wiesiek3d Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 wiesiek graty nowej fury...przede wszystkim bezawaryjności.a co cie tak wzieło znowu na niemca?pamiętam jak gadałeś że to badziew szmelc itp i myślałeś o jakims japońcu I nie wiele brakowało a stała by w garażu Civic 4D siema:hi:jak tam przygotowania przed świętami? prezenty pokupione? macie jakieś plany na sylwestra? Prezent stoi w garażu, a na sylwestra przyjadę do Was i nawalimy się jak świnie
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891 autko wszyscy znacie - z góry dzięki za wszelkie sygnały http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/
A-rek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 siema:hi:jak tam przygotowania przed świętami? prezenty pokupione? macie jakieś plany na sylwestra? ee tam świąt nie będzie przecież koniec świata jest to nie słyszałeś że Majowie odwołali koniec świata bo mega wyprzedaże są w Skodzie? siema:hi:jak tam przygotowania przed świętami? prezenty pokupione? macie jakieś plany na sylwestra? Prezent stoi w garażu, a na sylwestra przyjadę do Was i nawalimy się jak świnie jak najbardziej, zapraszamy!!! SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891autko wszyscy znacie - z góry dzięki za wszelkie sygnały http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/ wje*ali się do garażu?
blant88 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891autko wszyscy znacie - z góry dzięki za wszelkie sygnały http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/ o kurw*!
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891autko wszyscy znacie - z góry dzięki za wszelkie sygnały http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/ Ja pier**le przypuszczam że znajdziesz autko na giełdzie w SG w częściach , kurna jak ,laweta helikopter, myślę ze miałeś swoje zabezpieczenia no i AC. siema:hi:jak tam przygotowania przed świętami? prezenty pokupione? macie jakieś plany na sylwestra? ee tam świąt nie będzie przecież koniec świata jest to nie słyszałeś że Majowie odwołali koniec świata bo mega wyprzedaże są w Skodzie? siema:hi:jak tam przygotowania przed świętami? prezenty pokupione? macie jakieś plany na sylwestra? Prezent stoi w garażu, a na sylwestra przyjadę do Was i nawalimy się jak świnie jak najbardziej, zapraszamy!!! SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891autko wszyscy znacie - z góry dzięki za wszelkie sygnały http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/ wje*ali się do garażu? Arek nie w Skodzie a w Toyocie, a tak nawiasem jak walną nową taką Octavie tak jak Rapida, to życzę sukcesów, platik jak na chińskich zbawkach
seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 hello Synki kurw masakra z tą furką Mirona
ryba85 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 chłopaki mogł by mi ktos sprawdzic w jakim stanie sa drzwi które ma jakis gosciu z Rybnika do sprzedania?moze ktos mieszka nie daleko.to jest jego nr tel.606110515
seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 chłopaki mogł by mi ktos sprawdzic w jakim stanie sa drzwi które ma jakis gosciu z Rybnika do sprzedania?moze ktos mieszka nie daleko.to jest jego nr tel.606110515 Hej, pozwoliłem sobie skopiować z wikipedii: "Rybnik składa się z 27 dzielnic zamieszkiwanych przez 140,9 tys. mieszkańców (...) Zajmuje 14 miejsce na liście największych miast Polski według powierzchni i 25 miejsce na liście największych miast Polski według ludności." Nie obrażaj się to jest żartoliwe:wink: po prostu dowiedz się więcej od gościa np mniej więcej gdzie mieszka albo daj jakiś link, przecież nie będziemy do niego dzwonić i pytać o jakieś drzwi tym bardziej że może się okazać że mieszka na drugim końcu miasta a jechać tam specjalnie i szukac go żeby obejrzeć drzwi może jednak troszke czasu zająć
ryba85 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 prosze. AUDI A4 B5 SEDAN Drzwi lewe przednie LY7L idealne (2819759550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie mogłem znalesc bo tak to bym wkleił odrazu. ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- a kojarzysz salom Mercedesa\Citroena w rybniku(swierklany)?wiem jaki jest rybnik bo pracowalismy tak ok 1.5 roku.
seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 prosze. AUDI A4 B5 SEDAN Drzwi lewe przednie LY7L idealne (2819759550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.nie mogłem znalesc bo tak to bym wkleił odrazu. ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- a kojarzysz salom Mercedesa\Citroena w rybniku(swierklany)?wiem jaki jest rybnik bo pracowalismy tak ok 1.5 roku. nie no żeby nie było, my tu po prostu ciągle żartujemy, i moje zdanie też miało w formie żartu zabrzmieć i mam nadz że tak to odebrałeś merc/citr to są dokładnie świerklany przy autostradzie A1 - wrzucę pytanie na żorski wątek bo może jutro na spota ktoś tamtędy pojedzie
ryba85 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 kolego o mercedesie tylko napisałem ze tam pracowałem.nie wiem czy on tam mieszka.hehe.bo jak do niego dzwoniłem to nawet nie myslałem zeby zapytac w którym miejscu w rybniku mieszka.:grin:chyba jednak wezme od niego te drzwi to dam ci znac s kad dakładnie jest. a na spota miałem raz wpasc do was ale jakos mi tak zeszlo ze nie przyjechałem a mieszkałem bardzo blisko.bo na ul. wyzwolenia chyba. dzieki za dobre checi.
seves Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 no to ładnie, zrozumiałem że to w świerklanach niedaleko mercedesa ma drzwi
ryba85 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 hehe.:decayed:moze kiedys w przyszłosci jeszcze odwiedze Rybnik.bo mieszka tam rodzina mojej dziewczyny.
Rekomendowane odpowiedzi