A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 No Arek dawaj cenę to może nie pojadę. zartowalem ale jakby tak pomyslec to moze bysmy sie dogadali :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Robert chyba za twoją. za moją dwa razy tyle :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Wiem że to żarty. Idę spać bo z ranca jadę oglądać następną. Narka
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 dobrej nocy panowie, ja tez powoli zmykam
RCH79 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 To jest to małe Tesko koło ronda albo to na Żory? Postaram się dojechać na następny. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Małe TESCO obok Neste, rondo obok BP i MC
blant88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Idę spać bo z ranca jadę oglądać następną. trzymam kciuki
RCH79 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 mam chyba za stary model na wasze zloty javascript:void(0);
blant88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 mam chyba za stary model na wasze zloty javascript:void(0); Jaki stary masz taki sam jak ja więc mamy najlepszy model
decks88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 za 2 tyg mnie nie bedzie, bede atakowal warszawe caly tydzien wiec jak ktos cos chce od goroli to gadac ;p
seves Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 powitał po weekendzie imprez [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 09:25_________________________________________________no ale ściesie sam ostatnio rozpisali :gwizdanie: Wiesiek mam nadz ze poszukiwania
A-rek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 w ten piekny poniedzialek Dzięki postaram się dojechać. zapraszamy, zapraszamy za 2 tyg mnie nie bedzie, bede atakowal warszawe caly tydzien wiec jak ktos cos chce od goroli to gadac ;p Decks mozesz mi krzyz przywieź Seves ty to masz zdrowie
seves Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Arek no piekny piekny ma byc przeciez slonce i 20st :gwizdanie: Krzyz :polew: dobre dobre;) a chcesz zeby potem Ci mohery pod plotem staly zdrowie Ci powiem okazalo sie ze jednak mam od studiow drastycznie spadla ilosc alkoholu jaka przyjmuje ale tak to jest.. slub w czwartek, piatek male poprawinki a sobota impreza z udzialem NEMIROFA ktorego cale skrzynki zostaly po weselu :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 I znowu d*pa, przeklęte graty a właściwie ich właściciele. Potrzebuje kupić spluwę żeby za każdym razem odstrzelić jeb****h oszustów i naciągaczy.
ROBERT Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Strastwujcie jak ktos cos chce od goroli to gadac ;p Ja tam od nich nic nie chce .. slub w czwartek, piatek male poprawinki a sobota impreza ... Tyś się żenił :?: ... udzialem NEMIROFA ktorego cale skrzynki zostaly po weselu :gwizdanie: Myślę , że zostawiłeś coś na następnego spota dla kolegów :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 11:30_________________________________________________ I znowu pupa, przeklęte graty a właściwie ich właściciele. Potrzebuje kupić spluwę żeby za każdym razem odstrzelić jeb****h oszustów i naciągaczy. Wiesiek a nie zastanawiałeś się poważniej nad tamtą niebieską
wiesiek3d Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Za drogo, za daleko, i nie ma przewracanych oparć. Idę do pracy na 2 zmianę. Narka
seves Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 no ta niebieska pieeeekna oj tam wyrezasz sobie skladane siedzenia przy okazji moze akurat dorwiesz z s4 w pelnej elektryce tylko pytanie czy tam jak nie ma sklad siedzen to jest w ogole otwor za siedzeniami czy blacha bo wtedy troche z tym roboty bedzie to jednak nie niemozliwe nie takie rzeczy w klubie widzialem chlopaki rezaja [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 12:11_________________________________________________ Strastwujcie .. slub w czwartek, piatek male poprawinki a sobota impreza ... Tyś się żenił :?: ... udzialem NEMIROFA ktorego cale skrzynki zostaly po weselu :gwizdanie: Myślę , że zostawiłeś coś na następnego spota dla kolegów :gwizdanie: nie nie moje , ja zostaje poki co w tym najmniej odpowiedzialnym ze wszystkich stanow , Kuzyn sie zenil hehe
Rekomendowane odpowiedzi