Arturoo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 i pojechali...sorki chłopaki:kwasny:...wybaczcie:decayed: Mosz wdupane
m3rvin Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 i pojechali...sorki chłopaki:kwasny:...wybaczcie:decayed: Mosz wdupane własnie.........:decayed:fajno A6 przyjechała
?atysz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja też dziękuje miło było poznać paru ludzi z klubu
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 i pojechali...sorki chłopaki:kwasny:...wybaczcie:decayed: Mosz wdupane własnie.........:decayed:fajno A6 przyjechała a to chyba jak już pojechałem A tak serio to dzięki Pany za spota
Polko_V Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 i pojechali...sorki chłopaki:kwasny:...wybaczcie:decayed: Mosz wdupane własnie.........:decayed:fajno A6 przyjechała wiem dałem plamę,dlatego ja jestem zwolennikiem choćby godzinnej zapowiedzi, choćby "napąknąć" , że "się zjawię":wink:. I niestety wyszło jak wyszło...
badboy Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panowie dzięki za zaproszenie wczoraj ale wróciłem w południe z nocki z niemiec, no a potem od razu na nocke do dupencji
Polko_V Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 z rana następny...jak nie Guru, to tera Ty...biorytm Ci się przestawił:decayed:
seves Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ja bym się pisał na jakiegoś spota po powrocie- wracam w tą niedzielę.. może byśmy już zawczasu zaplanowali żeby komuś 30min przed planowanym wyjazdem na spota cos nie wypadło bo skoro ma się plan pojechać na spota to niezapowiedzianych gości się nie wpuszcza ew. mozna na spota dojechać z małym opóźnieniem ale jednak dojechać dawno się nie widzieliśmy w większym gronie a i czytam że kilku nowych chłopaków "doszło"
Polko_V Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 no wątpię, że chrzestnych byś nie wpuścił z opóźnieniem, byłbym koło 18.30...yhyy...''klamkę bym pocałował''. A pustych przebiegów nie lubię robić. Szymek...swoją drogą nowych bym też chciał poznać
seves Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 no wątpię, że chrzestnych byś nie wpuścił z opóźnieniem, byłbym koło 18.30...yhyy...''klamkę bym pocałował''. A pustych przebiegów nie lubię robić. Szymek...swoją drogą nowych bym też chciał poznać wiesz że sobie jaja robię prawda jest taka że zawsze każdemu może coś niestety wypaść
Polko_V Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 no wątpię, że chrzestnych byś nie wpuścił z opóźnieniem, byłbym koło 18.30...yhyy...''klamkę bym pocałował''. A pustych przebiegów nie lubię robić. Szymek...swoją drogą nowych bym też chciał poznać wiesz że sobie jaja robię prawda jest taka że zawsze każdemu może coś niestety wypaść przecież wiem Szymek...ale to nie byłby głupi pomysł w tą niedzielę... ja bym się pisał poznać "nowych" i looknąć nowy nabytek Matek'a:decayed: ---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:24 ---------- ...który obserwuje wątek:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi