongue4:

No Arek widze ze testy pelna para smiley rozumiem ze nosisz sie z zamiarem kupna nowej furki good tetetka pewnie fajnie idzie co

w najblizszych dwoch latach raczej nie planuje zmian ale fajnie tak sobie pojezdzic :decayed: w przyszlym tygodniu chce sprawdzic cos z grupy VW, a dokladnie Passata CC i Scirocco :gwizdanie:

czekamy na foty rs4 albo rs6

beda bo kuzyn wlasnie zakupil RS4 :kox:

Opublikowano

beda bo kuzyn wlasnie zakupil RS4 :kox:

no wlasnie mi cos ostatnio opowiadales o tym rs4 :kox: :kox: :kox:

a jak tam dzis?

kto jedzie na gliwice? :)

Opublikowano
no wlasnie mi cos ostatnio opowiadales o tym rs4

no kuzyn sie zdecydowal i zamienil S4 B6 na RS4 B5 :naughty:

a jak tam dzis?

kto jedzie na gliwice?

ja odpadam, pracuje do 20:00 :confused4:

Opublikowano

no kuzyn sie zdecydowal i zamienil S4 B6 na RS4 B5 :naughty:

i to jest prawdziwy fan motoryzacji :good:

nic tylko pozazdroscic :)

Opublikowano

Dobry :hi:

Mam pytanie czy nie był ktoś z Was ostatnio nad naszym morzem, dziś wyjeżdżam wieczorem, chodzi mi czy są na tej trasie [ Rybnik - Karwia (Władysławowo ] jakieś objazdy itp ... w zeszłym roku navi kierowała mnie na Wrocław - Gniezno - Bydgoszcz - Gdańsk ... i powiem że trasa była nawet całkiem ok , teraz chciałem spróbować jechać na Łódź ...

Opublikowano

Mam pytanie czy nie był ktoś z Was ostatnio nad naszym morzem, dziś wyjeżdżam wieczorem, chodzi mi czy są na tej trasie [ Rybnik - Karwia (Władysławowo ] jakieś objazdy itp ... w zeszłym roku navi kierowała mnie na Wrocław - Gniezno - Bydgoszcz - Gdańsk ... i powiem że trasa była nawet całkiem ok , teraz chciałem spróbować jechać na Łódź ...

Kumpel jest właśnie w Karwii i jeździ na Łódź, mogę do niego zadzwonić i zapytać :gwizdanie:

Opublikowano

Kumpel jest właśnie w Karwii i jeździ na Łódź, mogę do niego zadzwonić i zapytać :gwizdanie:

:good:

jakbyś mógł ... :gwizdanie:

wiem że na Łódź jest w k**wę fotoradarów :disgust:

Opublikowano

powiem Ci ze jak nie jedziesz na zachodnie wybrzeze :tongue4: to ja zawsze lece na lodz tylko masz tam potem kawalek platnej autostrady ale za to droga szybciej mija (nie liczac korkow na bramkach) jak wyjedziesz wieczorem to lekko sie spieszac za 7h bedziesz na miejscu.. tym bardziej ze przez lodz nie jedziesz w szczycie tylko w nocy :wink4: niestety nie wiem jak z objazdami[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:15_________________________________________________

mam nadz ze masz radio :tongue4: bo jak nie masz to lepiej siedz w domu :gwizdanie: jedna mala trasa nad morze i mozna bez prawka zostac :(

Opublikowano

mam radio Concert II :decayed:

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:18_________________________________________________W zeszłym roku jechałem na Wrocław i powiem że tam też jest w k**wę tych "aparatów" ( mniej więcej ze 50 - 60 ich będzie :wallbash: )

Opublikowano

mam radio Concert II :decayed:

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:18_________________________________________________W zeszłym roku jechałem na Wrocław i powiem że tam też jest w k**wę tych "aparatów" ( mniej więcej ze 50 - 60 ich będzie :wallbash: )

Nie no jak powaznie piszesz to lepiej skocz teraz gdzies i wydaj te 5stówek na radio i jakas antene- polecam unidena 520xl chociaz podobno ktos tam kiedys mowil ze nie ma homologacji to jezdze z nim juz 3lata :tongue4: jest tansze niz prezident :wink4: a co najmniej tak samo dobre do tego antenke jakas - tylko w sumie nie wiem gdzie unidena u nas dostaniesz.. dobry cb-sprzet jest w wodzislawiu jak na chalupki lecisz za biedronka po lewej..

powaznie pisze, lepiej kup radio i miej spokoj bo do 50 czy 70dyszek ciagle zwalniac to nie na moje nerwy :tongue4:

Opublikowano

Dzwoniłem i najlepiej jechać cały czas 1 a później 6, kumpel jechał nocą to 7,5h za dnia to co najmniej 9h musisz liczyć :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

:hi: z rana :decayed:

to teraz tutaj masz kolegów :tongue4:

:hi: Rybnik

Opublikowano

goń się leszczu :tongue4:

Opublikowano
:hi: tu tez hello Chlopaki :wink4:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 12:03_________________________________________________tu tez trzaby nam stron nabic :tongue4:
Opublikowano

:ssij:
Opublikowano

:ssij:

czyli, że co :mysli:

Opublikowano

Dzwoniłem i najlepiej jechać cały czas 1 a później 6, kumpel jechał nocą to 7,5h za dnia to co najmniej 9h musisz liczyć :gwizdanie: :wink4:

Ok :good:

Dzięki :notworthy:

Wiszę browarka na następnym spocie :wink4:

Nie no jak powaznie piszesz to lepiej skocz teraz gdzies i wydaj te 5stówek na radio i jakas antene- polecam unidena 520xl chociaz podobno ktos tam kiedys mowil ze nie ma homologacji to jezdze z nim juz 3lata :tongue4: jest tansze niz prezident :wink4: a co najmniej tak samo dobre do tego antenke jakas - tylko w sumie nie wiem gdzie unidena u nas dostaniesz.. dobry cb-sprzet jest w wodzislawiu jak na chalupki lecisz za biedronka po lewej..

powaznie pisze, lepiej kup radio i miej spokoj bo do 50 czy 70dyszek ciagle zwalniac to nie na moje nerwy :tongue4:

Wolę bez ... :kox:

Myślałem o zakupie ... ale jeszcze nie teraz ... muszę troszeczkę uzbierać kapusty na coś konkretnego ...

:wink4: