Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 to kto bez siatki jeszcze jeździ :gwizdanie: ,zamawiać ,kupować nie szczędzić grosiwa na wozidełka [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:35_________________________________________________ Poszło PW do HUGO i jest spokój czemu ? żeby był spokój
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 niech się kręci [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:58_________________________________________________rezał ktoś od Was Comming/leaving home w b5 :?:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:02_________________________________________________gdyby nie kilometry kabli dodatkowych do halogenów to kupiłbym coś na allegro
wiesiek3d Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Widzę że ładujecie kasy w fury no no. Mama jednak pytanie po co, proszę racjonalne wytłumaczenie.
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Widzę że ładujecie kasy w fury no no. Mama jednak pytanie po co, proszę racjonalne wytłumaczenie. żeby się d*py odwracały Wiesiek :naughty: [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:20_________________________________________________lans musi być [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:21_________________________________________________walnij tej Twojej body od RS4 to bydziesz widzioł ile chętnych d*p bydzie na Ciebie czekało po szychcie pod bramą na Pniówku
wiesiek3d Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Andrzej to musisz kupic widły[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:22_________________________________________________ walnij tej Twojej body od RS4 to bydziesz widzioł ile chętnych d*p bydzie na Ciebie czekało po szychcie pod bramą na Pniówku :decayed Takich z ryntom
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Andrzej to musisz kupic widły albo konia byka kota [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:23_________________________________________________i już bydziesz bamber pełną gębą
wiesiek3d Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ni Maseratti[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:24_________________________________________________Andrzej na lachony jest Hondzia a OOOO do walenia kilosów[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:28_________________________________________________Lecę na chatę, bo jestem u młodych. Spadam narka.
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Widzę że ładujecie kasy w fury no no. Mama jednak pytanie po co, proszę racjonalne wytłumaczenie. Bo lubie mieć trochę inaczej niż w serii, bo podoba mi sie coś nowego w autku(nie kobiecznie trzeba wywalić ciężkie pieniądzory by coś zmienić na lepsze przynajmniej wg.mnie), bo na chwilę obecną brakuje mi pomysłów na coś innego(chociaż parktronic może też bym kiedyś dorzucił-czarno mam teraz przez dzień nie mówiąc o jeździe w nocy i parkowaniu). Poemat
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Widzę że ładujecie kasy w fury no no. Mama jednak pytanie po co, proszę racjonalne wytłumaczenie. Bo lubie mieć trochę inaczej niż w serii, bo podoba mi sie coś nowego w autku(nie kobiecznie trzeba wywalić ciężkie pieniądzory by coś zmienić na lepsze przynajmniej wg.mnie), bo na chwilę obecną brakuje mi pomysłów na coś innego(chociaż parktronic może też bym kiedyś dorzucił-czarno mam teraz przez dzień nie mówiąc o jeździe w nocy i parkowaniu). Poemat czemu masz czarno :gwizdanie:???[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:24_________________________________________________szyby przyciemniałeś ???
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tak. [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:31_________________________________________________Kusiło mnie by przednie też przyciemnić ale nie mam żyletek w aucie by to na szybko ściągać na prośbę niebiesko-mundurowych
m3rvin Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 bo to musisz w CZ robic oni wydawaj atest i homologejszyn na szybki przednie a cos to chciol jo w CZ byl akurat na treningu
badboy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 bo to musisz w CZ robic oni wydawaj atest i homologejszyn na szybki przednie a cos to chciol jo w CZ byl akurat na treningu znajomy sobie zrobił i żałuje...jeśli chodzi o wygląd okey, ale h@#a w nich widać w nocy...
m3rvin Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 bo to musisz w CZ robic oni wydawaj atest i homologejszyn na szybki przednie a cos to chciol jo w CZ byl akurat na treningu znajomy sobie zrobił i żałuje...jeśli chodzi o wygląd okey, ale h@#a w nich widać w nocy... no cos o tym wiem :gwizdanie: az tak duzej tragedii niema
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 bo to musisz w CZ robic oni wydawaj atest i homologejszyn na szybki przednie a cos to chciol jo w CZ byl akurat na treningu atest mam ,homologacja cz pozwoli jeździć w pl z czarnym przodem????? chciałem podrzucić graty na katowicką i dlatego dzwoniłem ,jutro po południu jestem wolny więc je mogę tam zostawić[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 00:25_________________________________________________ bo to musisz w CZ robic oni wydawaj atest i homologejszyn na szybki przednie a cos to chciol jo w CZ byl akurat na treningu znajomy sobie zrobił i żałuje...jeśli chodzi o wygląd okey, ale h@#a w nich widać w nocy... no cos o tym wiem :gwizdanie: az tak duzej tragedii niema u Ciebie to nuda ja mam jak Tomek :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Widzę że ładujecie kasy w fury no no. Mama jednak pytanie po co, proszę racjonalne wytłumaczenie. żeby się d*py odwracały Wiesiek :naughty: ... walnij tej Twojej body od RS4 to bydziesz widzioł ile chętnych d*p bydzie na Ciebie czekało po szychcie pod bramą na Pniówku A myślisz , że teraz nie czekają Wiesiek nie musi nic rezać w aucie , baaa , może nawet na rowerku podjechać na szychtę a lachony i tak czekają [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 02:08_________________________________________________ Załatwiłem Ci wizytę u Sopy bez kolejki Padosz, tyś to był No a kto Krzysiek ma tam chody , bardzo dobrze zna Janusza S. , kiedyś tam robił , a teraz jak nie potrafią sobie poradzić z elektroniką samoch. to walą do niego
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Wiesiek nie musi nic rezać w aucie , baaa , może nawet na rowerku podjechać na szychtę a lachony i tak czekają No baa[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 09:36_________________________________________________ te H je na h@#a Stajesz na krechę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi