Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osman Chavez odchodzi z Wisły - no to widzę, że się wzmacniają :polew:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Osman Chavez odchodzi z Wisły - no to widzę, że się wzmacniają :polew:

WTF? :blink::shocked:. Gdzie tak pisze?

Opublikowano

Ciekaw jestem czy to prawda... :gwizdanie:. Oby Wisła znowu przed walką o LM nie skisła... a w weekend Polska zmierzy się z wielką Argentyną...

Opublikowano

Ciekaw jestem czy to prawda... :gwizdanie:. Oby Wisła znowu przed walką o LM nie skisła... a w weekend Polska zmierzy się z wielką Argentyną...

dostaną łomot, chyba, że Argentynie nie będzie się chciało grać :rolleyes:

Opublikowano

Argentyna wczoraj czy przed wczoraj przegrała z Nigerią 4:1 :gwizdanie:

W następnym tygodniu tzw. 9 czerwca gramy też z Francją...

Jak Smuda przegra oba mecze to ma się pożegnać z kadrą.

Opublikowano

To nieh przegra :decayed::kox:

Opublikowano

Po Leo byłem za Smudą. Nie sądziłem tylko, że można się tak zeszma... -> poniżyć. Prawda jest taka, że Lato za swojej kadencji nie pozwoli nikomu sprzeciwiać się PZPNowi. Wiele się słyszy, że chcą po dwóch meczach (Argentyna, Francja) pozbyć się Smudy i zatrudnić Lenczyka. Jest tylko jedno ale ... Lenczyk nie pozwala nikomu dmuchać sobie w kaszę. Podobnie jest w Ślasku. Tam postawił warunki krótko - on jest dyrygentem i nikt mu się nie wtrąca.

Mam nadzieję, że po Euro, które p-podobnie będzie dla nas porażką nie tylko sportową ale i organizacyjną rząd bez mrugnięcia okiem pogoni w piz*u cały PZPN !! olać UEFA i inne piłkarskie mafie. Niech nas zawieszają na ileś tam lat !! Putin pokazał faka Platiniemu i innym i porządek zrobił. Czas na nas !!

Opublikowano

Za Leo było bardzo dobrze. Za Smudy tragicznie...

Opublikowano

Z Chavezem to od początku nie była łatwa sprawa, żeby go wykupić trzeba wyłożyć coś koło 2mln zł. W Wiśle grał tylko ze względu na luke w kontrakcie w poprzednim klubie. Rok minął i teraz klub chce sobie to zrekompensować, wywalił sporą kwotę odstępnego, w dodatku podejrzewam że jego agent też sporo miesza mu w głowie obiecując inne kluby w Europie. Ponoć rozesłał do wszystkich polskich klubów oferty a oprócz tego negocjują z jakimś zagranicznym. Szkoda Chaveza ale 500tys euro to juz można w miare przebierać w piłkarzach. Zobaczymy jak to sie skonczy...

Wywiad z Meliksonem:

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wisla-Krakow-Melikson-o-Wisle-transferze-reprezentacji,artykul,108925,1,727.html

Tutaj piszą o dwóch testowanych piłkarzach, 32-letnim napastniku - Ivicy Iliew z Partizana, król strzelców tamtejszej ligi. I obrońcy - Michael Lamey.

http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Holender-i-Serb-na-testach-w-Wisle,wid,13468092,wiadomosc.html?ticaid=1c6a1[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 17:59_________________________________________________Za Smudy w Lechu, też każdy gadał że super jakby kadre objął bo Lech grał za niego widowiskowo i do przodu, i że Smuda ma twardą rękę. Postawi sie PZPN-owi. A jak jest to widzimy wszyscy. Wtopił sie w ten beton PZPN-u.

Jaką mamy gwarancję że z Leńczykiem nie będzie tak samo ? Czy już wystarczy mieć jedną rundę dobrą w lidze żeby móc zostać selekcjonerem ?

Leńczyk poprostu dobrze przygotował zawodników od względem motorycznym i wydolnościowym, myśle że Smuda też nie źle to robił, z tym że selekcjoner już za duzo nie może zrobić, bo dostaje zawodników na tydzien i musi z nimi trenować. A jaką oni już mają forme to zależy już od klubów. A on jest od tego właśnie żeby wyselekcjonować tych w najwyższej formie. A z tym to u nas cieżko :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ich zostawcie - zgrany duet :naughty: :naughty: :naughty:

fjff52.png

Opublikowano

Lenczyk nie zgodzi się przejąć kadry i bardzo dobrze.

Póki co jest to jeden lub jeden z niewielu trenerów poza układami.

W zeszłym roku rozmawiałem z Bartoszem Ślusarskim, mówił, że to jest trener jedyny w swoim rodzaju, ale bym tutaj musiał rozprawkę napisać :wink4:

Co do Chaveza, myślę, że wkrótce może być wart dużo więcej nie marne 500 tyś eur :naughty:

A co do Leo - zawsze byłem "za nim" :)

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
krótko i na temat :notworthy:

"donald matole! twój rząd obalą kibole!!!" :brawo:

Opublikowano

polać mu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Baszczyński w Wiśle... NIE :!: W Polonii Warszawa :kox::polew:

Opublikowano

kasa,kasa,kasa.... :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 18:22_________________________________________________Liga+Extra najlepsze fragmenty zakończeń 2010/11

Cz. Michniewicz rządzi :decayed:

Małecki płytki jak nie wiem, mógł jeszcze w nosie podłubać i po jajach się podrapać :polew:

Zespół Boys ma zagrać na weselu u Kamila Grosickiego :blink:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 19:01_________________________________________________Najlepsze sceny Ekstraklasy 2010/2011

coś od kuchni :)

Opublikowano

Dobrze, że nie do Legii... :gwizdanie: :decayed:

Podobna sytuacja była by z Łukaszem Surmą i Emilianem Dolhą... :tongue4:

Opublikowano

Ale jaja.... w eliminacjach EURO 2012 Liechtenstein wygrał u siebie z Litwą 2:0...

Przypomnijcie mi... jaki był wynik mecz Polska-Litwa...? :mysli: :mysli: :mysli::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

2 w pupę