ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 bo juz Andy o tym wspomnial Ale dopiero dziś o tym wspomniał :bicz3: Ja i tak zawsze kupuję rybki ze Skoczowa To do BT nie jedziecie :?:
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 7:50 najlepsi A to BT pokrywa się ze zlotem w Wort...??
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 jeszcze powiem o tych rybach karp chodowlany jest tuczony i po 2 latach osiąga nawet 2,5kg i to wcale nie jest stara ryba, młody karp roczny 1,5kg ma mięso sprężyste przez co jest twardszy i gorszy w smaku i nie ma tu co porównywać, chodowlanego do żyjącego na wolności, kup sobie większego to sam się przekonasz i tyle na ten temat, już więcej nie będę drążył
A-rek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 7:50 najlepsi A to BT pokrywa się ze zlotem w Wort...?? nie
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 A to BT pokrywa się ze zlotem w Wort...?? nie No to jedziecie [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:06_________________________________________________ jeszcze powiem o tych rybach karp chodowlany jest tuczony i po 2 latach osiąga nawet 2,5kg i to wcale nie jest stara ryba, młody karp roczny 1,5kg ma mięso sprężyste przez co jest twardszy i gorszy w smaku i nie ma tu co porównywać, chodowlanego do żyjącego na wolności, kup sobie większego to sam się przekonasz i tyle na ten temat, już więcej nie będę drążył A Ty już skończ z tymi rybami
A-rek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 A to BT pokrywa się ze zlotem w Wort...?? nie No to jedziecie jak znajde sponsora
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 jak znajde sponsora znajdziesz jakie zaskórniaki [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:22_________________________________________________A Wy Andrzej jedziecie :?:
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 A Wy Andrzej jedziecie mówisz do mnie w trzeciej osobie liczby mnogiej kur*a nie dwojej mi bardzo bym chciał ale niestety mam inne ważniejsze priorytety
A-rek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 A Wy Andrzej jedziecie mówisz do mnie w trzeciej osobie liczby mnogiej kur*a nie dwojej mi bardzo bym chciał ale niestety mam inne ważniejsze priorytety wy to znaczy ty z żona :>
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wy to znaczy ty z żona :> no i może jeszcze dzieciaki ... ale Andrzej nie kumaty , cóż mogę za to myśli tylko o sobie ... :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wy to znaczy ty z żona :> no i może jeszcze dzieciaki ... ale Andrzej nie kumaty , cóż mogę za to myśli tylko o sobie ... :gwizdanie: a po co drzewo do lasu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na razie od nas z Rybnika piszą się Wiesiek , Andrzej (Badboy) i ja ( oczywiście wszyscy z "osobami towarzyszącymi" ) , jeszcze ktoś ? Tomek coś tam mówił ze by jechał
A-rek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 wy to znaczy ty z żona :> no i może jeszcze dzieciaki ... ale Andrzej nie kumaty , cóż mogę za to myśli tylko o sobie ... :gwizdanie: a po co drzewo do lasu :gwizdanie: a co masz zamiar wyrwac jakiegos kolege w BT
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a po co drzewo do lasu :gwizdanie: TAaa .... już by Cię puściła samego :gwizdanie:
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 7:50 najlepsi A to BT pokrywa się ze zlotem w Wort...?? nie Prezes dajesz na BT a nie pitol
A-rek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na razie od nas z Rybnika piszą się Wiesiek , Andrzej (Badboy) i ja ( oczywiście wszyscy z "osobami towarzyszącymi" ) , jeszcze ktoś ? Tomek coś tam mówił ze by jechał a Daniel
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a co masz zamiar wyrwac jakiegos kolege w BT :polew: może zapoluje na jakiegoś chłopca z B7/B8 :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:48_________________________________________________ Na razie od nas z Rybnika piszą się Wiesiek , Andrzej (Badboy) i ja ( oczywiście wszyscy z "osobami towarzyszącymi" ) , jeszcze ktoś ? Tomek coś tam mówił ze by jechał a Daniel Oooooo.... i Daniel + os. tow. sorki , ale mam sklerozę No i Arek z małżonką oczywiście :naughty:
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a po co drzewo do lasu :gwizdanie: TAaa .... już by Cię puściła samego :gwizdanie: no ja na spoty przyjeżdżam sam :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 no ja na spoty przyjeżdżam sam :gwizdanie: Bo Twoja jest na siłowni i się urywasz [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________Ooooo.... witamy Wieśka
Rekomendowane odpowiedzi