Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to super :notworthy:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to kto bez siatki jeszcze jeździ :gwizdanie: :mysli: ,zamawiać ,kupować nie szczędzić grosiwa na wozidełka :naughty::decayed:

[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:35_________________________________________________

Poszło PW do HUGO i jest spokój :cool1:

czemu ? :mysli:

żeby był spokój

:good:

Opublikowano

Artur nie wafluj :gwizdanie:

Opublikowano
:tongue4: niech się kręci :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:58_________________________________________________rezał ktoś od Was Comming/leaving home w b5 :?:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:02_________________________________________________gdyby nie kilometry kabli dodatkowych do halogenów to kupiłbym coś na allegro
Opublikowano

Widzę że ładujecie kasy w fury no no.

Mama jednak pytanie po co, proszę racjonalne wytłumaczenie.

Opublikowano

żeby się d*py odwracały Wiesiek :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:20_________________________________________________lans musi być :naughty::decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:21_________________________________________________walnij tej Twojej body od RS4 to bydziesz widzioł ile chętnych d*p bydzie na Ciebie czekało po szychcie pod bramą na Pniówku :decayed:

Opublikowano

Andrzej to musisz kupic widły[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:22_________________________________________________

walnij tej Twojej body od RS4 to bydziesz widzioł ile chętnych d*p bydzie na Ciebie czekało po szychcie pod bramą na Pniówku :decayed

Takich z ryntom :naughty:

Opublikowano

Andrzej to musisz kupic widły

albo konia :decayed: byka :decayed: kota :naughty:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:23_________________________________________________i już bydziesz bamber pełną gębą :decayed:

Opublikowano

Ni Maseratti[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:24_________________________________________________Andrzej na lachony jest Hondzia a OOOO do walenia kilosów[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:28_________________________________________________Lecę na chatę, bo jestem u młodych.

Spadam narka.

Opublikowano

te H je na h@#a :decayed:

Opublikowano

Bo lubie mieć trochę inaczej niż w serii, bo podoba mi sie coś nowego w autku(nie kobiecznie trzeba wywalić ciężkie pieniądzory by coś zmienić na lepsze przynajmniej wg.mnie), bo na chwilę obecną brakuje mi pomysłów na coś innego(chociaż parktronic może też bym kiedyś dorzucił-czarno mam teraz przez dzień nie mówiąc o jeździe w nocy i parkowaniu).

Poemat :decayed:

Opublikowano

Bo lubie mieć trochę inaczej niż w serii, bo podoba mi sie coś nowego w autku(nie kobiecznie trzeba wywalić ciężkie pieniądzory by coś zmienić na lepsze przynajmniej wg.mnie), bo na chwilę obecną brakuje mi pomysłów na coś innego(chociaż parktronic może też bym kiedyś dorzucił-czarno mam teraz przez dzień nie mówiąc o jeździe w nocy i parkowaniu).

Poemat :decayed:

czemu masz czarno :gwizdanie:???[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:24_________________________________________________szyby przyciemniałeś ???

Opublikowano

Tak. :naughty::kox:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:31_________________________________________________Kusiło mnie by przednie też przyciemnić ale nie mam żyletek w aucie by to na szybko ściągać na prośbę niebiesko-mundurowych :wink4:

Opublikowano

bo to musisz w CZ robic oni wydawaj atest i homologejszyn na szybki przednie :)

a cos to chciol jo w CZ byl akurat na treningu

Opublikowano

znajomy sobie zrobił i żałuje...jeśli chodzi o wygląd okey, ale h@#a w nich widać w nocy... :confused4:

Opublikowano

znajomy sobie zrobił i żałuje...jeśli chodzi o wygląd okey, ale h@#a w nich widać w nocy... :confused4:

no cos o tym wiem :gwizdanie: az tak duzej tragedii niema

Opublikowano

atest mam ,homologacja cz pozwoli jeździć w pl z czarnym przodem????? :rolleyes::no::cool1:

chciałem podrzucić graty na katowicką i dlatego dzwoniłem ,jutro po południu jestem wolny więc je mogę tam zostawić[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 00:25_________________________________________________

no cos o tym wiem :gwizdanie: az tak duzej tragedii niema

u Ciebie to nuda ja mam jak Tomek :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

żeby się d*py odwracały Wiesiek :naughty: :naughty: :naughty: ... walnij tej Twojej body od RS4 to bydziesz widzioł ile chętnych d*p bydzie na Ciebie czekało po szychcie pod bramą na Pniówku :decayed:

A myślisz , że teraz nie czekają :cool1:

Wiesiek nie musi nic rezać w aucie , baaa , może nawet na rowerku podjechać na szychtę a lachony i tak czekają :naughty:

:kox:

[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 02:08_________________________________________________

Załatwiłem Ci wizytę u Sopy bez kolejki :decayed:

Padosz, tyś to był :decayed:

No a kto :cool1:

Krzysiek ma tam chody , bardzo dobrze zna Janusza S. , kiedyś tam robił , a teraz jak nie potrafią sobie poradzić z elektroniką samoch. to walą do niego :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Wiesiek nie musi nic rezać w aucie , baaa , może nawet na rowerku podjechać na szychtę a lachony i tak czekają :naughty:

No baa[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 09:36_________________________________________________

te H je na h@#a :decayed:

Stajesz na krechę :gwizdanie: