ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 z rana Arturoo kiedy wyrezasz mi DRL'e :?: :gwizdanie: Arek i jak gadałeś z Krzyśkiem o tym module ?
A-rek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek i jak gadałeś z Krzyśkiem o tym module ? nie jeszcze nie dzwoniłem, jak go zakupię to będę dopiero dzwonił
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 a cena ? w dieslu ? czemu szajs , nie chce mi się tam jechać jak mówisz , że szajs ... z drogi fajnie wygląda Taki obdrapany dookoła
ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek i jak gadałeś z Krzyśkiem o tym module ? nie jeszcze nie dzwoniłem, jak go zakupię to będę dopiero dzwonił ale jakbyś już miał kupić to lepiej sobie zadzwoń do niego przed kupnem i się dogadasz co i jak [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:01_________________________________________________ a cena ? w dieslu ? czemu szajs , nie chce mi się tam jechać jak mówisz , że szajs ... z drogi fajnie wygląda Taki obdrapany dookoła to może by szło ładnie cenę zbić a lakier spolerować ew. pomalować ... ale z drugiej strony nie ma się co napalać , trzeba szukać dalej
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek i jak gadałeś z Krzyśkiem o tym module ? Skolko za moduł[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:02_________________________________________________ to może by szło ładnie cenę zbić a lakier spolerować ew. pomalować To kumpel chce kupić i on se będzie wybierał a takiego na pewno nie weźmie
ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To kumpel chce kupić i on se będzie wybierał a takiego na pewno nie weźmie
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Auto ma być cacy, miał przedtem 407
A-rek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ale jakbyś już miał kupić to lepiej sobie zadzwoń do niego przed kupnem i się dogadasz co i jak Skolko za moduł taki moduł z bajerami: doświetlanie zakrętów, comin/leaving home, itd...
ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Auto ma być cacy, miał przedtem 407 a szwagier nie ma czasu tam w DE czegoś poszukać ?
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 taki moduł z bajerami: doświetlanie zakrętów, comin/leaving home, itd... Bez bajerów tylko DRL, reszty nie potrzeba a szwagier nie ma czasu tam w DE czegoś poszukać ? Ma brata w D :hi: Krzysiek oglądałeś te pamięci i ile za nią
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 z rana Arturoo kiedy wyrezasz mi DRL'e :?: :gwizdanie: Musi Ci to jaki elektryk zrobic ,a przynajmniej ktos kto da rade plusa po stacyjce (miernikiem trza szukac) znalezc ,trzeba to polutowac ,a ja takich gratow nie mam. Tez mi to kumpel zrobil.
A-rek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Bez bajerów tylko DRL, reszty nie potrzeba każdy robi to co lubi :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:17_________________________________________________ z rana Arturoo kiedy wyrezasz mi DRL'e :?: :gwizdanie: Musi Ci to jaki elektryk zrobic ,a przynajmniej ktos kto da rade plusa po stacyjce (miernikiem trza szukac) znalezc ,trzeba to polutowac ,a ja takich gratow nie mam. Tez mi to kumpel zrobil.
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 z rana Arturoo kiedy wyrezasz mi DRL'e :?: :gwizdanie: Musi Ci to jaki elektryk zrobic ,a przynajmniej ktos kto da rade plusa po stacyjce (miernikiem trza szukac) znalezc ,trzeba to polutowac ,a ja takich gratow nie mam. Tez mi to kumpel zrobil. Żaden problem [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:17_________________________________________________ Bez bajerów tylko DRL, reszty nie potrzeba Jak dla mnie
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek moge do Ciebie podjechac bo wiem gdzie sie wpinac. Sam bedziesz musial to polutowac.
ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wiesiek da radę na następnym spocie zaktualizować tą moją AM do 6.8 ? Da się to jakoś przegrać z lapka na kartę czy trzeba być domciu ?
Rekomendowane odpowiedzi