blant88 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzięki za spota oraz H4mm3R i Arturoo za doradzenie telefonu :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 panowie mam do sprzedania ori alu Audi 17" + opony zimowe 205/50 jakby co..... za? 1300 zl Jakby kto zaspał to pijemy kawę na BP zaraz obok gdybym wiedzial
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tomek ile chcesz za te RNS-E :?: Napisz na PW
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dzięki za spota oraz H4mm3R i Arturoo za doradzenie telefonu :gwizdanie: Ty wybierzesz oby nie N....8,lepiej h.., android rządzi Wykropkowałem by nie robić reklamy ,kolega jest w temacie . Jakby kto zaspał to pijemy kawę na BP zaraz obok gdybym wiedzial Żeby ciocia miała wąsy to by była wujkiem ,następnym razem zadzwonimy jak zostaniemy trochę dłużej(jak mc nugetsy się nie zepsują w MC D) :polew: . Ktoś to już widział ? http://kamery.interia.pl/[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 01:16_________________________________________________ Dziń Dybry :>
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dzięki za spota oraz H4mm3R i Arturoo za doradzenie telefonu :gwizdanie: Spoko luzik Ktoś to już widział ? http://kamery.interia.pl/[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 01:16_________________________________________________ Ja oglądam to: http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/index.php
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 witajcie żałuję ale nie mogłem być na spocie
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :gwizdanie: chooojnia straszna nie chcecie kto kupić Pirelków :?: A miałem kupić Michały to szkoda mi było jeszcze 200 dołożyć :wallbash:
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :gwizdanie: chooojnia straszna nie chcecie kto kupić Pirelków :?: A miałem kupić Michały to szkoda mi było jeszcze 200 dołożyć :wallbash: Nokiany są najlepsze zapytaj Arturoo jak mi się auto drogi trzyma :gwizdanie: lepiej niż Q
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nokiany są najlepsze zapytaj Arturoo jak mi się auto drogi trzyma :gwizdanie: lepiej niż Q Ja jestem zdania że Michały są najlepsze W życiu już innych opon nie kupię
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam ,szkoda że nie mogłem być na spocie, ale dopadło mnie przeziębienie, ważne że się udał.
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :gwizdanie: chooojnia straszna nie chcecie kto kupić Pirelków :?: A miałem kupić Michały to szkoda mi było jeszcze 200 dołożyć :wallbash: Nokiany są najlepsze zapytaj Arturoo jak mi się auto drogi trzyma :gwizdanie: lepiej niż Q Potwierdzam ,tyle ,że ja podjeżdżałem do rondka bez gazu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Potwierdzam ,tyle ,że ja podjeżdżałem do rondka bez gazu :gwizdanie: No ja też musiałem się zatrzymać jakieś 10-15 metrów przed rondem , bo auto przede mną też się ślizgało , a później ruszałem z "miejsca" i przez to były problemy ... a Ty Tomek na pewno z "rozpędu" to wziąłeś :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A u mnie laczki made by Ornontowice GLOB-GUM :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 12:21_________________________________________________Nie ,powiem Ci Robert ,że Tomek spokojnie se jakoś tak wyjechał
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie ,powiem Ci Robert ,że Tomek spokojnie se jakoś tak wyjechał Taaa... Tomek i spokojnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi