cabriofan Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 2 nowe wozy to znajomi Prezesunia trzeba werbować ludzi :> ,Ale tych drugich to ja zaprosiłem :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 a co ja mogę za to że moich znajomych zapraszasz
cabriofan Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Arku wizytówki trza załatwic z zaproszeniem na spota,z wolnym miejscem na wpisanie daty ,no i zostawiac za wycieraczką Wtedy rybnicki rozrosnie sie momentalnie [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 16:03_________________________________________________ a co ja mogę za to że moich znajomych zapraszasz Bo świat jest mały-zawsze to powtarzam [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 16:04_________________________________________________Jedzie ktos przez Elektrownie na Rybol?Muszę odebrac fure z warsztatu na Chabrowej.Wczoraj zaswieciła się kontrolka ABS-u i trakcji.
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 no niestety nie mogłem przyjechać wcześniej gość w dom Bóg wie po co liczyłem że posiedzicie dłużej
danielom Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 tempomat wyrezany. nawet dziala, choc kostki za sterownikiem fest zmaltretowane:P jakby ktos miał luzem chetnie przygarne
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 tempomat wyrezany. nawet dziala, choc kostki za sterownikiem fest zmaltretowane:P jakby ktos miał luzem chetnie przygarne wifil Cie to szarpnęło :?:
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Arku wizytówki trza załatwic z zaproszeniem na spota,z wolnym miejscem na wpisanie daty ,no i zostawiac za wycieraczką pomyśli się, ja narazie wkładam za wycieraczkę nasze klubowe z zaproszeniem na forum :>
danielom Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 tempomat wyrezany. nawet dziala, choc kostki za sterownikiem fest zmaltretowane:P jakby ktos miał luzem chetnie przygarne wifil Cie to szarpnęło :?: kupiłem ino manetke, wiazke sam przygotowałem
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Arku wizytówki trza załatwic z zaproszeniem na spota,z wolnym miejscem na wpisanie daty ,no i zostawiac za wycieraczką pomyśli się, ja narazie wkładam za wycieraczkę nasze klubowe z zaproszeniem na forum :> ja nie dostałem
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 to na następnym spocie włożę ci za wycieraczke
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 to na następnym spocie włożę ci za wycieraczke to przyjedziesz do mie du dom ?
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 powiedz lepiej czym się objawia zużyty magiel
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Robert dobry plan co do sobotniego spota, może i nawet grilla sobie zapodamy :gwizdanie: Jakby była pogoda to jak najbardziej , w Studzionce a może rożno [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:22_________________________________________________ Arek zajrzyj tu >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=109083.0;highlight=brak+wspomagania , jak masz gwarancję to bym się nie zastanawiał , niech Ci magiel wymienią na inny ... wiem , że to kupa roboty ale ... za chwilę gwarancja się skończy kurde może to będzie to idę dzwonić do warsztatu i jak coś to odstawiam im auto dzwoniłem do nich to mam im przysłać lub podjechać ze zdemontowaną magłownicą i pompą to mi to sprawdzą Tak to jest czasami , jak nie urok to sraczka [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________ Fest a fest spóznione,ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe spełnienia marzeń :kwiatek: Dzięki PS. Pioter ale jebnąłeś cytat ( trudno było się pokapować co tam napisałeś )
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 śląski bazar Oddam pralkę automatyczną Candy CI 537 T za 100 pln,lub 2 litry Stock-a. :> używana,sprawna :polew:
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 śląski bazar Oddam pralkę automatyczną Candy CI 537 T za 100 pln,lub 2 litry Stock-a. :> używana,sprawna :polew: :polew: Pioter
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ale przelicznik [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:39_________________________________________________
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 no :>[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:49_________________________________________________potrzebuje + po stacyjce mieć ,gdzie szukać takiego w bezpiecznikach?
ROBERT Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 potrzebuje + po stacyjce mieć ,gdzie szukać takiego w bezpiecznikach? jutro mi przypomnij do południa to Ci powiem ( i co chcesz pod to podłączyć ? ) [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:52_________________________________________________Pany jak jadę tak ze 50 km/h i więcej to minimalnie ( ale czuć ) drga mi kierownica , może to być od tego że takie szerokie opony mam i wszystkie nierówności drogi czuć ? Felgi z przodu były proste , tylne minimalnie biły ( ale na serio minimalnie ) oczywiście mam wszystkie wyważone
Rekomendowane odpowiedzi