danielom Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wrzosu i ja zrobiliśmy wczoraj mini spot pod blokiem:D
blant88 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 właśnie ja już pakuję wszystkie foty i filmiki i zaraz udostępnię
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 właśnie ja już pakuję wszystkie foty i filmiki i zaraz udostępnię może lepiej nie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 właśnie ja już pakuję wszystkie foty i filmiki i zaraz udostępnię może lepiej nie :gwizdanie: :polew:
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 :polew: I tak nikt nie przebije siemiana
blant88 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 właśnie ja już pakuję wszystkie foty i filmiki i zaraz udostępnię może lepiej nie :gwizdanie: :> [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 08:22_________________________________________________ :polew: I tak nikt nie przebije siemiana to fakt :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 z rana Robert najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń ode mnie i Natalii świetne zdjęcia panowie mam mały problem od jakiegoś tygodnia może dwóch rano gdy wsiadam go samochodu (samochód stoi na dworze) odpalam samochód, a wspomaganie jest zablokowane (bardzo ciężko kręci się kierownicą). dopiero po kilku obrotach w prawo i lewo popuszcza i już działa ok chociaż mam wrażenie, że przez pierwszych kilka km wspomaganie chodzi ciężej. potem do końca dnia jest już wszystko ok nawet gdy samochód stoi kilka godz na parkingu. takie rzeczy dzieją się tylko po nocnym postoju pomoże ktoś :?:
danielom Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 jak tam wyglada Twoj plyn do wspomagania? mozliwe że pompa przysiada i dopiero po jakims czasie sie rozkreca i daje odpowiednie ciśnienie...
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Robert najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń ode mnie i Natalii Dzięki [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 08:33_________________________________________________Ja na razie spadam
blant88 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 kto wie gdzie można wrzucić na strone plik o pojemności 700MB :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 panowie mam mały problem od jakiegoś tygodnia może dwóch rano gdy wsiadam go samochodu (samochód stoi na dworze) odpalam samochód, a wspomaganie jest zablokowane (bardzo ciężko kręci się kierownicą). dopiero po kilku obrotach w prawo i lewo popuszcza i już działa ok chociaż mam wrażenie, że przez pierwszych kilka km wspomaganie chodzi ciężej. potem do końca dnia jest już wszystko ok nawet gdy samochód stoi kilka godz na parkingu. takie rzeczy dzieją się tylko po nocnym postoju pomoże ktoś :?: Najpierw wymień płyn bo to najtańsze, a później się obada.
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 płyn był wymieniany na ori w zeszłym roku razem z regeneracja magłownicy. na magiel mam jeszcze gwarancje tydzień a tu zaczynają się takie przeboje
wiesiek3d Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 płyn był wymieniany na ori w zeszłym roku razem z regeneracja magłownicy. na magiel mam jeszcze gwarancje tydzień a tu zaczynają się takie przeboje No to jazda do warsztatu nawet nie czekaj
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wczoraj zapodałem letnie gumy , ale ujowo się jeździ na takich laczach
wiesiek3d Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wczoraj zapodałem letnie gumy , ale ujowo się jeździ na takich laczach Ja mam tylko 205 kierunkowe i już muszę kiere trzymać bo po koleinach ciąga
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Arek zajrzyj tu >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=109083.0;highlight=brak+wspomagania , jak masz gwarancję to bym się nie zastanawiał , niech Ci magiel wymienią na inny ... wiem , że to kupa roboty ale ... za chwilę gwarancja się skończy [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 10:54_________________________________________________ Ja mam tylko 205 kierunkowe i już muszę kiere trzymać bo po koleinach ciąga Ja mam teraz 235 205 też lekko ściągały w koleinach ale w porównaniu z tymi to Pikuś
wiesiek3d Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Ja mam teraz 235 :decayed No i po co ,widzisz jak sie mu nas jeździ ,drogi na psa.
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 No i po co ,widzisz jak sie mu nas jeździ ,drogi na psa. Takie były już na felgach
Rekomendowane odpowiedzi