Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to i tak przegrałem flaszke

bo obstawilem 2-1 dla Portugali

początek Lewego był super

ale później spory błąd w obronie i remis

ale mimo wszystko chłopaki dało radę

ale w naszym kilku osobowym gronie stwierdziliśmy że Kuba podszedł do karnego na "Cwaniaka"

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wina Tuska.

Wysłane z Nexusa 6

Opublikowano

ale w naszym kilku osobowym gronie stwierdziliśmy że Kuba podszedł do karnego na "Cwaniaka"

Opublikowano

ale mogl wpuscic szczesnego do karnych.fabian karnych bronic nie umie.i ze szwajcarami i dzis ani razu nie wyczuł intencji.tragedia...

Opublikowano
ale mogl wpuscic szczesnego do karnych.fabian karnych bronic nie umie.i ze szwajcarami i dzis ani razu nie wyczuł intencji.tragedia...

Zgadzam się, ew. mógł by wpuścić Boruca... Milik niech odpocznie i nastawi celownik.

Opublikowano

teraz powiem NIC SIĘ NIE STAŁO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO a tak na serio, to był wyrównany mecz, zabrakło naszym szczęścia :(

Opublikowano

chłopaki i tak daleko zaszli chwała im za to mało kto sie spodziewał ,że tak daleko zajdziemy

Opublikowano

Zlatan w Utd :kox:

Opublikowano

Jest po prostu niedosyt

Ale dziękować jest za co

Opublikowano

myślę że następne euro będzie nasze:)

Opublikowano

Wkoncu widać że im się chce. Bardzo fajny mecz. Pograli trochę piłka wkoncu. No dobra ale tylko euro i euro. A nikt nie wspomniał nawet o występie naszych orłów w Lidze Europy:-D

Opublikowano

Mógłby to być dobry ruch ale to nie Nasza decyzja...

Nawałka stworzył zespół! :good: Chłopaki dali radę! :brawo: Dawno tak fajnie i z emocjami nie oglądało się ich meczy!

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2016/swiatowe-media-po-meczu-polakow-wpadka-solidnej-polski-jak-u-diabla-awansowala/0mscvf

Opublikowano

Szkoda, że nudna Portugalia gra dalej nie wygrywając nawet meczu na euro :kwasny:

Opublikowano

Szkoda, szkoda. Portugalia ciśnie na farcie.

Wysłane z mojego XT1562

Opublikowano

Tego samego farta mieliśmy ze Szwajcarami,z Portugalią niestety już zabrakło.

Wysłane z Nexusa 6

Edytowane przez chudy13101980

Opublikowano

Powiem tak

Nawalka zebrał świetna ekipę która liczy się na arenie światowej i jest szanowana.kuba cały turniej grał super i jest świetny.karne to loteria,tym razem nie wyszło i nie można mieć pretensji do Kuby że nie strzelił.

Ja jestem pełen podziwu dla chłopaków bo mają klasę i daleko zaszli.

Opublikowano

Dawno tak fajnie i z emocjami nie oglądało się ich meczy!

Oj, w kopana dawno... Drużyna jest. Teraz popracować nad tym żeby szczęście już nie było potrzebne. A przynajmniej nie w takim stopniu. :)

No i celownik Milika... :facepalm: Ale biegał dobrze :)

Opublikowano

Zauważyłem że o ile karne ze Szwajcarią były mocno bite, to wczorajsze były bardziej na zmylenie bramkarza. Generalnie słabo uderzane, bez opcji przełamania rąk bramkarza. Też dziwne decyzje , jednak piłka lecąca 105 na godz jest nie do obrony

Opublikowano

Zauważyłem że o ile karne ze Szwajcarią były mocno bite, to wczorajsze były bardziej na zmylenie bramkarza. Generalnie słabo uderzane, bez opcji przełamania rąk bramkarza. Też dziwne decyzje , jednak piłka lecąca 105 na godz jest nie do obrony

Też uważam, że karne ze Szwajcarią były lepiej uderzane i pewniej ;). Siłowo, ale bardzo skutecznie

Opublikowano

Szkoda

Ciągle to odtwarzam.......

Mogło być pięknie jak nigdy