radio22 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ja liczę na Atletico należy im się puchar za kawał świetnej roboty wykonanej w lidze mistrzów:wink:
Tomeks Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Najbardziej za to,ze nie jest to zespół zbudowany za kase
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : )
Tomeks Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : ) Sorry,ale chyba nie wiesz o czym mówisz,Real zainwestował 442 miliony funtów,a atletico 64:whistling:
Damian Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Najbardziej za to,ze nie jest to zespół zbudowany za kase +1
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : ) Sorry,ale chyba nie wiesz o czym mówisz,Real zainwestował 442 miliony funtów,a atletico 64:whistling: Porównaj to do innych lig. ; ) Dev to mówisz, że ile zainwestowałeś?
Tomeks Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : ) Sorry,ale chyba nie wiesz o czym mówisz,Real zainwestował 442 miliony funtów,a atletico 64:whistling: Porównaj to do innych lig. ; ) Dev to mówisz, że ile zainwestowałeś? o czym ty mówisz,chyba mowa jest o najlepszych drużynach ligi hiszpańskiej,uważasz,ze na tle realu i barsy,od lat dominujących,to dużo? uważasz ze atletico jest zbudowane za kase? jak tak,to sorry:doh:
Dumel Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ten trener Atletico zachowuje się jak by był trenerem drużyny z okręgówki..
Damian Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Choc od dziecka jestem Cule to brawa dla realu. Nalezalo sie im jak nikomu innemu. Bieniek i reszta
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : ) Sorry,ale chyba nie wiesz o czym mówisz,Real zainwestował 442 miliony funtów,a atletico 64:whistling: Porównaj to do innych lig. ; ) Dev to mówisz, że ile zainwestowałeś? o czym ty mówisz,chyba mowa jest o najlepszych drużynach ligi hiszpańskiej,uważasz,ze na tle realu i barsy,od lat dominujących,to dużo? uważasz ze atletico jest zbudowane za kase? jak tak,to sorry:doh: Wyluzuj się, jest sobota wieczór, a Ty toczysz jakby to miało jakieś większe znaczenie. Real zgarnął puchar i mi się to osobiście nie podoba i mam do tego prawo : ) Bo ileż można strawić te same drużyny budowane za tą mega kasę, o której mowa. Jesteś skarbnikiem drużyn Hiszpańskich to bądź nadal tylko luzuj majty kiedy cisną. No offence. : )
Skyliner89 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Wisła Kraków [*]. Oby w przyszłym sezonie było lepiej i niech wypierdzielą tego najemnika z Legii...
Tomeks Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : ) Sorry,ale chyba nie wiesz o czym mówisz,Real zainwestował 442 miliony funtów,a atletico 64:whistling: Porównaj to do innych lig. ; ) Dev to mówisz, że ile zainwestowałeś? o czym ty mówisz,chyba mowa jest o najlepszych drużynach ligi hiszpańskiej,uważasz,ze na tle realu i barsy,od lat dominujących,to dużo? uważasz ze atletico jest zbudowane za kase? jak tak,to sorry:doh: Wyluzuj się, jest sobota wieczór, a Ty toczysz jakby to miało jakieś większe znaczenie. Real zgarnął puchar i mi się to osobiście nie podoba i mam do tego prawo : ) Bo ileż można strawić te same drużyny budowane za tą mega kasę, o której mowa. Jesteś skarbnikiem drużyn Hiszpańskich to bądź nadal tylko luzuj majty kiedy cisną. No offence. : ) Niech zgadnę,15 lat? dziaciaku,jak nie masz o czymś pojęcia,to nie zabieraj głosu na przyszłość W świecie dorosłych,jak sie stawia jakas teze,to wypadałoby umieć ja poprzeć
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Za kasę na pewno, w końcu to jedna z najdroższych lig. Ale z pewnością coś nowego, perełka w gronie finalistów LM, a nie wciąż te same kluby. : ) Sorry,ale chyba nie wiesz o czym mówisz,Real zainwestował 442 miliony funtów,a atletico 64:whistling: Porównaj to do innych lig. ; ) Dev to mówisz, że ile zainwestowałeś? o czym ty mówisz,chyba mowa jest o najlepszych drużynach ligi hiszpańskiej,uważasz,ze na tle realu i barsy,od lat dominujących,to dużo? uważasz ze atletico jest zbudowane za kase? jak tak,to sorry:doh: Wyluzuj się, jest sobota wieczór, a Ty toczysz jakby to miało jakieś większe znaczenie. Real zgarnął puchar i mi się to osobiście nie podoba i mam do tego prawo : ) Bo ileż można strawić te same drużyny budowane za tą mega kasę, o której mowa. Jesteś skarbnikiem drużyn Hiszpańskich to bądź nadal tylko luzuj majty kiedy cisną. No offence. : ) Niech zgadnę,15 lat? dziaciaku,jak nie masz o czymś pojęcia,to nie zabieraj głosu na przyszłość W świecie dorosłych,jak sie stawia jakas teze,to wypadałoby umieć ja poprzeć Ok mam piętnaście lat i nie piję w trakcie meczu, nie piszę na forum, że mi się coś nie podoba i ogólnie masz we wszystkim rację, TATO. Pozdro i sory, że nie zaglądam w portfel właścicielom Realu i Athletico. Jak widać świat jest zbyt trzeźwy dla Ciebie w sobotę by przełknąć czyjeś zdanie. : ) Koniec pierdolenia, dobranoc TATO.
stanley Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ten trener Atletico zachowuje się jak by był trenerem drużyny z okręgówki.. nie gadaj, dobry trener ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- Choc od dziecka jestem Cule to brawa dla realu. Nalezalo sie im jak nikomu innemu.Bieniek i reszta moim zdaniem należało się Atletico, no ale cóż...
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Choc od dziecka jestem Cule to brawa dla realu. Nalezalo sie im jak nikomu innemu.Bieniek i reszta moim zdaniem należało się Atletico, no ale cóż...
Bieniek Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Nalezalo sie,nie nalezalo sie. jeden pies. gramy do konca i pieknie dla mnie sie skonczylo. :wink: ogolnie regulaminowe minuty do bani,wialo nuda. ale za to teraz jest cieplo na watrobie:grin: Wihu co tam?
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 ale za to teraz jest cieplo na watrobie:grin: swój chłop.
szymeniu Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ale Simeone nie wytrzymał ciśnienia https://www.youtube.com/watch?v=FlqYijJBA-c
Rekomendowane odpowiedzi