Matek Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Chłopcy co w sobote wybierają się w góry, jutro dam znac jaką gorzołe kupujemy ja wymieniam poki co komplet wahaczy i lewą półoś, lewy przegub i osłone Edytowane 6 Października 2015 przez Matek
PrzemoS4 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Chłopcy co w sobote wybierają się w góry, jutro dam znac jaką gorzołe kupujemy ja wymieniam poki co komplet wahaczy i lewą półoś, lewy przegub i osłone Spoko z tego co ugadalismy to wyborowa miala byc.... Ps. Jest opcja na pokoj 2os z jednym lozkiem? Ps2. Zalatwilem lozeczko turystyczne Ps3 nie wiem jak sie zabiore z tymi wszystkimi graciorami Jakas masakra bo do bagaznika wsadze wozek i juz po miejscu....a reszta??? Hahahahahaha
Matek Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Spoko Przemo, jutro popołudniu zadzwonię i zmienię Ci z trójki na dwójkę. Hmm spoko, ja bede miec miejsce jak cos, Daniel pewnie też : ) Damy rade. Najgorzej ze chory jestem, ale w sobote sie wykuruje hehe
PrzemoS4 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Trojka to bez sensu Bo ja z zona najlepiej to na 1lozku a dzidzia w turystycznym...ewentualnie trzeba dogadac sprawe poscieli,bo nie wiem czy z domu bede brac czy cos sie na miejscu malej wymysli....hahahaha Duzo czosnku i herbaty z miodem....zebys do soboty sie wukurowal....
PrzemoS4 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Nie wiem jak co niektorzy ale ja juz powoli odliczam do soboty......
secio84 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Nie wiem jak co niektorzy ale ja juz powoli odliczam do soboty...... Do soboty nie ma po co odliczać chyba że do końca szychty w sobotę :-) naciepane z GT-I9195
blant88 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Hyhy sobota jest nasza, a na resztę czekamy w niedziele Wysłane z mojego LG-D620
Matek Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Sobota o tej porze w Koniakowie Edytowane 9 Października 2015 przez Matek
Matek Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Przemo droga powrotną be z przygód? Jak mała? jak masz jakieś fotki to wrzuć w wolnej chwili. Dzięki za weekend synki! Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
PrzemoS4 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Ja rowniez dziekuje Panowie za udany weekend:) Ps. Trzeba czesciej cos w tym stylu organizowac. Pozwolenie od Sylwi mam takze luzik Matek, wrzuc cos wiecej fotek..bo napstrykales tego dzisiaj a tylko jedna wrzuciles...jesli chodzi o droge to spoko, 70 km/h i spalanie mimzeszlo do 11 litrow Nawet nie wiedzialem ze eska tyle moze spalic ...hahahaha
blant88 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Nas Przemo to spotkało Wysłane z mojego LG-D620 No i tez dzięki za udany weekend, oraz dzięki ekipie która dojechala w niedziele Wysłane z mojego LG-D620
Matek Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Przemo to co wrzuciłem to z telefonu, moja jutro zrzuci zdjecia z aparatu to wam podeślę : )
PrzemoS4 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Nas Przemo to spotkało Wysłane z mojego LG-D620No i tez dzięki za udany weekend, oraz dzięki ekipie która dojechala w niedziele Wysłane z mojego LG-D620 No pieknie...zawsze jakas niespodzianka...
secio84 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Przemo miko było poznać :-) naciepane z GT-I9195 Oczywiście innych też naciepane z GT-I9195
Matek Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Jak wiadomo w niedziele w formie nie byłem, Przemo myslalem ze zrobiłem z 50 zdjęc i coś mi sie ubzdurało ze z imprezy tez cos mamy a tu lipa.. Mam nadzieje, że masz coś jeszcze na tablecie No i z tego co pamiętam Aurelka coś tam fociła jeszcze Pozdro i jeszcze raz dziękuje za super weekend Koniaków niszczy ludzi
A-rek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Ps3 nie wiem jak sie zabiore z tymi wszystkimi graciorami Jakas masakra bo do bagaznika wsadze wozek i juz po miejscu....a reszta??? Hahahahahaha Przemo zmień samochód Najlepiej na Passata Ja swoim Passtuchem przeprowadziłem się z PL do DE
Rekomendowane odpowiedzi