Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no jest na 18:00 , nie wiem jeszcze dokładnie o której ale liczę że koło 17:30

Opublikowano

cabriofan na grziby chodzisz? :) bo juz chyba z 2 razy widziałem z rana Twoje auto pod lasem na objeździe od Jejkowic na Elektrownię - jeżdżę tamtędy codziennie z nocek ok 7 - 8 rano. Pozdro

Opublikowano

no chlopaki ja tez sie w piatek wybieram do gliwic to sie jeszcze zgadmy dokladnie ale nizla ekipa im sie zjawimy :naughty:

Arek, ja jeszcze czekam na odpowiedz od Toma to bym sie dopisal jeszcze do zamowienia :wink4:

mozesz sie wstrzymac jeszcze do poludnia? :)

Opublikowano

Dobry :hi:

To ja proponuję do piątku żeby każdy się zastanowił co potrzebuje i wtedy dogadamy się na spocie w Gliwicach :wink4:

Opublikowano

Dobry :hi:

To ja proponuję do piątku żeby każdy się zastanowił co potrzebuje i wtedy dogadamy się na spocie w Gliwicach :wink4:

mi tam pasuje tyle ze Arkowi chyba sie spieszy :tongue4:

Opublikowano

:hi: z ranka

Mi Tom też nie odpisał dlatego Arek mógł by jeszcze poczekać :decayed:

Opublikowano

Zapraszamy na spot Audi w Rybniku :!:

miejsce: parking Tesco przy Neste (ul.Kotucza 35)

data: 10 październik

czas: godz. 18:00

:cool1:

Opublikowano

Zapraszamy na spot Audi w Rybniku :!:

miejsce: parking Tesco przy Neste (ul.Kotucza 35)

data: 10 październik

czas: godz. 18:00

:cool1:

:polew: :polew: :polew: :polew:

ok Arek ja juz mam odpowiedz od Toma i chcialbym do A4 B6 1.8T avj :

-filtr paliwa Mann 110 zł, (8E0 201 511G) ma 2 wejścia i 2 wyjścia,

-filtr kabiny z węglem aktywnym Mann 80 zł

łacznie 190peelenów :decayed: plus moj udzial w wysylce :tongue4:

dzieki :wink4:

Opublikowano

romus111 to jo był na grzibach :> ja też tamtędy codziennie wracam z roboty w color cap-ie a wtedy natargałem mnóóóóóóstwo opieniek innych grzibów nie było :no:[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:18_________________________________________________robert jakbyś przejezdzał obok sklepu w Jajkowicach mógłbyś tam wstąpić i zapytać do porównania z tomem ten filtr paliwa do mojej bestii? please :notworthy:[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:20_________________________________________________romus a Twoja bryka jest czarna?Bo mignęła mi z przeciwka taka nieraz tyle ,że Cię nie poznałem :naughty:[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:23_________________________________________________Jesteście ?czy nikogo teraz ni ma :gwizdanie: sam se nie bede pisał :kox:

Opublikowano

hahaha no jo je :tongue4: ale w robocie to tak zajs nie umia caly czas pisac :wink4:

Opublikowano

robert jakbyś przejezdzał obok sklepu w Jajkowicach mógłbyś tam wstąpić i zapytać do porównania z tomem ten filtr paliwa do mojej bestii? please :notworthy:

:hi:

Sprawdzę :wink4: a masz jakiś nr. tego filtra, z jakiej firmy sprawdzić ? Ile Tomek sobie zażyczył i z jakiej firmy ?

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:44_________________________________________________Według ETKI powinieneś mieć filtr paliwa 1H0 201 511 A , cena ori ~ 64,50pln ,a w IC : "Knecht" ~ 49pln , "Bosch" ~ 37pln, "Filtron" ~ 35pln

Jeszcze ci sprawdzę jutro w Jejkowicach (jak nie zapomnę) :rolleyes: - mom skleroza :kox:

Opublikowano

A tak wygląda ori filtr paliwa do twojego wozidła :wink4:

aWHwA.jpg

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:58_________________________________________________

u toma mann WK 830/7 ZA 34 pln

Ceny "MANN'a" porównywalne są z "KNECHTEM" (ten drugi minimalnie droższy)

Opublikowano

W Jejkowicach Zapytaj o bosch-a ,lub mann-a ew.knecht-a Ostatnio brałem tam filtr oleju bosch zdaje się ok.30 zeta,olej mobila 10W40 I filtr powietrza,jeszcze borygo i inne .Nie dość ,że tanio to jeszcze za wszystko dostałem rabat jako stały klient 5 czy 10% :)

Opublikowano

... jeszcze borygo ...

BORYGO lejesz :?: