Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
po browarze?

:no:

a ty :?:

jak nie to moze partyjka w bowling :naughty:kajś bym wyskoczyl :gwizdanie:

Dowej do J-bia mam zmrożoną flaszeczkę :gwizdanie: 0,7 czerwonego jaśka :wink4: ,a mam już też na nią ochotę ze 2 miechy tylko nima kiedy :drunk:.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert, Artur dobrze mówi, do przeglądania forum poza domem HTC jest najlepszy :good: poza tym kumpel ma N52 i już 4 razy w serwisie była :gwizdanie:

PS. byłem znowu w czechach po piwo :decayed: fajne promocje tam mają - Metaxa 7gwiazdek ok 60zł, Martini 0,7 ok 20zł... :naughty:

Opublikowano
  • Autor
po browarze?

Dowej do J-bia mam zmrożoną flaszeczkę :gwizdanie: 0,7 czerwonego jaśka :wink4: ,a mam już też na nią ochotę ze 2 miechy tylko nima kiedy :drunk:.

kejby nie ta godzina to bym sie przejechoł :gwizdanie:

Opublikowano
po browarze?

kejby nie ta godzina to bym sie przejechoł :gwizdanie:

Nie rób scen :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:31_________________________________________________

witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:)

Podziękował i wzajemnie :good:

Opublikowano
  • Autor

no to wkoncu moge zrobic psytttttt :>

Opublikowano

to ja sam :disgust: rozpakowuje i mieszam z Colą :slina:

Opublikowano
  • Autor

a ja tylko jedno bo o 6:30 pobudka :confused4:

Opublikowano

ja tez mam tylko jedną :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:24_________________________________________________cole i flaszeczkę :wink4:

Opublikowano

:hi:

cześć

Opublikowano

:hi: Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :>

:hi: to zajmie Ci to duuuużo czasu :decayed:

Opublikowano

z tymi stronkami to masakra :evil:,też tak mam ,że czasem pół dnia nie czytam ,wracam a tu 10-20- stron :shocked: nadbyło :wink4:

Opublikowano
  • Autor

olej to :> lepiej jakies kobitki sobie pooglądaj :decayed:

Opublikowano

U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE :wink4:

U mnie sto lat temu była tylko nokia ,a teraz już od 3,4 wymian S.ERIK i innego nie chce -obecnie Satio :naughty:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:29_________________________________________________

olej to :> lepiej jakies kobitki sobie pooglądaj :decayed:

A gdzie się rozbierają???? :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:30_________________________________________________

z tymi stronkami to masakra :evil:,też tak mam ,że czasem pół dnia nie czytam ,wracam a tu 10-20- stron :shocked: nadbyło :wink4:

Ja nadrabiam jakies 10-15 ,a jakies 50 wczesniejszych jestem w plecy :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:31_________________________________________________

duzooooo czasu to ja mogę na co innego poswięci Skarbie :cool1:
Opublikowano
  • Autor
duzooooo czasu to ja mogę na co innego poswięci Skarbie

ho ho ho :blink:

to moze ja z Arturem sobie juz pojdziemy :gwizdanie:

Opublikowano

witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:)

dzieki i nawzajem :)[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:35_________________________________________________

a to dlaczego???? :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:36_________________________________________________

Robert, Artur dobrze mówi, do przeglądania forum poza domem HTC jest najlepszy :good: poza tym kumpel ma N52 i już 4 razy w serwisie była :gwizdanie:

PS. byłem znowu w czechach po piwo :decayed: fajne promocje tam mają - Metaxa 7gwiazdek ok 60zł, Martini 0,7 ok 20zł... :naughty:

Bo sie Zapijesz :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:40_________________________________________________Ide zajarac ,bo widze ,Żescie się pospali cy cóś :gwizdanie:
Opublikowano

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:31_________________________________________________

Kotku, nie szalej za bardzo, bo koledzy liczą na oglądanie kobitek w TV, a nie romansów na forum:cool1:

Opublikowano

Normalnie zastój ,jakby to 499 strona była :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:43_________________________________________________

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:31_________________________________________________

Kotku, nie szalej za bardzo, bo koledzy liczą na oglądanie kobitek w TV, a nie romansów na forum :cool1:

No wreszcie Kochanie :>
Opublikowano

a to dlaczego???? :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:36_________________________________________________

Bo ,pogrubiłem i zmieniłem wielkość trzcionki :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:44_________________________________________________Arek idziemy nyny :naughty: :>

Opublikowano

Bo ,pogrubiłem i zmieniłem wielkość trzcionki :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:44_________________________________________________Arek idziemy nyny :naughty: :>

mi nie przeszkadzacie :tongue4: