Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za spota oraz H4mm3R i Arturoo za doradzenie telefonu :wink4: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie mam do sprzedania ori alu Audi 17" + opony zimowe 205/50 jakby co.....

za?

1300 zl

Jakby kto zaspał to pijemy kawę na BP zaraz obok :)

gdybym wiedzial :wallbash:

Opublikowano

Tomek ile chcesz za te RNS-E :?: Napisz na PW :wink4:

Opublikowano

Dzięki za spota oraz H4mm3R i Arturoo za doradzenie telefonu :wink4: :gwizdanie:

Ty wybierzesz :good: oby nie N....8,lepiej h.., android rządzi :good::naughty:

Wykropkowałem by nie robić reklamy ,kolega jest w temacie :wink4:.

Jakby kto zaspał to pijemy kawę na BP zaraz obok :)

gdybym wiedzial :wallbash:

Żeby ciocia miała wąsy to by była wujkiem :wink4:,następnym razem zadzwonimy jak zostaniemy trochę dłużej(jak mc nugetsy się nie zepsują :wink4: w MC D) :polew: :polew: :polew:.

Ktoś to już widział ?

http://kamery.interia.pl/[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 01:16_________________________________________________ :hi:

Dziń Dybry :>

Opublikowano

:siema:

Spoko luzik :wink4:

Ktoś to już widział ?

http://kamery.interia.pl/[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 01:16_________________________________________________ :hi:

Ja oglądam to: http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/index.php

Opublikowano
:hi: witajcie żałuję ale nie mogłem być na spocie :no:
Opublikowano

Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :naughty: :gwizdanie:

chooojnia straszna :thumbdown:

nie chcecie kto kupić Pirelków :?:

A miałem kupić Michały to szkoda mi było jeszcze 200 dołożyć :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

A miałem kupić Michały to szkoda mi było jeszcze 200 dołożyć :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Nokiany są najlepsze :naughty::decayed: zapytaj Arturoo jak mi się auto drogi trzyma :gwizdanie: lepiej niż Q :decayed:

Opublikowano

Nokiany są najlepsze :naughty::decayed: zapytaj Arturoo jak mi się auto drogi trzyma :gwizdanie: lepiej niż Q :decayed:

Ja jestem zdania że Michały są najlepsze :wink4: W życiu już innych opon nie kupię :wallbash:

Opublikowano

:hi:

Witam ,szkoda że nie mogłem być :confused4: na spocie, ale dopadło mnie przeziębienie, ważne że się udał. :good:

Opublikowano

Potwierdzam :good:,tyle ,że ja podjeżdżałem do rondka bez gazu :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Potwierdzam :good:,tyle ,że ja podjeżdżałem do rondka bez gazu :cool1: :gwizdanie:

No ja też musiałem się zatrzymać jakieś 10-15 metrów przed rondem , bo auto przede mną też się ślizgało , a później ruszałem z "miejsca" i przez to były problemy ... a Ty Tomek na pewno z "rozpędu" to wziąłeś :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

A u mnie laczki made by Ornontowice GLOB-GUM :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 12:21_________________________________________________Nie ,powiem Ci Robert ,że Tomek spokojnie se jakoś tak wyjechał :mysli::shocked:

Opublikowano

Nie ,powiem Ci Robert ,że Tomek spokojnie se jakoś tak wyjechał :mysli::shocked:

Taaa... Tomek i spokojnie :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Pany i Panie dzięki za spotka :cool1:

:hi:

:wink4: