Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Matek gdzie u nas na a4 sie udziela Adrenalh? Czy jak się nazywa :tongue: bo nie wiem jaki ma nick :doh:

Opublikowano
600

a on to ma z hamownią ?

---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ----------

gdzie dobrze szyby przyciemniają ? :whistling:

Opublikowano

gdzie dobrze szyby przyciemniają ? :whistling:

maxfol

Opublikowano

Ok dzięki panowie :)

Opublikowano

http://a4-klub.pl/members/anderllh-53864/

jestem zasypany spamem wiadomości na jego temat:wink: za taką reklame musi być rabat hehe

Jakby ktoś był zdecydowany to mówić śmiało, to sie jakoś zgadamy i podjedziemy razem. Tak blant, ma hamownie

Wróciłem z Jastrzebia, ogladalismy dla fathra Ibize 2006 rok. Kurva, napalił sie jak szczerbaty na suchary a fura d*py nie urywa :facepalm:

Może jakiś szybki spocik dzis lub jutro wieczorem? MC czy cóś :whistling:

Opublikowano

Pany muszę kupić simmering o nr. OEM. 018 409 399 B, uszczelniacz wału napędowego, czy ktoś się orientuje czy dostane takie coś poza ASO(79zł):kwasny:

Opublikowano
600

a on to ma z hamownią ?

Dokładnie bierze 600pln ale hamowni podwoziowej nie posiada.. Wykres jest ale autko hamuje w tracie jazdy (ważenie auta i potem pomiar w ruchu specjalnym urządzeniem - nazywa się to chyba dyno).

Wiadomo co maha to maha ale ja brata namawiam na soft u niego głównie ze względu na cenę no i przede wszystkim na to że program dopasowuje do auta i daje wykres który zawsze bardzo dużo mówi o programie (dużo sie nasłuchałem o programach do których inni fachowcy dają certyfikaty pisane w wordzie:facepalm: a nad czymś takim nie polecam się nawet za 100pln zastanawiać)

Opublikowano

Pany muszę kupić simmering o nr. OEM. 018 409 399 B, uszczelniacz wału napędowego, czy ktoś się orientuje czy dostane takie coś poza ASO(79zł):kwasny:

prawdopodobnie na ul. Zebrzydowickiej w Skodzie

Opublikowano

Opublikowano
600

a on to ma z hamownią ?

Dokładnie bierze 600pln ale hamowni podwoziowej nie posiada.. Wykres jest ale autko hamuje w tracie jazdy (ważenie auta i potem pomiar w ruchu specjalnym urządzeniem - nazywa się to chyba dyno).

Wiadomo co maha to maha ale ja brata namawiam na soft u niego głównie ze względu na cenę no i przede wszystkim na to że program dopasowuje do auta i daje wykres który zawsze bardzo dużo mówi o programie (dużo sie nasłuchałem o programach do których inni fachowcy dają certyfikaty pisane w wordzie:facepalm: a nad czymś takim nie polecam się nawet za 100pln zastanawiać)

chyba sie zdecyduje ale musze przemyslec :]

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ----------

a spocik jak najbardziej jak cos to piszcie na tel :) (608325580):decayed:

Opublikowano
Opublikowano

to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink:

Opublikowano

to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink:

a ty też jestes chetny ?

Opublikowano

a ty też jestes chetny ?

u mnie niestety nie da się już podobno nic wymodzić:kwasny: ale tak jak pisałem mój brat jest chętny i myśli o tym intensywnie :decayed: i chyba się zdecyduje:wink:

Opublikowano

no i B5 sprzedana

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ----------

no i B5 sprzedana

Co teraz ?

B8 , C7 ? :naughty:

Opublikowano

a ty też jestes chetny ?

To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy

Opublikowano

no i B5 sprzedana

Co teraz ?

B8 , C7 ? :naughty:

Robert mnie tam "wyścig szczurów" nie interesuje, nawet nie wiem czy wogóle będzie Audi....