andy_sky Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 jak mam Ci doradzić to nie upieraj się że twoja nowa fura musi być wszystko mająca,golce choć nie całkowite przeważnie kupują ciułacze,którzy nie robią dużych przebiegów,a wypasione fury są dla zajeżdżaczy,muszą mieć pełny wypas bo spędzają pół życia w aucie,pozdrawiam andrzej
seves Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Szukania ciąg dalszy. powodzenia tylko mam nadz ze nie zakladasz ze znajdziesz idealny egzemplarz, moj kolega kiedys szukal mazdy mx3 musiala byc oczywiscie zadbana w swietnym stanie z malym przevbiegiem, nie stara, nie droga, z dobrym wyposazeniem oczywiscie kupil... "tylko" nie droga z malym przebiegiem (ktory to nikt nigdy nie wie jaki jest faktycznie), a co potem w nia kasy ladowal to tylko on wie
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Autko musi być w takim stanie jak mam obecne, gorszego nie kupię.
seves Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Autko musi być w takim stanie jak mam obecne, gorszego nie kupię. Dokladnie tak bo inaczej po co zmieniac :good:
badboy Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Panowie a co myślicie o tym ??? jak będzie moja b6 stała na zawiasie od BRD ??? :mysli: http://cgi.ebay.de/Audi-S-Line-Fahrwerk-A4-8E-B7-/270631696128?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f02e7f700
blant88 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 po robocie, w piątek wybiera się ktoś do Gliwic ?
A-rek Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 z rana dzięki za odwiedziny Arek rowniez dzieki Wiesiek a jakie sa twoje wymagania co do auta oprocz tego ze ma to byc B5 w diesel'u :?: sedan, avant, 110-tka, 115-tka, srebrna, czarna, itd..... i nie poddawaj sie, ja swojej szukalem ponad 4 miesiace i dwa razy bylem ogladac auta w Warszawie
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 B5, sedan, silnik obojętny z wyłączeniem 2,5, nie może być czerwona, biała, żółta lub czarna. chociaż czarną bym jeszcze zmógł.
ROBERT Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Dobry B5, sedan, silnik obojętny z wyłączeniem 2,5, nie może być czerwona, biała, żółta lub czarna. chociaż czarną bym jeszcze zmógł. Czarna najpiękniej się prezentuje, ale wszystko na niej znać
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 No właśnie. Jutro jadę do Piekar oglądnąć jedną sztukę.
A-rek Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 no to trzymamy kciuki aby to byl rodzynek
decks88 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Arek jak mozesz wejdz na gg albo daj na pw nr sprawe mam a zara do roboty ide
ROBERT Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 no to trzymamy kciuki aby to byl rodzynek Wiesiek na pewno go "prześwietli" , on będzie wiedział o co mi chodzi
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Postaram się. Robert podaj mi twój nr fona na PW.
Rekomendowane odpowiedzi