Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to ja spadam nie będę przeszkadzał możecie gruchać No cóż... skoro ani za mną nie tęsknisz... ani dołączyć nie chcesz... :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to ja spadam nie będę przeszkadzał możecie gruchać No cóż... skoro ani za mną nie tęsknisz... ani dołączyć nie chcesz... :gwizdanie: może zatęsknię jak poznam
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co tam On i tak nie potrafi gruchać A tak nawiasem fajną żonkę ma :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co tam On i tak nie potrafi gruchać A tak nawiasem fajną żonkę ma :gwizdanie: jak bym nie potrafił to bym se takiej nie przygruchał
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co tam On i tak nie potrafi gruchać A tak nawiasem fajną żonkę ma :gwizdanie: No to się rypsnęło
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak bym nie potrafił to bym se takiej nie przygruchał Racja [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 21:34_________________________________________________ Gorąco polecam
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cześć Andy Pozdrów żonkę i moje dzieci
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pozdrów żonkę i moje dzieci hahahaha :polew:
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No co Kurde Robert pojechał zatankować gnojowóz i zniknął ;( wiem kupił flaszkę na stacji..................czyli ciąg dalszy
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No co Kurde Robert pojechał zatankować gnojowóz i zniknął ;( wiem kupił flaszkę na stacji..................czyli ciąg dalszy On to już pewnie leży
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Eeee jeszcze nie twardziel Przepraszam, a czy twój mąż nic nie pije :?:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pije, ale umiarkowanie inaczej by nie miał wstępu do łóżka
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A Ty cały czas o tym łóżku :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Tylko stwierdzam. Miałby przesrane w każdym calu...
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie lubię jak ktoś jest pijany. Tzn. jeszcze ktoś obcy, to sięz tego pośmieję, ale jak mój facet, to już mnie to wkurza... i do tego taki smród...
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No i tu pokazała się cała twoja kobieca natura Ale faceci tak mają, lubią się czasami urżnąć np. tak jak ja dzisiaj, ale powiedziałem sobie że dziś nie tylko trochę, chłopy tak odreagowują na stres. Najgorsze jest to jak babka wpieprza się do faceta jak ma wypite, wtedy wiadomo kłótnia no i po co niech idzie spać jutro bedzie bardzo miły
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No i tu pokazała się cała twoja kobieca natura Ale faceci tak mają, lubią się czasami urżnąć np. tak jak ja dzisiaj, ale powiedziałem sobie że dziś nie tylko trochę, chłopy tak odreagowują na stres. Najgorsze jest to jak babka wpieprza się do faceta jak ma wypite, wtedy wiadomo kłótnia no i po co niech idzie spać jutro bedzie bardzo miły No cóż... widać coś z kobiety też mam... ale brzydzę się faceta który jest wypity... to ja mam mieć noc zwaloną po to, aby takiemu było lepiej, bo się schlał? i jeszcze może przebrać i do łóżeczka położyć kompresiki porobić, tableteczki dać i piciu dać?... a co ja służącą jestem
Rekomendowane odpowiedzi