Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ciul, Ty a może coś biere :kox:

Musza pedzieć kumplowi , żeby się go zapytał , może da się załatwić więcej tego , też bym wziął takie coś :kox: ... a może lepiej i nie , jeszcze z moją :audi: zrobię coś podobnego :mysli:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie nie nic z tych rzeczy lepiej Krupnik lub Stock. :naughty:

Opublikowano

:hi:

Wiesiek nie musi nic rezać w aucie , baaa , może nawet na rowerku podjechać na szychtę a lachony i tak czekają :naughty:

No baa[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 09:36_________________________________________________

te H je na h@#a :decayed:

Stajesz na krechę :gwizdanie:

co tam mosz w tym Japońcu ?

Opublikowano

Małe kucyki :tongue4:

Opublikowano

wiel

wiela paszy idzie na 100km :polew:

:bry:

Opublikowano

wiel

wiela paszy idzie na 100km :polew:

:bry:

Spokojnie 5 kilo

Opublikowano

no godej Wiesiek wela tych kucykow tam mosz policz po głowach :tongue4::naughty:

i co to w ogóle za Honda ?[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 13:09_________________________________________________ahhhh Motor kuźwa :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

no godej Wiesiek wela tych kucykow tam mosz policz po głowach :tongue4::naughty:

i co to w ogóle za Honda ?[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 13:09_________________________________________________ahhhh Motor kuźwa :decayed: :decayed: :decayed:

Teraz żeś się kapnął. :naughty:

Opublikowano

Teraz żeś się kapnął. :naughty:

ja :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Robert to mo przesrane akwarium musi czyścić a ryb ni może zjeść. :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Robert to mo przesrane akwarium musi czyścić a ryb ni może zjeść. :decayed: :decayed: :decayed:

a jo myśla że przy tym czyszczeniu tam coś podjod :decayed: jedna wiecej czy myni Marzenka się nie kapnie :decayed::naughty:

Opublikowano

a jo myśla że przy tym czyszczeniu tam coś podjod :decayed: jedna wiecej czy myni Marzenka się nie kapnie :decayed::naughty:

:mysli:

Leca na chata narka Panowie :hi:

Opublikowano
:hi: nareszcie przedostatni dzień sexnatorium :naughty:
Opublikowano

:hi: nareszcie przedostatni dzień sexnatorium :naughty:

wyplompały Cię te Omy co :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Rybki wreszcie mogą sobie spokojnie popływać , tak stały bidne w miejscu bo tyle zieleniny już było , że nie miały miejsca na pływanie , "zaparkowały" w jednym rogu biedne :kox:

Opublikowano

macie nr tel do decks88 :?:

bo chyba raczej do BT nie jedzie bo nie ma zaliczki wpłacone :mysli:

Opublikowano

macie nr tel do decks88 :?:

bo chyba raczej do BT nie jedzie bo nie ma zaliczki wpłacone :mysli:

Ja miałem , ale jak zmieniłem tel. to kilka kontaktów mi się przejebało i akurat od niego też , już myślałem o nim wcześniej , napisałem mu kilka dni temu nawet PW ale się nie odezwał , chyba się obraził na całego prze tą Wilmę :mysli:

Opublikowano

A dlaczego by się miał obrazić :?:

Opublikowano

A dlaczego by się miał obrazić :?:

:dontknow: ale wiesz jak jest :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 16:24_________________________________________________Nic trza się zbierać do roboty :kwasny::wallbash: