ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 no ja...trocha klary sie pokozało na dworze, to tera kożdy...deka i na Ruda ciśnie:decayed: Na Ruda W życiu do takiego gnoju
Matek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 poleci ktoś dobrego mechaniora u nas? Bo auto wariuje jak rok temu, wtedy padł czujnik położenia wałka a teraz objawy te same.. Trzeba by to raz a do porządku obadać
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 poleci ktoś dobrego mechaniora u nas? Bo auto wariuje jak rok temu, wtedy padł czujnik położenia wałka a teraz objawy te same.. Trzeba by to raz a do porządku obadać Vag'a podłącz najpierw
Matek Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 No, Robert właśnie miałem kupić kabelek ale wyszło z głowy i nie kupiłem a teraz by się przydał.. Ale to jutro najwyżej u mechanika podłączę i obejrzymy, ale w głowie mam już typy co mogło się zyebać :/
Polko_V Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 no ja...trocha klary sie pokozało na dworze, to tera kożdy...deka i na Ruda ciśnie:decayed: Na Ruda W życiu do takiego gnoju tak sie godo......jo i tak nie umia pływać, a tym bardzi nie lubia klary na klata chytać, wiync mie tyn sport nie rajcyje:whistling:
ROBERT Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 I jak obstawia ktoś z Was dziś wynik finału ? czy załamani porażka Ger już nie będziecie oglądać ? Ja stawiam na Italię ... 0:0 w meczu i po karnych wygra ITA lub 1:0 w meczu dla ITA ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- Artur szkoda , że nie założyłem się z Tobą jak chciałeś ( gdy tak faworyzowałeś GER )
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Dokladnie niech wygra lepszy Stawiam litra na hiszpan aaa no dobra 3:1
ROBERT Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 I koniec EURO Dziś z Hiszpanami nie wygrała by żadna drużyna na świecie ( w końcu pokazali z czego słyną ) ... szkoda Włoch , że aż tak wysoko dostali bo mecz był wyrównany ( szczególnie pierwsza połowa ale Iker pokazał klasę )
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 szkoda żeś nie poszedł na zakład :decayed::decayed:
m3rvin Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 godołech Hiszpania .... no fajny mecz zacięty i bramki
Matek Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 nie ma na chwile obecną takiej drużyny w Europie, która by dorównała tej Hiszpanii jaką dziś widzieliśmy.. I tyle
Rekomendowane odpowiedzi