ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 mocie jakies pomysly kumpel stoi do dom chce dojechac A długie światła są , np. jak pociągnie wajchę do siebie ? Postojowe są ?
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Pany elektryki kto mi pierdyknie coś takigo w paździochu: http://img580.imageshack.us/i/cimg1965l.jpg/ http://img685.imageshack.us/i/cimg1984.jpg/ lampy takie już mom ale LED by się sprzydał
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:09_________________________________________________narazie wyrobiomy limit 10 stron na dzień Za mało :!: :!: :!: Zdecydowanie za mało :!: :!: :!: :!: :!: Wiesz co Robert, ja nie rozumiem jak on może być usatysfakcjonowany jedynie 10 stronami... krótkodystansowiec jest jak nic
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:09_________________________________________________narazie wyrobiomy limit 10 stron na dzień Za mało :!: :!: :!: Zdecydowanie za mało :!: :!: :!: :!: :!: Wiesz co Robert, ja nie rozumiem jak on może być usatysfakcjonowany jedynie 10 stronami... krótkodystansowiec jest jak nic a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiesz co Robert, ja nie rozumiem jak on może być usatysfakcjonowany jedynie 10 stronami... krótkodystansowiec jest jak nic To jest jeszcze młody synek , trzeba mu wybaczyć
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiesz co Robert, ja nie rozumiem jak on może być usatysfakcjonowany jedynie 10 stronami... krótkodystansowiec jest jak nic To jest jeszcze młody synek , trzeba mu wybaczyć wiek nie o wszystkim świadczy Roberto
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:09_________________________________________________narazie wyrobiomy limit 10 stron na dzień Za mało :!: :!: :!: Zdecydowanie za mało :!: :!: :!: :!: :!: Wiesz co Robert, ja nie rozumiem jak on może być usatysfakcjonowany jedynie 10 stronami... krótkodystansowiec jest jak nic a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony Ja mówię o czasie trwania rozmowy!!!
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony :naughty :pleasantry:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Pany elektryki kto mi pierdyknie coś takigo w paździochu: http://img580.imageshack.us/i/cimg1965l.jpg/ http://img685.imageshack.us/i/cimg1984.jpg/ lampy takie już mom ale LED by się sprzydał A do czego Ci tu elektryk potrzebny Mam takiego kumpla jak byś potrzebował jakiejś "magii"
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Spadam narka już mnie oczy bolą od tego spamu
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony :naughty :pleasantry: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:25_________________________________________________ Spadam narka już mnie oczy bolą od tego spamu Nara "seniorze rodu"
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Spadam narka już mnie oczy bolą od tego spamu Wracaj tu częściej, bo giniesz nam ostatnio...
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Spadam narka już mnie oczy bolą od tego spamu Wracaj tu częściej, bo giniesz nam ostatnio... No no Wiesiek , coś w tym prawdy jest Trzeba byłoby Cię "podleczyć" Krupnikiem
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:09_________________________________________________narazie wyrobiomy limit 10 stron na dzień Za mało :!: :!: :!: Zdecydowanie za mało :!: :!: :!: :!: :!: Wiesz co Robert, ja nie rozumiem jak on może być usatysfakcjonowany jedynie 10 stronami... krótkodystansowiec jest jak nic a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony Ja mówię o czasie trwania rozmowy!!! niech Ci będzie lecz... nie wierzę iz chociaż w minimalnym stopniu nie pomyślałaś o tym drugim :decayed: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:28_________________________________________________ Spadam narka już mnie oczy bolą od tego spamu Wracaj tu częściej, bo giniesz nam ostatnio... No no Wiesiek , coś w tym prawdy jest Trzeba byłoby Cię "podleczyć" Krupnikiem jestem za a nawet przeciw, szkoda takigo chopa normalnie trza coś z tym zrobić [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:28_________________________________________________ Pany elektryki kto mi pierdyknie coś takigo w paździochu: http://img580.imageshack.us/i/cimg1965l.jpg/ http://img685.imageshack.us/i/cimg1984.jpg/ lampy takie już mom ale LED by się sprzydał A do czego Ci tu elektryk potrzebny Mam takiego kumpla jak byś potrzebował jakiejś "magii" masz na myśli tego Twojego sąsiada ja ??? powiem CI że chętnie bych se do niego podjechoł pewnego Pieknego dnia kusza mnie te ledy, ale lampa musi być ori
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 niech Ci będzie lecz... nie wierzę iz chociaż w minimalnym stopniu nie pomyślałaś o tym drugim :decayed: A Ty yno o jednym :evil2: :evil2:
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 świat oledowoł podobo mi się ta buźka: :evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2: :evil: :evil: :evil:
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony :naughty I jeszcze jedno. Facet myśli o seksie co 3 minuty, wedle statystyk, które czytałam już jakiś czas temu, więc kłamiesz Pan straszliwie niech Ci będzie lecz... nie wierzę iz chociaż w minimalnym stopniu nie pomyślałaś o tym drugim :decayed: A Ty yno o jednym :evil2: :evil2: Natura wzywa
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ida zakurzyć robert chcesz Marlborasa ?
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 masz na myśli tego Twojego sąsiada ja ??? powiem CI że chętnie bych se do niego podjechoł pewnego Pieknego dnia kusza mnie te ledy, ale lampa musi być ori Sąsiad to nie jest W takie przerabianie lamp raczej się nie bawi ( nie ma czasu na takie pierdy/nieopłacalne by to było ... ale w innych "sprawach" jak najbardziej ), ale mogę zapytać
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to ponoć facet na minutę myśli 61 razy o sexie :decayed: zdecydowanie preferuję maratony :naughty I jeszcze jedno. Facet myśli o seksie co 3 minuty, wedle statystyk, które czytałam już jakiś czas temu, więc kłamiesz Pan straszliwie niech Ci będzie lecz... nie wierzę iz chociaż w minimalnym stopniu nie pomyślałaś o tym drugim :decayed: A Ty yno o jednym :evil2: :evil2: Natura wzywa ale ja to odniosłem podle siebie nie tam wedle jakiś statystyk z onetu czy pudelka :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi