Opublikowano 19 Czerwca 201412 l nie było spalonego przy drugim golu ? bo takie z doopy powtórki to nie było podanie Cavaniego tylko Gerrarda dlatego sędzia nie gwizdnął
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l chyba nie, bo nie było dyskusji na tej temat jednak nie, Jagielka przedłużył podanie
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l nawet nie chce mysleć a był w sezonie 2013/14 piłkarzem roku w Anglii
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l nie było spalonego przy drugim golu ? bo takie z doopy powtórki to nie było podanie Cavaniego tylko Gerrarda dlatego sędzia nie gwizdnął true
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l ciekawe jak Suareza przywitają po mundialu na wyspach cofną mu pozwolenie na prace Dla mnie póki co najlepszy mecz na tym mundialu.
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l jak na angolow to i tak dwa ladne mecze rozegrali brawo urugwaj mam nadzieje, ze wyjda z grupy
Opublikowano 19 Czerwca 201412 l Bardzo ciekawie sie zapowiadaja mistrzostwa... to chyba wszystko przez te rozowe korki
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Anglia do domu:grin: ... i Włosi pewnie tez,bardzo mnie to cieszy:decayed:
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Thierry Henry w BBC1 sometimes you don't need big names - you just need team to win nic dodać
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Polska też miała drużynę za czasów Leo, a teraz na papierze mamy lepszych piłkarzy, a drużyny nie ma, bo nie ma trenera, który to wszystko by poskładał do kupy.
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l hm jakby co, to sprawdziłem swoją pamięć ..... Jeden remis i dwie porażki - taki bilans zanotowała reprezentacja Francji na mundialu rozegranym na boiskach w RPA cztery lata temu. no more comments ...
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Nieźle ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Ale ładna brama !!!! :kox::kox: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- I druga równie piekna !!!!!!
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l po prostu szwajcaria zrobila kilka prostych bledow a francja to wykorzystala, ja bym sie tak nie podniecal francuzami, mecze pogrupowe to zweryfikuja fartuchy nie dzieki taboretowi a bramkarzowi wygrali :/