Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrywają 2:0 asysta Kuby :decayed:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj jeden z najlepszy bramkarzy na świecie czyli Gigi Buffon obchodzi swoje 34 urodziny :hi:.

20:45 -> Juventus - Udinese.

Sto lat :kox:

Wierzę, że Juve w dobrym stylu pokona Udine bo ten przełożony szpil na wyjeździe, który zremisowali był średni :wink4:

Opublikowano

Juve :kox::notworthy: 20 meczow bez porazki,oj kibicie Milanu boja sie w tym roku :naughty::evil:

Opublikowano

Victor Agali to jeden z najbardziej znanych piłkarzy, jacy pojawili się w ostatnich latach w polskiej lidze. Facet grał przez kilka lat w Schalke 04 Gelsenkirchen i stanowił o sile tego zespołu. Teraz Nigeryjczyk przyjechał do Polski i będzie występował w Zawiszy Bydgoszcz...

w 1. lidze. Co pokaże to się okaże, ale jak zapamiętał Polaków wiemy już dzięki jego wywiadowi dla "Super Expressu".

Zna oczywiście zawodników z Polski, z którymi grał wspólnie w Niemczech. - Wałdoch i Hajto. Kompletnie różne typy. Wałdoch spokojny, opanowany, a Hajto wariat. Ale w pozytywnym znaczeniu. Dzięki niemu w szatni zawsze coś się działo. Kiedy po przyjeździe do Polski usłyszałem słowo "kur...", od razu pomyślałem o Hajcie - opowiada Nigeryjczyk.

- To było jego ulubione słowo. Powtarzał je na okrągło. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, co znaczy, ale byłem na tyle ciekaw, że w końcu zapytałem. Okazało się, że to coś brzydkiego, ale... nie aż tak bardzo. W Polsce często się nadużywa tego słowa - dodaje Agali.

:polew:

Opublikowano

Victor Agali to jeden z najbardziej znanych piłkarzy, jacy pojawili się w ostatnich latach w polskiej lidze. Facet grał przez kilka lat w Schalke 04 Gelsenkirchen i stanowił o sile tego zespołu. Teraz Nigeryjczyk przyjechał do Polski i będzie występował w Zawiszy Bydgoszcz...

w 1. lidze. Co pokaże to się okaże, ale jak zapamiętał Polaków wiemy już dzięki jego wywiadowi dla "Super Expressu".

Zna oczywiście zawodników z Polski, z którymi grał wspólnie w Niemczech. - Wałdoch i Hajto. Kompletnie różne typy. Wałdoch spokojny, opanowany, a Hajto wariat. Ale w pozytywnym znaczeniu. Dzięki niemu w szatni zawsze coś się działo. Kiedy po przyjeździe do Polski usłyszałem słowo "kur...", od razu pomyślałem o Hajcie - opowiada Nigeryjczyk.

- To było jego ulubione słowo. Powtarzał je na okrągło. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, co znaczy, ale byłem na tyle ciekaw, że w końcu zapytałem. Okazało się, że to coś brzydkiego, ale... nie aż tak bardzo. W Polsce często się nadużywa tego słowa - dodaje Agali.

:polew:

Dobre :polew:
Opublikowano

Villarreal-Barcelona 0-0 kolejne 2 punkty straty do Realu :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Uuuuu lipka... A tak liczyłem że na CN ten tytuł zdobędziemy :confused4:

Wihu, uprzedzając twe pytanie tym razem... Chcesz wiedzieć co słychać w Hutniku to zapraszam do oglądania i subskrybowania Naszego kanałau na YT: https://www.youtube.com/user/hutniktv?feature=mhee

Codziennie coś ciekawego, a na dniach skrót z meczu jak "wydzieramy" Wiśle mistrzostwo Krakowa w lidze halowej

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Uuuuu lipka... A tak liczyłem że na CN ten tytuł zdobędziemy :confused4:

Wihu, uprzedzając twe pytanie tym razem... Chcesz wiedzieć co słychać w Hutniku to zapraszam do oglądania i subskrybowania Naszego kanałau na YT: https://www.youtube.com/user/hutniktv?feature=mhee

Codziennie coś ciekawego, a na dniach skrót z meczu jak "wydzieramy" Wiśle mistrzostwo Krakowa w lidze halowej

:naughty: :naughty: :naughty:

a własnie co tam słychać :naughty: Widać brak wczoraj Iniesty i przemęczenie zbyt częstymi meczami. Ale cóz do końca sezonu jeszcze mnóstwo meczy i wszystko może sie zdarzyć :decayed:
Opublikowano

:facepalm:

Kolego jeszcze 17 kolejek :good:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 13:40_________________________________________________

A tak wogóle jest to film z 2009 roku z Japonii z ceremonii po zdobyciu Klubowego Mistrzostwa Świata więc Ci zart nie poszedł :cool1:

Opublikowano

:decayed::naughty:

A_owEYh9FhI

Opublikowano
  • Autor

więc Ci zart nie poszedł :cool1:

Ja sie uśmiałem :naughty:

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

Bo ty inny jestes :decayed:

Opublikowano

AVL nieźle leje arsenal do przerwy

Opublikowano

AVL nieźle leje arsenal do przerwy

Już jest 3-2 dla Arsenalu :wink4:

Opublikowano

Juve :kox::notworthy: 20 meczow bez porazki,oj kibicie Milanu boja sie w tym roku :naughty::evil:

ja bym powiedział że Juve musi się ostro spinać jak chce uciec w tabeli słabemu Milanowi w tym roku... :cool1:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 10:37_________________________________________________

Bez_tytu_u.jpg

Opublikowano

ja bede sie cieszyl jezeli juve sie dostanie do LM :) mistrzostwo w tym roku byloby szokiem,poniewaz aktulany sklad juve nie jest skladem na mistrza wloch,ale jezeli bedzie LM to i bedzie kasa i transfery a wtedy milan ma pozamiatane,milan ma wieksze szanse na mistrza bo ma w skladzie Ibre,moj brat oglada duzo meczow milanu i mowi ze bez Ibry milan nie istnieje,on duzo strzela ale tez duzo asystuje,wiekszosc akcji przechodzi przez niego,tak jak wczoraj sam strzelil a pozniej asysta 2-0 i po meczu

Opublikowano

Juve ma tylko tą przewagę, że z tymi najgroźniejszymi rywalami osiągnęło w pierwszej rundzie dobre rezultaty i większość meczy rewanżowych zagra u siebie z nimi (oprócz Milanu). Jedyną szansą na ucieczkę są same zwycięstwa, o co bardzo trudno w tym sezonie;)

Oglądałem trochę mecz Milan-Lazio i ten trzon Ibrahimovic-Robinho-Seedorf-Nocerino znaczy wiele w drużynie Milanu, a przecież K.P.Boateng jest jeszcze.

Opublikowano

juve musi nauczyc sie wygrywac z tymi cienkimi zespolami bo tak zdobywa sie mistrzostwo,zobacz milan przegral w tym sezonie 3 razy ale leje te wszystkie zespoly o 7-8 miejsca w dol,a my juz w tym sezonie stracilismy punkty u siebie z genoa,bologna,cagliari,na wyjezdzie z chievo,catania zeby chociaz 2 mecze z tych byly wygrane to byloby 4 punkty wiecej teraz a 5 wiecej niz milan

to samo jest w Hiszpani nawet jesli barca wygra 2x z realem to i tak uwazam ze real wygral juz lige bo real zwyczajnie nie traci punktow z innymi druzynami,nawet jak jada na wyjazd do valencii,sevilli to i tak wygrywaja