Czarny3211 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Masakra ,widuje go teraz coraz częściej i zaczęło mnie to zastanawiać Chętnie bym obejrzał autko z bliska Na upartego w audi na brzezinskiej maja testowe a7 a na salonie stoi rs3, wczoraj sie przygladalem :) w ubiegłym tygodniu ogładałem tą erestrójkę Synki ale kur jak wyście mogli pisać o a7 jak Was mijała a5 lol choćby nie wiem przy jakiej prędkości ta a5 jest 3drzwiowa co innego baby one podają kolor i jak dodają markę to już dużo już sam się zastanawiałem co to za nowa a7 się w rybniku pojawiła Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez seves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Masakra ,widuje go teraz coraz częściej i zaczęło mnie to zastanawiać Chętnie bym obejrzał autko z bliska Na upartego w audi na brzezinskiej maja testowe a7 a na salonie stoi rs3, wczoraj sie przygladalem :) w ubiegłym tygodniu ogładałem tą erestrójkę[emoji14]Synki ale kur jak wyście mogli pisać o a7 jak Was mijała a5 lol choćby nie wiem przy jakiej prędkości ta a5 jest 3drzwiowa co innego baby[emoji14]one podają kolor i jak dodają markę to już dużo już sam się zastanawiałem co to za nowa a7 się w rybniku pojawiła Napewno tak jak pisałem napewno widzieli a5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 co do A5 to mogę do niego zadzwonić jak bedzie sie poważny spot zapowiadał i myślę że da się namówić i wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Heyyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ZATOR 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/356576-zator-2016-viii-urodziny-zlotow-slaskich/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Pisać się!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 siema koledzy mam pytanko do was.... miał ktoś z was do czynienia z próbami wylogowania się z poczty Gmail na telefonie? Da się w ogóle to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 siema koledzy mam pytanko do was.... miał ktoś z was do czynienia z próbami wylogowania się z poczty Gmail na telefonie? Da się w ogóle to zrobić? Legenda głosi ,że się da Ja osobiście w opcjach telefonu poklikałem coś w stylu ,, zapomnij hasło " i jakoś mnie wylogowało Ale raczej polecam kupić nowy telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ale raczej polecam kupić nowy telefon mam nowy tel, a stary chce sprzedać ale po włożeniu innej karty sim nadal jest na nim dostęp do mojego gmail'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Przywróć ustawienia fabryczne (najlepszy sposó, z tym, że to usunie wszelkie dane z telefonu. Ewentualnie spróbuj w Ustawienia -> Konta i synchronizacja, usunąć swoje konto. A to do sprzedaży, to ustawienia fabryczne i po kłopocie, nowy właściciel będzie miał jak nówkę telefon Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Marcin6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tak zgodzę sie z wypowiedzią powyżej...ustawienia fabryczne lub hard reset, bo nie raz sprzedawałem telefon i ten sam mialem problem. I wtedy nowy użytkownik ma nówka smartfona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nófka to jest jak jest nófka :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Arek jest też opcja usuń konto tak jak napisał Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siema chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Arek jest też opcja usuń konto tak jak napisał Marcin Ale powiedz po co ma usuwać konto jak może mu harda zrobić lub do fabric powrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 wróciłem do ustawień fabrycznych bo z konta chce nadal korzystać ale na nowym tel, dzięki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi