badboy Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 19:29_________________________________________________lol tak długo mnie tu nie było ostatnio że żech dopiero teraz zaczaił że tysiak pęknął arturro gratulacje
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Pewnie na lachonach :> i troche mu zeszło
badboy Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Pewnie na lachonach :> i troche mu zeszło zgadłeś było co poobracać
badboy Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Toś na rezerwie wrócił :?: haha non stop na v-powerze :decayed: [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:18_________________________________________________ zżarłech 6 pączków i mie puczy widza że wszyscy mają dzisiaj podobne problemy
andy_sky Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 boch był sprzedać złom z placu i uzbierało się tego na 1400plnów i z tej okazji tela pączków
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 JA jeszcze dziś ani jednego nie zjadłem Teraz obiadek i potem może jakiegoś wpieprzę ( a jest 5 do mnie kupionych )
andy_sky Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 JA jeszcze dziś ani jednego nie zjadłem Teraz obiadek i potem może jakiegoś wpieprzę ( a jest 5 do mnie kupionych ) to żer bo mosz zaległości
badboy Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 JA jeszcze dziś ani jednego nie zjadłem Teraz obiadek i potem może jakiegoś wpieprzę ( a jest 5 do mnie kupionych ) to żer bo mosz zaległości jo jak usz to widza to ale robert smacznego :decayed:
andy_sky Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 JA jeszcze dziś ani jednego nie zjadłem Teraz obiadek i potem może jakiegoś wpieprzę ( a jest 5 do mnie kupionych ) to żer bo mosz zaległości jo jak usz to widza to ale robert smacznego :decayed: za godzina jeszcze ze dwa wpierdola
Rekomendowane odpowiedzi