Opublikowano 3 Lutego 201313 l Granada - Real Madryt 1-0 hahaha A o meczu kadry ani słowa... nie oglądałem
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Autor To za kare !!! Było Polaków z Rumunami oglądać jak w piłkę grają
Opublikowano 3 Lutego 201313 l To za kare !!! Było Polaków z Rumunami oglądać jak w piłkę grają nie lubie ogladac meczy o pietruszke i w dodatku przez zamienników
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Autor ? A myślałem że najfajniej to dobry meczyk obejrzeć nie ważne kto gra i o jaką stawkę...
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Ale brama Aguero Nikt Ci tu kolego nie przytaknie bo nikt nie lubi City.A bramka bardzo ładna.
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Ale brama Aguero ale mecz dopiero od tego weekendu mam Cyfre + i widze co traciłem mając N.. Niesamowita jest ta angielska Liga
Opublikowano 3 Lutego 201313 l No na N jest liga mistrzów a na Cyfra+ najlepsze ligi co tydzień.A liga mistrzów wiadomo.
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Ale brama Aguero Nikt Ci tu kolego nie p rzytaknie bo nikt nie lubi City.A bramka bardzo ładna. Też nie lubię
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Autor Właśnie. Nie marudź, wiadomo że najlepsze kluby w europie to Real, MC i PSG
Opublikowano 3 Lutego 201313 l No na N jest liga mistrzów a na Cyfra+ najlepsze ligi co tydzień.A liga mistrzów wiadomo. miejmy nadzieję, że w NC+ będzie i to i to
Opublikowano 3 Lutego 201313 l No na N jest liga mistrzów a na Cyfra+ najlepsze ligi co tydzień.A liga mistrzów wiadomo. miejmy nadzieję, że w NC+ będzie i to i to No było by fajnie.Tylko coś się nie kwapią z połączeniem. ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- Właśnie. Nie marudź, wiadomo że najlepsze kluby w europie to Real, MC i PSG PSG się wzmacnia teraz Beckham.
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Właśnie. Nie marudź, wiadomo że najlepsze kluby w europie to Real, MC i PSG Krótko... :polew:
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Właśnie. Nie marudź, wiadomo że najlepsze kluby w europie to Real, MC i PSG wkrótce również QPR
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Platformy łączą się razem od marca - o ile jeśli masz 'enke' bedziesz musiał dopłacić 40 zł by miec kanały z cyfry. U cyfry niby za friko kanały enkowskie chudy13101980 - jak długo kibicujesz już City? czemu taka cisza o Miliku? Wszedł na 5 min i dotknął piłki!!