andy_sky Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no to święty czas Dobra to idę ... idziesz a dalej widzę że zalogowany jesteś to jeszcze nie doszedłeś :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 on-line 24h/dobę masz jeszcze na coś czas?
ROBERT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Robert Shell 130 za 4l. to Motula masz za 138 i to 5 litrów masz jeszcze na coś czas? czasami się znajdzie
A-rek Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Wiesiek tak na naszym spocie sie dogadamy bo juz powoli tego nie ogarniam
ROBERT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Myślę , że niech każdy przywiezie napisane na jakiejś kartce co chce (najlepiej łącznie z nr. i jakich firm) no i kapustę
andy_sky Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 w ten piękny słoneczny dzień Panowie tutaj jest archiwum z plikami konfiguracyjnymi do różnych dysków na które skopiujecie Etkę. należy rozpakować archiwum i później kliknąć plik z rozszerzeniem .cmd który ma po nazwie Etka odpowiednią literę dysku na której jest zainstalowany Wasz program powinno zadziałać. http://www.sendspace.com/file/64bk7t proszę wyjaśnij laikowi co mam otworzyć bo niie kumam
A-rek Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Robert ty to jednak masz łeb dzis sie troche wkurzylem bo zajrzalem pod auto (wlaczyl mi sie sensor ze mam niski poziom), a tam troszke silniczek sie poci i musze wykombinowac skad ten minimalny wyciek raczej uszczelka miski to nie jest bo olej jest takze nad uszczelka ;(
seves Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Robert ty to jednak masz łeb dzis sie troche wkurzylem bo zajrzalem pod auto (wlaczyl mi sie sensor ze mam niski poziom), a tam troszke silniczek sie poci i musze wykombinowac skad ten minimalny wyciek raczej uszczelka miski to nie jest bo olej jest takze nad uszczelka ;( mam to samo od paru miesiecy w cieple dni mi sie zapali pomaraczowy sensor potem przez pare tyg nic i znow sie czasem zapali dzis sie znow na chwile zapalil
ROBERT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Zdejmij osłonę plastikową silnika i z góry zajrzyj [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 20:18_________________________________________________ mam to samo od paru miesiecy w cieple dni mi sie zapali pomaraczowy sensor potem przez pare tyg nic i znow sie czasem zapali dzis sie znow na chwile zapalil A poziom oleju jest ok jak się oświeca kontrolka ?
A-rek Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Zdejmij osłonę plastikową silnika i z góry zajrzyj patrzylem i nic nie widac, tak jakby to bylo nizej niz kolektor, a wyzej niz uszczelka miski mi jak sie zapalil sensor poziom byl w polowie bagnetu. dzis byla moja pierwsza dolewka od wymiany oleju i to po przejechaniu 14 tys km
cabriofan Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ale się nastrzelałem bramek a nogi bolą jak zwykle :>
seves Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jest jest poziom ok bo to ta pomaranczowa ale z napisem sensor... jak jest malo to jest napis min Robert a moge miec prosbe do Ciebie? bo masz dostep do etki sprawdzilbys mi numery tego sensoru poziomu oleju do mnie? na 3srubach do miski przykrecany podbno.. i napinacza lancuszka rozrzadu i ew.. kurde gdzie moge o ceny popytac? bo dzis mechanik moj dzwonil do IC i 2sensory za 120 i 220 chyba a napinacz uwaga uwaga... 10pln hahaha sam sie z nich smial ale z ciekawosci zamowil zeby zobaczyc co to w ogole oni maja pod nazwa napinacz hydrauliczny lancucha rozrzadu
A-rek Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 mam to samo od paru miesiecy w cieple dni mi sie zapali pomaraczowy sensor potem przez pare tyg nic i znow sie czasem zapali dzis sie znow na chwile zapalil poziom oleju ok :?: sprawdz wtyczke przy czujniku bo moze jest ktorys styk zaśniedzialy dobranoc spokojnej
ROBERT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 poziom oleju ok :?: sprawdz wtyczke przy czujniku bo moze jest ktorys styk zaśniedzialy Dokładnie , odłącz ją i popsikaj jakimś kontakt spray'em
A-rek Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 jest jest poziom ok wink4 bo to ta pomaranczowa ale z napisem sensor... jak jest malo to jest napis min a sensor gasnie ci samoczynnie :?: czy dopiero po podniesieniu maski :?:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 w ten piękny słoneczny dzień Panowie tutaj jest archiwum z plikami konfiguracyjnymi do różnych dysków na które skopiujecie Etkę. należy rozpakować archiwum i później kliknąć plik z rozszerzeniem .cmd który ma po nazwie Etka odpowiednią literę dysku na której jest zainstalowany Wasz program powinno zadziałać. http://www.sendspace.com/file/64bk7t proszę wyjaśnij laikowi co mam otworzyć bo niie kumam Po rozpakowaniu masz katalog a w nim pliki które po nazwie ETKA mają literę dysku. Pliki te mają rozszerzenie .cmd , wybierasz właściwy plik taki który odpowiadała literze dysku w twoim kompie na którym masz Etkę , a on sam przekopiuje pliki konfiguracyjne.
ROBERT Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Arek połowa bagnetu na 14 kkm to za***isty wynik , na razie proponuję to olać , obserwuj częściej stan oleju czy przypadkiem nie będzie go teraz szybciej ubywać
Rekomendowane odpowiedzi