Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabełków roolez :decayed:

coś Ty taki zabełkowski entuzjasta :gwizdanie: mosz co obiecane albo jako :gwizdanie: :decayed:

Czopka śliw :decayed:

I to styko :?:

lekko :decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dom dwie czopki :polew:

Opublikowano

Bylem pierwszy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 17:04_________________________________________________Jeszcze doreza quattro i biore w maju :wink4:

Opublikowano

Bylem pierwszy :gwizdanie:

ale ta czopka mosz dziurawo :decayed:

Opublikowano

Bylem pierwszy :gwizdanie:

ale ta czopka mosz dziurawo :decayed:

No właśnie :gwizdanie:

Opublikowano

gdzie są te czasy jak trzeba było spam nadrabiać :gwizdanie: Pany was ist los mit Euch :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

CZasu ni ma.

Opublikowano

Wiesiek jak tam Fiona :>

mój puchacz dziś w południe wrócił do domu po trzech dniach, pojadł i zaś polazł na wieś :decayed:

Opublikowano

Fiona chyba pójdzie do pokrycia bo szwagier jednego chce do niemcowni.

Opublikowano

mój jest chętny na pokrycie :decayed:

Opublikowano

Masakra wytresować kota na zboczeńca :gwizdanie: :decayed: .[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 17:39_________________________________________________

gdzie są te czasy jak trzeba było spam nadrabiać :gwizdanie: Pany was ist los mit Euch :gwizdanie: :cool1:

Nie narzekaj, wróci Wilma i zaś trza będzie 1.5 godziny czytać żeby pyknąć z kapelusza :polew: .

Opublikowano

Masakra wytresować kota na zboczeńca :gwizdanie: :decayed: .[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 17:39_________________________________________________

Nie narzekaj, wróci Wilma i zaś trza będzie 1.5 godziny czytać żeby pyknąć z kapelusza :polew: .

chyba tyn od ni coś tam w tej rasjiii natworzył i ją do łagrów na przymusowe prace wzięli :gwizdanie: ale to sa yno poufne informacje :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

no połowa ludków tak zarobionych że od miesięcy się tu nie udzywali :thumbdown:

[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:07_________________________________________________od jakiegoś czasu u mnie w lodówce chłodzi się takie piwko

IMG_7216.JPG

ale zaraz zrobię z nim to co trzeba :>

Opublikowano

no połowa ludków tak zarobionych że od miesięcy się tu nie udzywali :thumbdown:

[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:07_________________________________________________od jakiegoś czasu u mnie w lodówce chłodzi się takie piwko

IMG_7216.JPG

ale zaraz zrobię z nim to co trzeba :>

Nie wiem na co czekasz

Opublikowano

nie lubie tak samemu w domu żłopać ale dziś mam smak :>

Opublikowano

Piwa nie pijam , brackie lubie :decayed:. Od czasów ogólniaka i wycieczek z babkami do Wisły.

:cool1::kox:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:21_________________________________________________Bosze gdzie te lata :gwizdanie: :?: :decayed:

Opublikowano

Piwa nie pijam , brackie lubie :decayed:. Od czasów ogólniaka i wycieczek z babkami do Wisły.

:cool1::kox:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:21_________________________________________________Bosze gdzie te lata :gwizdanie: :?: :decayed:

Ledwo co szkołę skończył :wink4:

Opublikowano
Bosze gdzie te lata

no wspólczuję...... 3 z przodu :kwasny:

Opublikowano
Bosze gdzie te lata

no wspólczuję...... 3 z przodu :kwasny:

Z ubolewaniem nad 3