Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że te 600km i 300 zł nie poszło na marne :gwizdanie:

:shocked: 300pln trza było do mie na plac zagnać tu by ją przeleciało stado ode sąsiadów :decayed:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:shocked: 300pln trza było do mie na plac zagnać tu by ją przeleciało stado ode sąsiadów :decayed:

ale potym bydzie małe po 900zł sprzedawać :naughty:

Opublikowano

pod warunkiem że Fiona go nie pogryzie :kox:
Opublikowano

Nie chyba będą trochę tańsze bo bez rodowodu (ale po rodowodowych rodzicach), takie z rodowodem min.1500 zł

Opublikowano

:bry:

Nie chyba będą trochę tańsze bo bez rodowodu (ale po rodowodowych rodzicach), takie z rodowodem min.1500 zł

Wiesiek to spróbuj załatwić jakoś rodowód na te kociaki :przebiegly:

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 17:40_________________________________________________

mom sprawa przedstawicieli Dieslów :embarrassed: czy jak tankujecie bierzecie fakturki na firme czy paragony lub nic , a jezeli nic lub paragon - jak bym wam podal dane do fv nie byl by problem gdybyscie mi fv zbierali ? i na spocie bym odebral - info na PW

Faktur nie biorę , jeżeli da się na Ciebie brać FV to dawaj info na PW , tylko ja raczej super dużych ilości nie tankuję tylko raz w miesiącu tankuję do pełna ( czasami troszkę częściej ) :wink4:

Opublikowano

Wiesiek to spróbuj załatwić jakoś rodowód na te kociaki :przebiegly:

:hi:

A co chcesz zapłacić drożej :?:

Opublikowano

Nie , ale Ty miałbyś więcej :cool1:

Opublikowano

To nie takie proste i wcale mi nie zależy, rodzinka chciała takiego kota no i czekamy teraz 60 dni i zobaczymy :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 17:51_________________________________________________A tak wyglądają małe

http://d.ale.gratka.pl/g2/o/fe/2c/ac/7441293_5_bb7d_d.jpeg

Opublikowano

Wiesiek masz bazy do ELSA z VW :?:

Potrzebuję schemat elektryczny szyberdachu od VW Touran'a z 2007 r.

Opublikowano

To nie takie proste i wcale mi nie zależy, rodzinka chciała takiego kota no i czekamy teraz 60 dni i zobaczymy :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 17:51_________________________________________________A tak wyglądają małe

http://d.ale.gratka.pl/g2/o/fe/2c/ac/7441293_5_bb7d_d.jpeg

Jednak idzie się przyrobić w tym kraju :gwizdanie:

Opublikowano

Robert ja mam i jedyne co mi pokazuje z frazą szyberdach (Schiebedach ) :

szyber1.th.jpg

szyber2.th.jpg

szyber3s.th.jpg

Jeśli cokolwiek z tego zrozumiesz oraz jesli jest tu cos co potrzebujeszz to daj znac a zrobie bardziej szczegolowe :)

Opublikowano

No Daniel :oklaski:

Opublikowano

Robert ja mam i jedyne co mi pokazuje z frazą szyberdach (Schiebedach ) :

szyber1.th.jpg

szyber2.th.jpg

szyber3s.th.jpg

Jeśli cokolwiek z tego zrozumiesz oraz jesli jest tu cos co potrzebujeszz to daj znac a zrobie bardziej szczegolowe :)

Na razie DZIĘKI WIELKIE :notworthy: :notworthy: :notworthy: masz browara u mnie :good:

Jak co to się jeszcze odezwę :wink4:

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 19:37_________________________________________________No i muszę kiedy tą bazę VW od Ciebie zassać :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

No pociagnij se z pebu, ja mam wersje 3.60 i jest ok, tylko ten niemiecki ciezki :D

Opublikowano

No pociagnij se z pebu, ja mam wersje 3.60 i jest ok, tylko ten niemiecki ciezki :D

Daj se angola :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 19:55_________________________________________________A tak poza tym niemieckie auto to perfekt powinieneś szprechać :polew:

Opublikowano

w ustawieniach mam takie cos :D

screenjaa.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 19:59_________________________________________________No niestety z niemieckim sie na tyle nie lubie, ze bede musial po angielsku meczyc sie w maju ponownie :P

Opublikowano
  • Autor

Cześć Prezes jak tam przyszła Mama no i co fajnego robisz :?:

hej!

u mamy brzuszek rośnie :naughty: a ja zapieprzam całymi dniami w garażu przy autach więc to co lubię :>

Opublikowano

w ustawieniach mam takie cos :D

screenjaa.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 19:59_________________________________________________No niestety z niemieckim sie na tyle nie lubie, ze bede musial po angielsku meczyc sie w maju ponownie :P

Kurde co tam masz Chiński

A tak na spokojnie możesz przecież translatora używać i po jakimś czasie będziesz czytał w DE :cool1:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 20:07_________________________________________________No co śpicie :?: