Kamyk Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Racja. Ale wybieram Bayern. Ciekaw jestem jak tam wypadnie Robbie kontra Griezmann
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Lewy piękna bramka! kopia bramki z ostatniej ligowej kolejki
Kamyk Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Oglądałem dynamo kijów. Turasom się w głowach zagotowalo. 2 czerwone
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja zaraz obejrzę skróty Apropo's zagotowania w głowach... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/szokujace-sceny-w-argentynie-kibice-i-pilkarze-pobili-sedziego/xlzj2h
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 komentarz pod artykułem o treningu Portugalczyków w wawie: juz cwoki warszawskie kombinuja jak dorzucic snieg, by obojetnie jakimi srodkami wygrac, a ze umiejetnosci nie posiadaja to kupia armatki, eh patalachy... Baniaki dostana jak ta lala i skonczy sie liczenie punktow, bramek i wypad z ligi mistrzow, nie dla psa kielbasa, na podworko swoje i dalej remisowac w plackami czy innymi bruk-betami hahha,
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Oczywiście że tak.. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jak tak dalej będzie to kiepsko to widzę.. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jeszcze jedno takie pudło i proszę w następnej fazie MU
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Hmm MU vs LEGIA .. ciekawe by było .. i to bym miał dylemat komu kibicować.. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) To będzie knock out phase czy znowu grupowa? Nie przypominam sobie szczerze mówiąc Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Kamyk
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ku.. jak nie kuchar to teraz Rado.. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Może gra nie była efektowna i trochę szczęścia mieli..ale wynik dla Nas najlepszy.. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 No, no Kto by się spodziewał... Pamiętam co pisałem po 0-6.....Ale chyba nikt by się nie spodziewał Magiera? Chyba tak, bo co innego?
stanley Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 No, no Kto by się spodziewał... Pamiętam co pisałem po 0-6.....Ale chyba nikt by się nie spodziewał Magiera? Chyba tak, bo co innego? Ja pisałem, ze poprzedni "trener" to była porażka
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zasługa Żewłakowa . Kwadrans pukaniny. Strzałów na bramkę wcale. Tottenham pewnie przerażony . Pogba, mecz życia..... . dzisiaj w EPL mecz o 9 punktów, jak to się mówi Sunderland Swansea tam nikt nogi odstawiać nie będzie sorry Ars Stk, ale to chyba tam będzie się działo najwięcej
pajda Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Cóż to nie ma meczu o 16? Ostatnio wydawało mi się że już powróciła ta pozycja w grafik nc+
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Mecze o 16 od fanów EPL wymagają kreatywności Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Kamyk
Rekomendowane odpowiedzi