stanley Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kaman. Olivier sędziuje bardzo neutralnie Możliwe. Ale popełnia czasem spore błędy
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 HmmmmNo ok. Co prawda nie kojarzę, ale ok
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Oby dzisiaj nie miał jakiejś wpadki. Matica chyba zajadą w 2 linii Hehe
chudy13101980 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ja pier**le co za ciotyWysłane z S8
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 A w pisdu Wszystko im oddali Jeden przypadkowy błąd Jest nastrój minorowy
chudy13101980 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kuna niech wpuszcza bo Jesus słabo coś w ataku.Wysłane z S8
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wchodzi Mangala, mamy jakieś szanse na gola
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wchodzi Mangala, mamy jakieś szanse na gola [emoji6]Smutne gdzie MU widzi możliwości
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jak Rudzkiego i Pełke lubię i cenie to dziwię się, że w połowie grudnia już dają mistrza MC.
pajda Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jak Rudzkiego i Pełke lubię i cenie to dziwię się, że w połowie grudnia już dają mistrza MC.A powiedz ze nie??? Chcesz się założyć? Myślę że ten mecz pokazał gdzie jest mu a gdzie city
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 A powiedz ze nie??? Chcesz się założyć? Myślę że ten mecz pokazał gdzie jest mu a gdzie city Pajda, historia EPL już nie takie przypadki widziała. Postawil bys kiedys na Lisy, ze beda mieli majstra ? Na pewno nie. City jest teraz na fali i tego nie neguję. Ale w życiu, w połowie grudnia nie powiem Ci kto będzie mistrzem. Nie w tej lidze.Jednego jestem pewien,że Liverpool majstra mieć nie będzie, a i do top4 będą mieli ciężko się załapać A mecz w ogóle oglądał?
pajda Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Pajda, historia EPL już nie takie przypadki widziała. Postawil bys kiedys na Lisy, ze beda mieli majstra ? Na pewno nie. City jest teraz na fali i tego nie neguję. Ale w życiu, w połowie grudnia nie powiem Ci kto będzie mistrzem. Nie w tej lidze.Jednego jestem pewien,że Liverpool majstra mieć nie będzie, a i do top4 będą mieli ciężko się załapać [emoji4]A mecz w ogóle oglądał?Ostatnie 20 min Mam nagrane Ja ci mogę powiedzieć że nikt ich nie dogoni, nawet jak będą mieli kryzys to mają taką przewagę że dadzą radę.Oczywiście chciałbym żeby mu było na 1 miejscu ale z tego co widzę to będą mieli ciężko. Pewnie wpadną jeszcze jakieś remisy po drodze to już całkiem. To co liter finki?
Rekomendowane odpowiedzi