wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 w ten piękny dzień Wiadomo pogoda cymes bo klub A4 ma spota w SR Na razie, lecę z mama do kościoła. Arek widzę że impreza była przednia żałuje że nie byłem, może kiedyś se to odbiję :gwizdanie:
tres0r Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Hm chyba wpadne na spota bo jeszcze nie byłem btw bedzie ktos mial Vaga na spocie?
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Hm chyba wpadne na spota bo jeszcze nie byłem btw bedzie ktos mial Vaga na spocie? oczywiscie zapraszamy ps: pierwsze vag'owanie dopiero na 3 spocie ew. na pierwszym za 50 zl (zbyt duzo razy pojawialy sie nowe osoba, a po vag'owaniu na pierwszym spocie znikaly)
decks88 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 o poranku Daniel ja bede na 100% Gliwice i Katowice daja czadu jak widac ciekawe jak sie dzis beda czuc :gwizdanie: H4mm3r jak przyjedziesz dzis wez VAGa [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 11:19_________________________________________________Arek, w ktorym miejscu schowales CB radio? dzis mi pod domem chyba 3 policje jechaly na akcje, czyzby ekipa z szymocic wracala? :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Hm chyba wpadne na spota bo jeszcze nie byłem btw bedzie ktos mial Vaga na spocie? oczywiscie zapraszamy ps: pierwsze vag'owanie dopiero na 3 spocie ew. na pierwszym za 50 zl (zbyt duzo razy pojawialy sie nowe osoba, a po vag'owaniu na pierwszym spocie znikaly) Dokładnie , ale 50 złoty może nie wystarczy 0.7 czystej polskiej wódki
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Arek, w ktorym miejscu schowales CB radio? zamontowane pod podlokietnikiem dzis mi pod domem chyba 3 policje jechaly na akcje, czyzby ekipa z szymocic wracala? albo postanowili dalej sie kąpać i potrzebna byla interwencja :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 dzis mi pod domem chyba 3 policje jechaly na akcje, czyzby ekipa z szymocic wracala? albo postanowili dalej sie kąpać i potrzebna byla interwencja :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Arek, w ktorym miejscu schowales CB radio? zamontowane pod podlokietnikiem dzis mi pod domem chyba 3 policje jechaly na akcje, czyzby ekipa z szymocic wracala? albo postanowili dalej sie kąpać i potrzebna byla interwencja :gwizdanie: byc moze, przedchwila jechalo pogotowie, Miron wzial chyba sprawy w swoje rece...
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 ale niestety z wczoraj jest jedna zla informacja..... .... Seves odpadł jako pierwszy wiec Rybnik zostal pokonany ;( aaaa, Seves jeszcze raz wszystkiego najlepszego dzisiaj znow bedzie to pyszne ciasto
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 A nie było to przypadkiem pogotowie z wariatkowa (szpitala z ul. gliwickiej) :gwizdanie: :kox:
decks88 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Seves 100 lat... pracy w kamieniolomie...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Seves jeszcze raz wszystkiego najlepszego dzisiaj znow bedzie to pyszne ciasto Seves sto lat czyli dziś już dwie flaszeczki stawiasz + ciasto :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 tak sie troszku zastanawiam czy na okres zimowy nie warto tak troszke godzinke przesunac na wczesniejsza bo jak taka pogoda jest az szkoda spotykac sie juz po ciemnku i gdy zaczyna byc zimno
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 tak sie troszku zastanawiam czy na okres zimowy nie warto tak troszke godzinke przesunac na wczesniejsza bo jak taka pogoda jest az szkoda spotykac sie juz po ciemnku i gdy zaczyna byc zimno Tez nad tym myślałem To co robimy o 17:00 :?: :!: [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 12:14_________________________________________________Pany zamawiamy ? >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170027.0
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 tak sie troszku zastanawiam czy na okres zimowy nie warto tak troszke godzinke przesunac na wczesniejsza bo jak taka pogoda jest az szkoda spotykac sie juz po ciemnku i gdy zaczyna byc zimno Tez nad tym myślałem To co robimy o 17:00 :?: :!: dzisiaj juz nie zmieniajmy godziny ale nastepny moze byc na 16:00-17:00 jesli wiekszosc bedzie za :gwizdanie: Pany zamawiamy ? >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170027.0 ja mam przyrzad do mierzenia bieznika jakby co
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 ja mam przyrzad do mierzenia bieznika jakby co Ale jak myslisz spróbować to zamówić , czy to jakaś podpucha ... a co tam zamówiłem , zobaczymy czy przyjdzie
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 ja mam przyrzad do mierzenia bieznika jakby co Ale jak myslisz spróbować to zamówić , czy to jakaś podpucha ... a co tam zamówiłem , zobaczymy czy przyjdzie moze przyjdzie ale czy to nie dla tego aby zdobys dane osobowe
Rekomendowane odpowiedzi