badboy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 szkoda że nikogo z Was prawie na spocie nie będzie, chciałem wpaść teraz
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ale dzisiaj panowie u mnie pod blokiem pakowała blondynka myślałem że jebne zobaczcie : :polew: No pięknie :polew: [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:38_________________________________________________ szkoda że nikogo z Was prawie na spocie nie będzie, chciałem wpaść teraz przez to właśnie nikogo nie będzie :tongue4:
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ale dzisiaj panowie u mnie pod blokiem pakowała blondynka myślałem że jebne zobaczcie : :polew: zawsze mówiłem ,kobitce to rower i mało powietrza
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 do B8 i tak nie podejdą te graty :gwizdanie: [b7] w Sline i to ostatni model jaki wyjechał z Ingolstadt
badboy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ale dzisiaj panowie u mnie pod blokiem pakowała blondynka myślałem że jebne zobaczcie : :polew: zawsze mówiłem ,kobitce to rower i mało powietrza trza było biedna kobitke poinstruować całkiem nieźle wygląda z okna ale dzisiaj panowie u mnie pod blokiem pakowała blondynka myślałem że jebne zobaczcie : :polew: No pięknie :polew: [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:38_________________________________________________ szkoda że nikogo z Was prawie na spocie nie będzie, chciałem wpaść teraz przez to właśnie nikogo nie będzie :tongue4: przez to właśnie będę bo Ciebie nie będzie [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:42_________________________________________________ do B8 i tak nie podejdą te graty :gwizdanie: [b7] w Sline i to ostatni model jaki wyjechał z Ingolstadt ja a potem Cię Marzena obudziła i powiedziała że Seicento stoi w garażu
blant88 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 trza było biedna kobitke poinstruować całkiem nieźle wygląda z okna a najlepsze że to jest kobieta lekkich obyczajów :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ale dzisiaj panowie u mnie pod blokiem pakowała blondynka myślałem że jebne zobaczcie : :polew: zawsze mówiłem ,kobitce to rower i mało powietrza trza było biedna kobitke poinstruować całkiem nieźle wygląda z okna te instruktor, ty już byś ją "instruuuuował" :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:45_________________________________________________ trza było biedna kobitke poinstruować całkiem nieźle wygląda z okna a najlepsze że to jest kobieta lekkich obyczajów :gwizdanie: a Ty skąd wiesz
badboy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 trza było biedna kobitke poinstruować całkiem nieźle wygląda z okna a najlepsze że to jest kobieta lekkich obyczajów :gwizdanie: hahahhaha ciekawe skąd masz te wiadomości :decayed: :decayed:
blant88 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 0k ja panowie lece spać bo rano trza iść do trzymta sie
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 przez to właśnie będę bo Ciebie nie będzie Specjalnie dla Ciebie wpadnę ja a potem Cię Marzena obudziła i powiedziała że Seicento stoi w garażu seiczek stoi ale na dworze , w garażu stoi wóz Turbodymoman'a
blant88 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 mieszkam w tym bloku to wiem a mój kuzyn jest jej sąsiadem i wie co tam sie dzieje chcecie moge was umówić :>
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 0k ja panowie lece spać bo rano trza iść do trzymta sie Nara Ja też zaraz spadam [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:49_________________________________________________ mieszkam w tym bloku to wiem a mój kuzyn jest jej sąsiadem i wie co tam sie dzieje chcecie moge was umówić :> pokaż najpierw jej zdjęcie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 0k ja panowie lece spać bo rano trza iść do trzymta sie Nara Ja też zaraz spadam [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:49_________________________________________________ mieszkam w tym bloku to wiem a mój kuzyn jest jej sąsiadem i wie co tam sie dzieje chcecie moge was umówić :> pokaż najpierw jej zdjęcie :gwizdanie: mam zadzwonić do Marzenki :?: :decayed: :decayed:
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Chłopy , a kaj je Arek :?: Żyje on jeszcze :?: [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:51_________________________________________________ mam zadzwonić do Marzenki :?: :decayed: :decayed: No co , na zdjęcie nie można już nawet popatrzeć :?:
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 seiczek stoi ale na dworze , w garażu stoi wóz Turbodymoman'a :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
badboy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 przez to właśnie będę bo Ciebie nie będzie Specjalnie dla Ciebie wpadnę ja a potem Cię Marzena obudziła i powiedziała że Seicento stoi w garażu seiczek stoi ale na dworze , w garażu stoi wóz Turbodymoman'a haha wiesz nie musisz się aż tak bardzo dla mnie poświęcać haha w garażu a3 z słłiiiiiiiitaśnymi tuning lexus lampami
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 seiczek stoi ale na dworze , w garażu stoi wóz Turbodymoman'a :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox:
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Chłopy , a kaj je Arek :?: Żyje on jeszcze :?: pewnie siedzi do nocy na lakierni
Rekomendowane odpowiedzi