Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesiek da radę na następnym spocie zaktualizować tą moją AM do 6.8 ? Da się to jakoś przegrać z lapka na kartę czy trzeba być domciu ?

Da radę

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiesiek da radę na następnym spocie zaktualizować tą moją AM do 6.8 ? Da się to jakoś przegrać z lapka na kartę czy trzeba być domciu ?

Da radę

No to się jeszcze zgadamy , chyba że kiedy w weekend na chacie :naughty::wink4:

Opublikowano

:hi: z rana

Arturoo kiedy wyrezasz mi DRL'e :?: :gwizdanie:

Musi Ci to jaki elektryk zrobic ,a przynajmniej ktos kto da rade plusa po stacyjce (miernikiem trza szukac) znalezc ,trzeba to polutowac ,a ja takich gratow nie mam. Tez mi to kumpel zrobil.

:foch:

Jak laska :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Da radę

No to się jeszcze zgadamy , chyba że kiedy w weekend na chacie :naughty::wink4:

No problem

Opublikowano

A co nadal nima Twojej ulicy :decayed::polew:

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Twojej miejscowości nie ma a chciałem kiedy na kawkę wpaść :lol1:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

Ale teraz strach tam jechać jak słyszy człowiek , że jakieś strzelaniny są z udziałem Tomka :mysli::dziura:

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:33_________________________________________________Tomek i co padaka wyceniona ?

Opublikowano

:hi: z rana

Arturoo kiedy wyrezasz mi DRL'e :?: :gwizdanie:

Musi Ci to jaki elektryk zrobic ,a przynajmniej ktos kto da rade plusa po stacyjce (miernikiem trza szukac) znalezc ,trzeba to polutowac ,a ja takich gratow nie mam. Tez mi to kumpel zrobil.

:foch:

Jak laska :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

:takiego:

Opublikowano

Jak się z AM po bułki do sklepu jeździ, to potem ma się problemy z orientacją. Poza tym wszyscy wiedzą gdzie ja mieszkam :decayed:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:35_________________________________________________

Tomek i co padaka wyceniona ?

totalschaden...[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:35_________________________________________________za 35tyś sprzedam w stanie jak jest :gwizdanie:

Opublikowano

Poza tym wszyscy wiedzą gdzie ja mieszkam :decayed:

Ja tam nie wiem :decayed:

totalschaden...

A nie ciulej :cool1:

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________

za 35tyś sprzedam w stanie jak jest :gwizdanie:

serio ? :cool1:

Opublikowano

Poza tym wszyscy wiedzą gdzie ja mieszkam :decayed:

Ja tam nie wiem :decayed:

totalschaden...

A nie ciulej :cool1:

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________

za 35tyś sprzedam w stanie jak jest :gwizdanie:

serio ? :cool1:

Ja też nie wiem i dlaczego tak drogo za szrot :kox:

Opublikowano

No kwota naprawy przekroczyła wartość auta... według cennika ASO :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:39_________________________________________________

Ja też nie wiem i dlaczego tak drogo za szrot :kox:

Złom zdrożał :decayed:

Opublikowano

Za dwa błotniki , lusterko , dwie szyby i urwany wydech totalschaden :mysli::wallbash:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:42_________________________________________________A wiela Ci chcą wypłacić ? 39 k ?

Opublikowano

:hi:

Krzysiek oglądałeś te pamięci i ile za nią

niet, gosciu se rozmyslil i wziol lapka nimom pojecia co bydzie z nim robil bo wyglondo jak banan ale jego sprawa :disgust:

a teraz panoczki: :disgust:

kiery mo niebieskie auto i przetarte z przodku lub zadku zderzak z boku :gwizdanie: ???? bo kierys mi przetarl kajs na parkingu nadkole tylnie od pasazera i troszka wgniotl .... ehhhh ... szkoda godac

Opublikowano

kiery mo niebieskie auto i przetarte z przodku lub zadku zderzak z boku :gwizdanie: ???? bo kierys mi przetarl kajs na parkingu nadkole tylnie od pasazera i troszka wgniotl .... ehhhh ... szkoda godac

:gwizdanie: jest tu ze dwóch takich co mają w takim kolorze padaki :gwizdanie:

Opublikowano

Arturoo zech wczorej sprawdzil .... yny mnie zastanowiaalo ze auto tak wyglancowane wywoskowane choby od lakiernika :tongue4:
Opublikowano

A nawet trzech ,wybier kogo chcesz[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:50_________________________________________________

Arturoo zech wczorej sprawdzil .... yny mnie zastanowiaalo ze auto tak wyglancowane wywoskowane choby od lakiernika :tongue4:

Podpadające

Opublikowano

no może spolerował zderzak tym megłajersem od Tomka :gwizdanie: