Kolkov Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Czy ja dobrze widzę? Watford klepie Arsenal i jest 2:0 w 35'... :wooow:Wysłane z mojego XT1562
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Liverpoolowi brakuje cierpliwości w rozgrywaniu ataku ( i to nie tylko dzisiaj) Chelsea ich klepnie ? Chyba było by lepiej dla nas Czy ja dobrze widzę? Watford klepie Arsenal i jest 2:0 w 35'... :wooow:Wysłane z mojego XT1562 +1
Kolkov Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Fju, fjuuu...http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/anglia,xfy706 Wysłane z mojego XT1562
Kamyk Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) mam nadzieję, że ta kolejka dalej będzie się tak układać żeby tylko gwiazdory dzisiaj chciały łaskawie biegać za piłką i celnie strzelać póki co, Liv zgubił punkty, Tott też, Ars koncertowo przeye.... no i, zobaczymy czy WHU znowu dostanie łomot od City, tak jak miesiąc temu .Zęby bolą Qrfa co za performance Edytowane 1 Lutego 2017 przez Kamyk
akjam Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Oglądacie coś? Jest kilka meczy wartych uwagi
stanley Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 qr**. Tragedia. Nie oglądam ich do odwołania.
xBladex Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Gorzej niż dramat.. Liczyłem na 3 punkty i spokojną wygraną..a to jak zawsze chu..wielki trzy butelki a nie wygrana i jeszcze ta fryzurka pogby.. Boże widzisz a nie grzmisz..
Kamyk Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 7 godzin temu, xBladex napisał: jeszcze ta fryzurka pogby tak się wczoraj zastanawiałem patrząc kolejny raz na występ tego gościa, co mu jest ??? z tego co czytam, to facet zachowuje się lekko jak idiota http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/634369/man-utd-placi-mu-za-hotel-a-pogba-ciagle-imprezuje-skargi-na-gwiazdora-nie-pomag zrobi się z niego drugi balotelli, był już taki idiota w anglii koleś myśli, że podaniami na 50 metrów zaskarbi sobie kibiców tak to raczej nie działa, przy takiej kasie wymaga się zdecydowanie więcej zagrał totalnie do doopy
pajda Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Nici z pierwszej 4Zatrudnienie The special one nie zmieniło United , jednak co Sir Alexa to Sir Alex umiał trzymać dyscyplinę i miał nosa do zawodników a nie imprezowiczow. Póki co to nie ma co jechać na Old Trafford :'(
Kamyk Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 kolejny raz idiotycznie zgubione punkty a potem się człowiek dziwi że od 14 kolejek, od 5 listopada, przymurowani do 6go miejsca no ale jak się remisuje z takimi tuzami jak Hull, Stoke czy Burnley ...... no comments
Kamyk Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) no nie wierzę ... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/diego-costa-dogadany-z-chinskim-klubem/r6lj8j . Edytowane 3 Lutego 2017 przez Kamyk
Damian Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 7 minut temu, stanley napisał: póki co, też nie wierzę Pazerny ja hajs to co sie dziwic....
Rekomendowane odpowiedzi