miron78 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Arku - macie jakąś listę obecności na sobotniego spocika ? na jaką ilość furmanek liczycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Sobota zapowiada się burzowa, ale całkiem możliwe że też wpadnę na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A z takim zapytaniem grilla ktoś ma ? czy ognicho robimy ? bo jak ognicho to mogę wsiąść szpikulce :> No właśnie :?: A może właśnie lepiej było by "fojerę" zrobić Tylko skąd wziąść drewno I oby pogoda ... :gwizdanie: Drewna jest w trzy i troche przecież las tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 panowie czy ognicho robimy ? jestem za Tylko skąd wziąść drewno ja wezme bo jak ognicho to mogę wsiąść szpikulce wez, ja tez wezme Arku - macie jakąś listę obecności na sobotniego spocika ? szczerze powiedziawszy listy nie robilismy bo wpadnie ten kto bedzie chcial i czas mu pozwoli na jaką ilość furmanek liczycie ? nie liczy sie ilosc ale jakosc ps: mysle ze powtorzy sie frekfencja z pierwszego spota a co do pogody to mysle ze bedzie nam sprzyjac http://pogoda.onet.pl/1,3685,38,,,rybnik,miasto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 na neste wpadne o ile ta lokalizacja dalej aktualna chyba ze faktycznie cos mi wypadnie ale watpie a co do reszty to czas pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Spoko, jak nic mi nie wypadnie to będę. To wkoncu jedziemy do Jankowic, tiaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 tak jak pisze w pierwszym poscie, jesli pogoda nam pozwoli to jedziemy do "Studzienki" na ognisko. ale teraz nasuwa sie pytanie, co jesli bedzie padal deszcz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ale teraz nasuwa sie pytanie, co jesli bedzie padal deszcz :?: Właśnie co jeśli będzie padał deszcz ? to jest Bardzo Dobre Pytanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 na Forum czy Plaze nie ma sie co pchac bo bedzie pelny parking, mysle o jakims PUB'ie/knajpce w poblizu ktora nie bedzie zapelniona i bedzie miala dosc spory parking na samochody Blant moze tam w okolicach "nowin" cos takiego jest :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 zawsze wtedy możemy podjechać pod tą wiatę w Parku niedaleko "Leśnej Perły" albo wymyśli się coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Blant moze tam w okolicach "nowin" cos takiego jest :?: Arku jest na Nowinach taki pub AMANIS parking jest bardzo duży ,a w pubie idzie fajnie usiąść bo jest tam fajny box na dość sporą grupkę tylko nie wiem czy nie będzie on zajęty przy sobocie ale zawsze idzie tam pogadać i załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Amanis to chyba ten pod Misztelą przy ul. Kardynała Kominka o ile dobrze kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Amanis to chyba ten pod Misztelą przy ul. Kardynała Kominka o ile dobrze kojarzę. Tak, Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ja mysle jeszcze o tej pizzeri przy Video World na ul.Wodzislawskiej ale tam to chyba za duzo miejsc nie ma.... fajna knajpa to "Chata" w Biertutowach ale to znowu drugi koniec Rybnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ja mysle jeszcze o tej pizzeri przy Video World na ul.Wodzislawskiej ale tam to chyba za duzo miejsc nie ma.... fajna knajpa to "Chata" w Biertutowach ale to znowu drugi koniec Rybnika.... Witam Wszystkich Biertułtowy to znowu nie tak daleko ... mamy w końcu diesle (no może większość z nas) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 patrzylem na pogode to na jutro zapowiadaja sloneczko i 23 stopnie wiec chyba te ognisko sie odbedzie ide schowac troche drewna do garazu aby wyschlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 patrzylem na pogode to na jutro zapowiadaja sloneczko i 23 stopnie wiec chyba te ognisko sie odbedzie ide schowac troche drewna do garazu aby wyschlo Schowaj Arku , schowaj :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 19:27_________________________________________________Ja idę jutro do pracy, także zerknę tu jeszcze koło 15:00 czy nie wymyśliliście czegoś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 z rana Panowie i panie PADA DESZCZ ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ja nadal mam nadzieję, że wypali spot w umówionym miejscu czyli przy Studzience, oby się tylko przestało kapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 z rana no jakos ta pogoda sie nie sprawdzila ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi