Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: z rana
Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano

:hi: z rana :polew:
Opublikowano

:hi: z rana :polew:

Dla mnie to rano, jeśli nie ma mnie w pracy :tongue4:

Opublikowano

długo śpisz, jak ja tak długo śpię to wstaję bardziej zmęczony niż wypoczęty :)

Opublikowano

długo śpisz, jak ja tak długo śpię to wstaję bardziej zmęczony niż wypoczęty :)

Ja to jak skowronek... Można się spokojnie powylegiwać na łóżku bez zważania na godzinę.. mi to pasuje :rolleyes:

A w tygodniu, to człek wstaje jak trup, a koło południa, to już w pracy :lazy:

Opublikowano

zmajstruj sobie dzieciaka to sobie pośpisz, moje to już o 6:30, czasami dają pospać do 7:00 :kox:

Opublikowano

zmajstruj sobie dzieciaka to sobie pośpisz, moje to już o 6:30, czasami dają pospać do 7:00 :kox:

Co to to nie. Ja się pakować w to nie zamierzam, życie mi jeszcze miłe :tongue4:

Opublikowano

Co to to nie. Ja się pakować w to nie zamierzam, życie mi jeszcze miłe :tongue4:

Ci co się tak zarzekają, najczęściej potem, niewyobrażają sobie życia bez dzieciaków :cool1:
Opublikowano

Ci co się tak zarzekają, najczęściej potem, niewyobrażają sobie życia bez dzieciaków :cool1:

Albo mają głowę na karku :wink4: nie ulegają instynktom i się dobrze zabezpieczają.

I nie lubię jak mi się wmawia, że mi się odmieni.

Opublikowano

Albo mają głowę na karku :wink4: nie ulegają instynktom i się dobrze zabezpieczają.

nic Ci broń boże nie wmawiam, stwierdzam fakt :wink4:
Opublikowano

nic Ci broń boże nie wmawiam, stwierdzam fakt :wink4:

Tym gorzej, jeśli masz to za fakt, bo to oznacza, że nadal zbyt mało ludzi ma takie poglądy jak ja :tongue4:

Opublikowano

ciekawe jak zacznie tak myśleć więcej ludzi, kto zarobi na nasze emerytury :cool1:

Opublikowano

ciekawe jak zacznie tak myśleć więcej ludzi, kto zarobi na nasze emerytury :cool1:

Jeśli to ma być wyznacznikiem chęci posiadania dzieci, to może lepiej żeby ich nie mieli.

Poza tym, a teraz zmierzamy ku lepszemu w tej kwestii? Nie sądzę, nasze społeczeństwo wykazuje tendencję starzenia się, a więc i tak więcej jest tych, na których trzeba zarabiać, niż tych którzy zarabiają :wink4:

Opublikowano

Jeśli to ma być wyznacznikiem chęci posiadania dzieci, to może lepiej żeby ich nie mieli.

Poza tym, a teraz zmierzamy ku lepszemu w tej kwestii? Nie sądzę, nasze społeczeństwo wykazuje tendencję starzenia się, a więc i tak więcej jest tych, na których trzeba zarabiać, niż tych którzy zarabiają :wink4:

no i przez to doprowadzimy nasze państwo do kryzysu, nie obraź się ale osoby które nie mają dzieci, robią to z czystego lenistwa :wink4:
Opublikowano

no i przez to doprowadzimy nasze państwo do kryzysu, nie obraź się ale osoby które nie mają dzieci, robią to z czystego lenistwa :wink4:

Wolę lenistwo od rujnowania sobie życia patrząc wyłącznie na emeryturę. Lepiej jeśli osoby, które są za dziećmi nie rozmawiały z osobami, które są przeciwnikami

o dzieciach, bo to i tak bez sensu. Są lepsze tematy :D

Opublikowano

dlatego jestem za ustawą, która pozbywała by osoby bezdzietne emerytury oczywiście tylko te co mogą mieć dzieci :decayed:

Opublikowano

dlatego jestem za ustawą, która pozbywała by osoby bezdzietne emerytury oczywiście tylko te co mogą mieć dzieci :decayed:

Ja uważam, że najlepiej byłoby żeby se każdy sam odkładał przy odpowiednio wyższych pensjach. Ciekawe ilu wtedy miłośników dzieci by pozostało :wink4:

Opublikowano
:hi: po robocie :wink4: