Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 no to ładniee... cieszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a co do gruby to mam czekac na telefon do połowy wrzesnia.. więc jeszcze mi sie wakacje przedłużyły, zwłaszcza że już robote rzucilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ahaa...ciesz się ciesz wakacjami:decayed:, bo chcąc nie chcąc...łopatologia Cię czeka:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 :hi:doberek ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ---------- ...jak tam, ćwiczył ktoś taniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ja jestem po kursie tańca zaliczyłem 3stopień, tylko 4 jeszcze brakuje...ale takiego czegoś "nie reklamowali" tam...może w tym czwartym jest już taka miazga:kox: A czyli rozumiem że do wejścia do szkoły tańca prowadziły schody i tylko na 3 stopień zdołałeś wejść a później to wszystko przemyślałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 robią roboty dziewuchy dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kuna masz zapchana skrzynke pocztowa... jak cos chcesz dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 dobry był ktoś może na wyscigu na elektrowni wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kuna masz zapchana skrzynke pocztowa... jak cos chcesz dzwon Kur. Faktycznie a ja czekam i czekam na Twoją odpowiedz. W dodatku na pare innych wiadomości. Już wróciłeś? Bo podobno byłeś gdzieś za granicą. Skrzynka wyczyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kuna masz zapchana skrzynke pocztowa... jak cos chcesz dzwon Kur. Faktycznie a ja czekam i czekam na Twoją odpowiedz. W dodatku na pare innych wiadomości. Już wróciłeś? Bo podobno byłeś gdzieś za granicą. Skrzynka wyczyszczona. wrocilem ale telefony odbieram nawet na urlopie poszlo PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kuna masz zapchana skrzynke pocztowa... jak cos chcesz dzwon Kur. Faktycznie a ja czekam i czekam na Twoją odpowiedz. W dodatku na pare innych wiadomości. Już wróciłeś? Bo podobno byłeś gdzieś za granicą. Skrzynka wyczyszczona. wrocilem ale telefony odbieram nawet na urlopie poszlo PW Urlop jest po to abyś wypoczywał a nie żebym Ci tyłek zawracał, odczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi