andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no co się śmiejecie kto się śmieje poza Wieśkiem ja uważam to za bardzo trafne
A-rek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Twoje rady są niezwykle cenne jak kiedyś będziesz miała jakiś problem to śmiało do mnie wal, a ja postaram się pomóc
Wilma Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Twoje rady są niezwykle cenne jak kiedyś będziesz miała jakiś problem to śmiało do mnie wal, a ja postaram się pomóc Będę pamiętać To zrobisz projekt za mnie na studia?
A-rek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 To zrobisz projekt za mnie na studia? na jakim kierunku studiujesz :?:
wiesiek3d Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no co się śmiejecie A jak by tak przez rurkę i za okno :gwizdanie: Artur wyglądał by jak nurek
Wilma Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 To zrobisz projekt za mnie na studia? na jakim kierunku studiujesz :?: Na ekonomii jestem. Mam do zrobienia kalkulację kompleksową gospodarstwa rolniczego... i niby wszystko fajnie tylko, że nie znając rolnika, a tym bardziej kogoś kto sprzedaje swoje wyroby i ma powyżej 15 hektarów, to ma problem zbyt dużo detali chcą.... np. jakiej ilości, jakich nawozów używają, w jakiej cenie, a to zależy i od tego co uprawia i od jakości gleby i od miejsca i całej gamy innych pierdół albo co jedzą i w jakich ilościach krowy, jakiej są masy, ile ich ubywa ze stada, ile są warte, ile warte jest mleko, które dają... no sporo takich ciekawostek, których szarak, który na wsi nie bywa nie ma zielonego pojęcia
A-rek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 no co się śmiejecie A jak by tak przez rurkę i za okno :gwizdanie: Artur wyglądał by jak nurek mam dzisiaj głupawke To zrobisz projekt za mnie na studia? na jakim kierunku studiujesz :?: Na ekonomii jestem. Mam do zrobienia kalkulację kompleksową gospodarstwa rolniczego... i niby wszystko fajnie tylko, że nie znając rolnika, a tym bardziej kogoś kto sprzedaje swoje wyroby i ma powyżej 15 hektarów, to ma problem zbyt dużo detali chcą.... np. jakiej ilości, jakich nawozów używają, w jakiej cenie, a to zależy i od tego co uprawia i od jakości gleby i od miejsca i całej gamy innych pierdół albo co jedzą i w jakich ilościach krowy, jakiej są masy, ile ich ubywa ze stada, ile są warte, ile warte jest mleko, które dają... no sporo takich ciekawostek, których szarak, który na wsi nie bywa nie ma zielonego pojęcia mam sąsiada bałera więc krowy czy świnie to dla mnie codzienność
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 mam sąsiada bałera więc krowy czy świnie to dla mnie codzienność to może jakieś świniobicie i krupniok
wiesiek3d Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 mam sąsiada bałera więc krowy czy świnie to dla mnie codzienność to może jakieś świniobicie i krupniok Tyś się jeszcze za jakąś 100 nie obstawił a co dopiero mówić o krupnioku
Wilma Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 To zrobisz projekt za mnie na studia? na jakim kierunku studiujesz :?: Na ekonomii jestem. Mam do zrobienia kalkulację kompleksową gospodarstwa rolniczego... i niby wszystko fajnie tylko, że nie znając rolnika, a tym bardziej kogoś kto sprzedaje swoje wyroby i ma powyżej 15 hektarów, to ma problem zbyt dużo detali chcą.... np. jakiej ilości, jakich nawozów używają, w jakiej cenie, a to zależy i od tego co uprawia i od jakości gleby i od miejsca i całej gamy innych pierdół albo co jedzą i w jakich ilościach krowy, jakiej są masy, ile ich ubywa ze stada, ile są warte, ile warte jest mleko, które dają... no sporo takich ciekawostek, których szarak, który na wsi nie bywa nie ma zielonego pojęcia mam sąsiada bałera więc krowy czy świnie to dla mnie codzienność A obrót stada umiesz? Albo wiesz ile płaci się za m3 wody w pow. częstochowskim? No i prąd i opał i podatki i zużycie tego Powiem Ci szczerze, że gdyby nie wujek Google i Allegro, to bym zginęła, bo jakoś wykładowca mi pomóc nie chciał, a gdy dowiedział się, że ja nikogo na wsi nie mam spytał, co ja robię w tej szkole mam sąsiada bałera więc krowy czy świnie to dla mnie codzienność to może jakieś świniobicie i krupniok Tyś się jeszcze za jakąś 100 nie obstawił a co dopiero mówić o krupnioku
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 mam sąsiada bałera więc krowy czy świnie to dla mnie codzienność to może jakieś świniobicie i krupniok Tyś się jeszcze za jakąś 100 nie obstawił a co dopiero mówić o krupnioku no chciałem teraz na spocie ale Ciebie nie było
wiesiek3d Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no chciałem teraz na spocie ale Ciebie nie było Taaaaa
A-rek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 a gdy dowiedział się, że ja nikogo na wsi nie mam spytał, co ja robię w tej szkole mogłaś się go zapytać ile on ma w rodzinie bałerów skoro jest wykładowcą na uczelni [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________jakiś ciekawy film na Polsacie się zaczął
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no chciałem teraz na spocie ale Ciebie nie było :cool1 Taaaaa
wiesiek3d Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 jakiś ciekawy film na Polsacie się zaczął Eeee reklama
Wilma Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a gdy dowiedział się, że ja nikogo na wsi nie mam spytał, co ja robię w tej szkole mogłaś się go zapytać ile on ma w rodzinie bałerów skoro jest wykładowcą na uczelni On sam nim jest... i aż mnie korciło, żeby go zapytać co taki prostak tam robi, ale cóż... Wiesz nie dyskryminuję ludzi ze względu na to, że mieszkają w różnych miejscach pracują różnie tylko... nie bez powodu go poprosiłam o pomoc nie Kasy chcą więcej zarobić, to dupią ile mogą
A-rek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 jakiś ciekawy film na Polsacie się zaczął Eeee reklama teraz tak ale myślę że warto obejrzeć On sam nim jest...
wiesiek3d Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Właśnie obejrzałem na kompie Turystę z Angeliną
ROBERT Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 nie wieże że byłoby to 1.9, na pewno 3.0 raczej szukałbym jeszcze takiego "rarytasu" z 1.9 TDI
Rekomendowane odpowiedzi