Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weekendowo :hi:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 10:15_________________________________________________

hehheehhe

no rozne ludzie maja talenty :> :> :>

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:

Siatkę sprawdzałem i pasuje cacy :good: dziś podrzucę jedną Arturowi i możecie jutro obadać na spocie, bo mnie nie będzie.

Jeśli ktoś jest chętny, to od razu pisać, bo wieczorem wrzucę je do działu sprzedam :wink4:

Opublikowano

:hi:

Arku ładne ta alumki i jeszcze w blue kolorku wozidełko :good:.

H4mm3R ja jestem teraz w domu . Na 16 muszę podjechać do pracy na jakieś 3 godzinki. Możemy się spotkać np.wieczorkiem :mysli: .

Opublikowano

1 egzam zdany na 5, przy dobrym wietrze od wtorku mogą być w końcu ferie :naughty:

Opublikowano
:good: gratki :oklaski:
Opublikowano

1 egzam zdany na 5, przy dobrym wietrze od wtorku mogą być w końcu ferie :naughty:

wypas gratulacje :good:

do wtorku 4egzamy? no to niezly maraton tam mosz :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie, pierwszy z nich zdany na 5 a ostatni we wtorek :wink4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 12:45_________________________________________________seves sprawy się unormowały w końcu ? bo widzę że się znowu na forum zadomowiłeś :decayed:

Opublikowano

Po robocie :hi:

Opublikowano

nie, pierwszy z nich zdany na 5 a ostatni we wtorek :wink4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 12:45_________________________________________________seves sprawy się unormowały w końcu ? bo widzę że się znowu na forum zadomowiłeś :decayed:

hmm no Badboy jo o tym samym pisol :P bo jak 1 zdany a w sumie 5 :mysli: to zostaly 4do wtorku :mysli:

chyba ze sie myla :decayed:

a sprawy moze nie ze sie unormowaly ale mom trocha spokoju to i na forum mom czas

PS a miol zech byc dzis w robocie ale w koncu nie trzabylo isc wiec jest czas :wink4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 13:14_________________________________________________

hello Robert

Opublikowano

hmm no Badboy jo o tym samym pisol :P bo jak 1 zdany a w sumie 5 :mysli: to zostaly 4do wtorku :mysli:

a sprawy moze nie ze sie unormowaly ale mom trocha spokoju to i na forum mom czas

PS a miol zech byc dzis w robocie ale w koncu nie trzabylo isc wiec jest czas :wink4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 13:14_________________________________________________

hello Robert

zdany na piątkę nie 1/5 :decayed:

Opublikowano

hello Robert

zdany na piątkę nie 1/5 :decayed:

osz kur :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

kurde zaniedbalem forum i mi sie jarzenie chyba wylaczylo :rolleyes:

hehe Badboy jak Ty kurde na 5 egzamy zaliczasz to trzaby za to chyba wypic :mysli::decayed:

no i w takim razie tym bardziej gratki :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

graty Badboy :good:

Opublikowano

graty Badboy :good:

dołączam się :good: :oklaski: ... :naughty:

[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 15:12_________________________________________________

:hi: :hi:

Siatkę sprawdzałem i pasuje cacy :good: dziś podrzucę jedną Arturowi i możecie jutro obadać na spocie, bo mnie nie będzie.

Jeśli ktoś jest chętny, to od razu pisać, bo wieczorem wrzucę je do działu sprzedam :wink4:

Ja jestem chętny :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Arkowi się dzisiaj nudziło :>

d83e88508f9fb66fmed.jpg

Opublikowano

oboje musimy zmienić tarcze :>[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 15:19_________________________________________________wielka jest ale wzór nie dla mnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:)

a7e2f583845db599med.jpg

Opublikowano

:)

a7e2f583845db599med.jpg

No te już ładniejsze :wink4: ... dekielek z :audi: i będzie :slina:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 15:29_________________________________________________PS. to 18" :mysli:

Opublikowano

to dalej nie to :no:

Opublikowano
  • Autor
... dekielek z :audi: i będzie

do felg Porsche dać dekielek Audi..... :no:

PS. to 18"

19"

Opublikowano

ja się zastanawiam ,czy od H4mm3R'a nie wziąć jego kółek jak się będzie pozbywał :mysli:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 15:41_________________________________________________i do tego zmienić coś w moim 1be żeby siadł niżej i zostawiłbym już tak