seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co Ty tam w ogole studiujesz? WSTD Wyższa Szkoła Terowania Dachów [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:42_________________________________________________ zajmuje sie ktos papugami? Znam kogoś kto ma świra na punkcie kanarków hahahahhahahahhah a teraz uczy sie liczyc wiela tery na 10m2 papy potrzebuje [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:58_________________________________________________Decks a co Twojej na urodziny chcesz Arę kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a teraz uczy sie liczyc wiela tery na 10m2 papy potrzebuje dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 zbieram sie moze mi sie uda Wieska zastac, a potem na Katowice na spota cisne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co Ty tam w ogole studiujesz? WSTD Wyższa Szkoła Terowania Dachów [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:42_________________________________________________ zajmuje sie ktos papugami? Znam kogoś kto ma świra na punkcie kanarków hahahahhahahahhah a teraz uczy sie liczyc wiela tery na 10m2 papy potrzebuje [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:58_________________________________________________Decks a co Twojej na urodziny chcesz Arę kupic ? Ara to mi sie marzy juz od dawna ale Ararauna za droga a Nobilis ciezko trafic, Kakadu tez ciezko no ale szukam ludzi ktorzy maja cos podobnego[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 17:21_________________________________________________ zbieram sie moze mi sie uda Wieska zastac, a potem na Katowice na spota cisne ktos jeszcze jedzie czy sam smigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co Ty tam w ogole studiujesz? WSTD Wyższa Szkoła Terowania Dachów [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:42_________________________________________________ zajmuje sie ktos papugami? Znam kogoś kto ma świra na punkcie kanarków dokładnie tak a wiesz czemu Wyższa? bo na 3 piętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dokładnie tak a wiesz czemu Wyższa? bo na 3 piętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja, ja, ja..... bylem za free bo to kolega nie dojechal Aj to niedobrze. ale dzisiaj mi przyniosl 0,5 swojskiej cytrynowki kiedy pijemy ps: o papugach nic nie wiem ps2: mam do was fajne filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja, ja, ja..... bylem za free bo to kolega nie dojechal Aj to niedobrze. ale dzisiaj mi przyniosl 0,5 swojskiej cytrynowki kiedy pijemy ps: o papugach nic nie wiem ps2: mam do was fajne filmiki fajne filmiki tzn ??? kupiłem jednak 4300k bo 5k nie mógł ściągnąć... mam nadzieję że jakoś to będzie świecić... A-rek jak długo je już masz? bo ponoć one na początku tylko na żółto trochę zalatują a potem jak się rozświecą to świecą na biało ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kupiłem jednak 4300k bo 5k nie mógł ściągnąć... mam nadzieję że jakoś to będzie świecić...A-rek jak długo je już masz? bo ponoć one na początku tylko na żółto trochę zalatują a potem jak się rozświecą to świecą na biało ??? no ja jestem zadowolony, zobaczymy czy ty bedziesz :gwizdanie: ja mam je z 4-5 tygodni i u mnie swieca od poczatku na bialo fajne filmiki tzn ??? Golfik od kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kupiłem jednak 4300k bo 5k nie mógł ściągnąć... mam nadzieję że jakoś to będzie świecić...A-rek jak długo je już masz? bo ponoć one na początku tylko na żółto trochę zalatują a potem jak się rozświecą to świecą na biało ??? no ja jestem zadowolony, zobaczymy czy ty bedziesz :gwizdanie: ja mam je z 4-5 tygodni i u mnie swieca od poczatku na bialo fajne filmiki tzn ??? Golfik od kumpla powinny być te same też dałem jakoś 230zł małe przetwornice no i w tym samym shopie [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:02_________________________________________________wprawny kierowca przy zmianie biegów zegary poprawia z czego tam silnik ? 4 motion z r32? ładnie się odpycha nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 z czego tam silnik ? 4 motion z r32? silnik z Corrado VR6 + turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Arek zapodaj jeszcze raz tego linka do sklepu z HID'ami Znając Tom'a jutro przesyłka powinna już być na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Arek zapodaj jeszcze raz tego linka do sklepu z HID'ami Znając Tom'a jutro przesyłka powinna już być na miejscu http://www.ravenautosport.pl/ proszę Roberciku a za czym zaglądasz ??[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:40_________________________________________________kur*# ale se zapodałem mieszankę vodka+miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Znając Tom'a jutro przesyłka powinna już być na miejscu no napisal mi ze dzisiaj dopiero mnie podliczy i poda dane do przelewu :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:47_________________________________________________ kur*# ale se zapodałem mieszankę vodka+miód a co to za okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kur*# ale se zapodałem mieszankę vodka+miód wow ale masz mieszaninę lubisz takie eksperymenty :?: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:59_________________________________________________ no napisal mi ze dzisiaj dopiero mnie podliczy i poda dane do przelewu :gwizdanie: No trochę tego było , chyba przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Znając Tom'a jutro przesyłka powinna już być na miejscu no napisal mi ze dzisiaj dopiero mnie podliczy i poda dane do przelewu :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:47_________________________________________________ kur*# ale se zapodałem mieszankę vodka+miód a co to za okazja kur*# ale se zapodałem mieszankę vodka+miód wow ale masz mieszaninę lubisz takie eksperymenty :?: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:59_________________________________________________ no napisal mi ze dzisiaj dopiero mnie podliczy i poda dane do przelewu :gwizdanie: No trochę tego było , chyba przez to okazja taka że mnie grypsko bierze i jakoś trza temu zaradzić co się tam będę faszerował niezdrowymi syropami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 okazja taka że mnie grypsko bierze disgust i jakoś trza temu zaradzić decayed co się tam będę faszerował niezdrowymi syropami musze powiedziec Natalii zeby apteczke zaopatrzyla w taki "syropek" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 okazja taka że mnie grypsko bierze disgust i jakoś trza temu zaradzić decayed co się tam będę faszerował niezdrowymi syropami musze powiedziec Natalii zeby apteczke zaopatrzyla w taki "syropek" :> taaa .... a ja Marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ide zerknąć co tam Pulaczki wyczyniają z Ekwadorem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nie wiecie jak grali Holendrzy ? k**wa nigdzie tego nie pokazywali tylko na cyfrowym Polsacie :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi