badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 a tak niepozornie wygląda :>[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:48_________________________________________________mnie croatia obrzydła w austrii to glownie wina kolegow nadpobudliwych :gwizdanie: hehe trzabyło ich przerobić na roladki
wrzosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 okej lece [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:05_________________________________________________ Ja jadę w tym roku na Croatię bardziej mnie kusi wlasnie niz wlochy, ale szwagier sie uparl..
badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 A ja atakuję Côte d'Azur :naughty: byłem, jedne z moich najpiękniejszych wczasów... Cannes, Saint Tropez, Marseille, Monte Carlo :kox: [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:17_________________________________________________w Monte Carlo nie zapomnij pocofać doniczek a znajdziesz gumę od opon bolidów formuły 1
ROBERT Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 w Monte Carlo nie zapomnij pocofać doniczek a znajdziesz gumę od opon bolidów formuły 1 od tego roku pod nimi znajdzie się też guma Hammer'owego wozidła
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 w Monte Carlo nie zapomnij pocofać doniczek a znajdziesz gumę od opon bolidów formuły 1 od tego roku pod nimi znajdzie się też guma Hammer'owego wozidła :decayed: :decayed:
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 taaa,on im pokaże jak się dieslem jeździ :>
ROBERT Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Daniel , ostatnio same starocie wklejasz :gwizdanie:
badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Daniel , ostatnio same starocie wklejasz :gwizdanie: e tam ważne że dobre to z tym airbagiem tez było stare a większość nie widziała ważne że banan i tak sie pojawi na gębie
ROBERT Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 e tam ważne że dobre to z tym airbagiem tez było stare a większość nie widziała ważne że banan i tak sie pojawi na gębie
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Daniel , ostatnio same starocie wklejasz :gwizdanie: e tam ważne że dobre to z tym airbagiem tez było stare a większość nie widziała ważne że banan i tak sie pojawi na gębie :>
Rekomendowane odpowiedzi