stanley Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 3 minuty temu, Kamyk napisał: Kogoś do środka Kreatywnego zabijake Kogoś z Bałkanów, najlepiej Chorwat lub Serb ktoś oprócz Perisica ?
Kamyk Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Nie odpowiem....Nie znam kto tam gra w lidze niemieckiej np.Ewentualnie jakiś młody Hiszpan lub Portuguese Też by było dobre
stanley Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 mała ciekawostka, apropos Chicharito od 2010 roku West Ham pozyskał 31 nowych napastników. 20 z nich nie strzeliło więcej niż trzech bramek. via Transfer Talk
Kamyk Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Pokażą gdzieś dzisiejszy mecz z 23:00?Real vs MU
Pawisco Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Mecz United w TVP, będzie przetarcie przed Superpucharem, ale Mou zapowiedział, że zagra dziś kilku młodych, jak Fosu Mensah lub Mitchell. Co do Matica, fajny zawodnik w dobrym wieku, ale za tą kasę chyba wolę Diera - raz że młodszy, dwa że Anglik, a tych coraz mniej w MU, trzy że może zagrać też na stoperze lub bokach obrony. Myślę, że dołączy jeszcze Perisic, ale wiadomością dnia jest to że de Gea zostanie na 100%
Kamyk Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Dnia 21.07.2017 o 23:33, Kamyk napisał: Nie odpowiem.... Nie znam kto tam gra w lidze niemieckiej np. Ewentualnie jakiś młody Hiszpan lub Portuguese Też by było dobre oooo wykrakałem sam siebie cytuję http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/manchester-united-rozwaza-transfer-renato-sanchesa/hvwkxm?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=profil fajnie by było gdyby to odpaliło ...
stanley Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 czy ja wiem ? nie potrafił przebić się do składu w Bayernie, On coś w ogóle pokazał? czy było wokół niego dużo szumu, bo agent tak chciał...
Kamyk Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 stasiu - on ma 19 lat a dookoła siebie mocną pakę pomocników choćby z takim Alonso ciężko wygrać, c'nie? byle kogo nie kupowali, tak myślę po cichu
pajda Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Ja myślę że gościu jest przereklamowany tak samo jak nasz kapustka
Steav Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zagrał w kilku meczach tylko, nic wtedy nie pokazał. Prawda, że konkurencja w bayernie mega,a dodatkowo widać było, że raczej smutny. Nie ma się co dziwić, że sanches nie gra, jak nawet douglas costa zostaje wypożyczony.
Kamyk Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 wczoraj Valencia dał się przepchnąć Neymarowi - świat się kończy
Damian Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Panowie ogarniamy jakas lige typerow w tym sezonie?
stanley Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Panowie ogarniamy jakas lige typerow w tym sezonie?Będą chętni ?
Rekomendowane odpowiedzi