andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Masakra kra kra [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 10:29_________________________________________________ rapotrt MAK w tv a to do tego:Jak przeżyć katastrofę lotniczą? - Wleźć do czarnej skrzynki.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Spotykają się trzy blondynki: Pierwsza: -Ja bym chciała schuść! Druga: -Ja bym chciała zgrubść! Trzecia: -Ah, od tego waszego gadania to można ze śmiechu pęc! [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 10:35_________________________________________________chyba zgłodniałem idę coś wszamać
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Masakra kra kra [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 10:29_________________________________________________ rapotrt MAK w tv a to do tego:Jak przeżyć katastrofę lotniczą? - Wleźć do czarnej skrzynki. TV3 co do raportu MAK. :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 i po raporcie MAK,wszystko Polska wina :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 i po raporcie MAK,wszystko Polska wina :polew: :polew: A czyja ? Jak rozwalisz samochod we mgle to masz pretensje do tesciowej ,ze Ci nie zrobila kawy z mlekiem na urodzinach tylko czarna ? (ironia) Ja to odbieram tak samo . Wiedzieli jakie jest lotnisko w Skolensku jak wyglada ,jaki jest tam sprzet , jak nadlecieli to widzieli ,ze g.wno widza, kozaczyli przed szefostwem,ze dadza rade i co z tego wyszlo ? Jak Ci zona powie skręć pod tira ,skręcisz ? Wiec pie...enie ,ze byli naciskani- nie sobie odstawią do lamusa. Moje zdanie.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja uważam, że na ten wypadek złożyło się wiele okoliczności, także ze strony rosyjskiej ale oni nigdy się do błędów nie przyznają
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja uważam, że błąd był wyłącznie naszej głupoty, polskiej. Presje na pilotów, to raz. Ich głupota, że mimo wszystko próbowali, to dwa. I z tego co czytałam, nie mieli jeszcze przelecianych tam x godzin ilu trzeba, więc wina jest także tych, co ich wybrali. A najbardziej żal mi tych, których Kaczyński wziął na pokład, bo on musi z całą świtą lecieć "niech widzą!".
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja uważam, że błąd był wyłącznie naszej głupoty, polskiej. Presje na pilotów, to raz. Ich głupota, że mimo wszystko próbowali, to dwa. I z tego co czytałam, nie mieli jeszcze przelecianych tam x godzin ilu trzeba, więc wina jest także tych, co ich wybrali. A najbardziej żal mi tych, których Kaczyński wziął na pokład, bo on musi z całą świtą lecieć "niech widzą!". najłatwiej zwalić winę na nieżyjących
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja uważam, że błąd był wyłącznie naszej głupoty, polskiej. Presje na pilotów, to raz. Ich głupota, że mimo wszystko próbowali, to dwa. I z tego co czytałam, nie mieli jeszcze przelecianych tam x godzin ilu trzeba, więc wina jest także tych, co ich wybrali. A najbardziej żal mi tych, których Kaczyński wziął na pokład, bo on musi z całą świtą lecieć "niech widzą!". najłatwiej zwalić winę na nieżyjących Ja powiedziałam, że większości z nich mi żal, poza samym zainteresowanym. Gdyby Rosja nam zabroniła wylądować, to w Polsce byłby wielki szum, co te ruskie nam narobili i jacy to oni najgorsi są. Gdyby piloci nie zgodzili się na wylądowanie, to też byłoby im to wiecznie wymawiane jak to już było innemu pilotowi, że odmówił lądowania w stolicy Gruzji. Ciężko dogodzić, bo i tak źle i tak niedobrze. Ale szkoda, że mimo wszystko piloci nie odmówili lądowania, bo zginęło mnóstwo całkiem niewinnych ludzi.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie wiem jak doszłaś do tego, że to Kaczyński im kazał do samolotu wejść, przecież on tylko podpisał listę, którą mu pod nos podstawili i ją zatwierdził, ci ludzie tam chcieli jechać, wielu pojechało innym transportem bo nie zmieścili się w samolocie, nie widzę tu jego winy
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 O dziwo od kiedy pamiętam, to Kaczyński lubił obstawiać się świtą. Połowa z tych ludzi zupełnie leciała tam niepotrzebnie, tak jakby sama reprezentacja nie wystarczyła.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 O dziwo od kiedy pamiętam, to Kaczyński lubił obstawiać się świtą. Połowa z tych ludzi zupełnie leciała tam niepotrzebnie, tak jakby sama reprezentacja nie wystarczyła. zawsze dookoła Prezydenta jest pełno ludzi, chcą sie pokazac i tyle, jak koło każdego
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja uważam, że na ten wypadek złożyło się wiele okoliczności, także ze strony rosyjskiej ale oni nigdy się do błędów nie przyznają Co do ich przyznania sie ,to nie od dzis wiadomo jak jest ich mentalnosc pod tym wzgledem.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja uważam, że na ten wypadek złożyło się wiele okoliczności, także ze strony rosyjskiej ale oni nigdy się do błędów nie przyznają Co do ich przyznania sie ,to nie od dzis wiadomo jak jest ich mentalnosc pod tym wzgledem. dokładnie, rosjanie zawsze odwracają kota ogonem
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ale nie oszukujmy sie nasi piloci dali du.y.
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 O dziwo od kiedy pamiętam, to Kaczyński lubił obstawiać się świtą. Połowa z tych ludzi zupełnie leciała tam niepotrzebnie, tak jakby sama reprezentacja nie wystarczyła. zawsze dookoła Prezydenta jest pełno ludzi, chcą sie pokazac i tyle, jak koło każdego A on to nie ma języka i nie zna się tym ile osób powinno przybyć a ile osób nie musi? ja uważam, że na ten wypadek złożyło się wiele okoliczności, także ze strony rosyjskiej ale oni nigdy się do błędów nie przyznają Co do ich przyznania sie ,to nie od dzis wiadomo jak jest ich mentalnosc pod tym wzgledem. Mają taką jaką mają, ale nie opłacałoby się nam "krzywdy" robić, ponieważ zniszczyliby sobie reputację krajem takim jak nasz, który ma wieczne uprzedzenia do Rosji podczas gdy Niemcom w d*pę wchodzi.[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:14_________________________________________________ Ale nie oszukujmy sie nasi piloci dali du.y. Też prawda
Rekomendowane odpowiedzi