H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 :hi: Załatwiłem Ci wizytę u Sopy bez kolejki Padosz, tyś to był No a kto Krzysiek ma tam chody , bardzo dobrze zna Janusza S. , kiedyś tam robił , a teraz jak nie potrafią sobie poradzić z elektroniką samoch. to walą do niego Wiem, mówił mi Krzysiek ale mnie też tam znają, bo im kiedyś sprzedałem pomysł zmiany pompy w 2.0TDI i do dziś to robią
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Wiem, mówił mi Krzysiek ale mnie też tam znają, bo im kiedyś sprzedałem pomysł zmiany pompy w 2.0TDI i do dziś to robią Jak im sprzedałeś pomysł to i zniżka się należy za niewiedzę trzeba płacić.
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Wiem, mówił mi Krzysiek ale mnie też tam znają, bo im kiedyś sprzedałem pomysł zmiany pompy w 2.0TDI i do dziś to robią :naughty Jak im sprzedałeś pomysł to i zniżka się należy za niewiedzę trzeba płacić. O tym będa z nimi rozmawiać
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mam taką nadzieję, a tak swoją drogą to myślałem że ze sterownikami multitronic w B7 już nie ma kłopotów a tu zonk.
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie tylko z częściami do multi jest deficyt .
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Chodzi mi o awarie , myślałem że je wyeliminowali.
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Kasety do mojej skrzyni zakład ,który mi robił remont skrzyni po awarii szukał tydzień i ściągnął z holandii całą skrzynię urzywaną na taile.
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ty ma tiptronica który uchodzi za bezawaryjny w stosunku do multi, no i miałeś pecha że Ci padł.
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Teoretycznie automat powinien wytrzymać dłużej jak manual. Szkoda ,że tylko w teorii to czasem występuje.
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Teoretycznie automat powinien wytrzymać dłużej jak manual. Szkoda ,że tylko w teorii to czasem występuje. To nie teoria tylko dbałość o sprzęt ,skąd wiesz jak poprzednik go traktował .
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mam taką nadzieję, a tak swoją drogą to myślałem że ze sterownikami multitronic w B7 już nie ma kłopotów a tu zonk. Ten multi co ja mam jest dużo bardziej wytrzymały niż te które produkowali do 2004 a że ja dużo jeżdżę i nie wolno to taka awaria ma prawo wystąpić.
wiesiek3d Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Wszystko się może zepsuć no ale sterownik to już mogli zrobić na cacy.
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Teoretycznie automat powinien wytrzymać dłużej jak manual. Szkoda ,że tylko w teorii to czasem występuje. To nie teoria tylko dbałość o sprzęt ,skąd wiesz jak poprzednik go traktował . Tego nigdy nie będę wiedział. Pozostaje mi dbać by nic podobnego się nie powtórzyło. [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 11:00_________________________________________________ Wszystko się może zepsuć no ale sterownik to już mogli zrobić na cacy. Dokładnie ,mechaniczną rzecz można zrozumieć.
ROBERT Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 11:29_________________________________________________http://www.sserwis.pl/start_pl.php?kategoria=multitronik_pl
ROBERT Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A to Tomek sam se popsuł skrzynkę. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi