Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Bosze gdzie te lata no wspólczuję...... 3 z przodu Już niedługo będziesz wiedział o czym dziś pisałem
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Piwa nie pijam , brackie lubie . Od czasów ogólniaka i wycieczek z babkami do Wisły. [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:21_________________________________________________Bosze gdzie te lata :gwizdanie: :?: Ledwo co szkołę skończył Marzy mi się mieć 18 lat i swoją ,nabytą wiedzę :> . Człowiek inaczej by życie sobie układał. Od razu quattro zamiast ośki . Już drugi raz tego błędu bym nie zrobił .
wiesiek3d Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ale się starzeje towarzystwo no no :>
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Marzy mi się mieć 18 lat i swoją ,nabytą wiedzęCzłowiek inaczej by życie sobie układał. no ciekawe jakbym skonczył :> Od razu quattro zamiast ośki
wiesiek3d Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Marzy mi się mieć 18 lat i swoją ,nabytą wiedzęCzłowiek inaczej by życie sobie układał. no ciekawe jakbym skonczył :> Od razu quattro zamiast ośki
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 pewnie wybrałbym się na te studia i byłbym teraz mgr. inż arch.
badboy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 pewnie wybrałbym się na te studia i byłbym teraz mgr. inż arch. mgr bez kropki a inż. z kropką a tego arch. nie znom
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Pewniejsze to bedzie kolo czwartku :gwizdanie:.[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 20:25_________________________________________________Pojechalbym tez na dobre golono .
wiesiek3d Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Pewniejsze to bedzie kolo czwartku :gwizdanie:.[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 20:25_________________________________________________Pojechalbym tez na dobre golono . Na golono w Czechach mogę mieć namiary
Rekomendowane odpowiedzi